Sport

Lionel Messi, șoc puternic! PSG l-a suspendat pe campionul mondial. Argentinianul a primit o mega-ofertă din Arabia Saudită: 400 de milioane pe an! Update

Lionel Messi a fost suspendat de Paris Saint-Germain. Gestul care i-a scos din sărite pe șeici și ce se întâmplă cu starul argentinian.
04.05.2023 | 08:23
Lionel Messi soc puternic PSG la suspendat pe campionul mondial Argentinianul a primit o megaoferta din Arabia Saudita 400 de milioane pe an Update
Lionel Messi la PSG va rata 2 meciuri ale PSG-ului. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
04-05-2023
05:31

Ofertă uriașă de la saudiți pentru Leo Messi: 400 de milioane de euro pe an!

Leo Messi a plecat în Arabia Saudită pentru a-și onora contractul de imagine cu saudiții, iar situația a devenit imediat explozivă, PSG luând decizia de a-l penaliza cu o suspendare de două săptămâni fără plată. 

Spre bucuria arabilor, scrie AS, care au profitat de ocazie pentru a-i prezenta, de această dată în mod direct, oferta pe care i-o făcuseră deja de câteva săptămâni. Una care depășește condițiile oferite lui Cristiano Ronaldo: 400 de milioane de euro pe an.

În egală măsură însă, așa cum ați aflat deja din FANATIK, există și o variantă B venită tot din Arabia Saudită. Mai exact, de a avea calitatea de Ambasador al candidaturii saudiților pentru Cupa Mondială din 2030 și de a evolua la Newcastle United, club controlat de prințul moștenitor al țării arabe.

03-05-2023
15:08

Messi a lipsit de la antrenamentul lui PSG

Suspendat de PSG după ce a plecat în Arabia Saudită fără să aibă acordul clubului, Lionel Messi a lipsit de la antrenamentul condus miercuri, 3 mai, de Christophe Galtier.

Conform L’Equipe, nu este vreo mare surpriză că argentinianul nu a venit la ședința de pregătire, atât timp cât el a fost suspendat timp de două săptămâni pentru aventura în zona Golfului.

Messi va rata, așadar, următoarele două meciuri pe care PSG le va avea în campionat, cu Troyes (duminică, ora 21:45), apoi cu Ajaccio pe 13 mai (ora 22:00).

Lionel Messi a plecat în Arabia Saudită cu familia, însă gestul său nu a rămas fără repercusiuni. PSG a decis să îl suspende pe starul argentinian.

Lionel Messi, suspendat de PSG! Decizie drastică luată de șeicii de Parc des Princes

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano anunță că Lionel Messi a fost suspendat de PSG. Vestea a apărut și în presa din Franța, care notează că mica excapadă a argentinialui la Riyad nu a fost autorizată de club.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 35 de ani va fi suspendat pentru două săptămâni și va rata astfel meciurile cu Troyez și Ajaccio din Ligue 1, conform RMC Sport. Messi așteaptă însă decizia oficială din partea clubului pentru a se putea apăra.

Messi a ratat antrenamentul de luni, iar clubul consideră că a făcut o greșeală de neiertat și a luat măsuri. PSG nu are de gând să mai facă niciun comentariu pe această temă, iar pedeapsa face parte din regulamentul de ordine interioară al clubului.

ADVERTISEMENT

Ce vrea să demonstreze PSG prin această decizie drastică

Această decizie face parte din noua politică promovată de către patronul Nasser Al-Khelaifi și aceea că niciun jucător nu este mai presus de club, fie că se numește Messi, Mbappe sau Neymar.

De ce a plecat Lionel Messi în Arabia Saudită

Lionel Messi a plecat în Arabia Saudită pentru a onora contractul pe care îl are cu arabii, fiind un adevărat al ambasador al saudiților. Starul argentinian este plătit regește cu 30 de milioane de euro pe an și nu a riscat să își pună în pericol înțelegerea.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui PSG au fost chemați luni pentru o ședință de recuperare la baza de antrenament, unde trebuia să fie prezent inclusiv Messi. Conform jurnaliștilor francezi, nici măcar directorul sportiv Luis Campos nu a fost înștiințat de această decizie.

„Sunt bucuros să-i urez bun venit ambasadorului Turismului Arabiei Saudite, Lionel Messi, și familiei sale, în cea de-a doua vacanță în Arabia Saudită. Suntem bucuroși să împărtășim cu voi toți primirea noastră autentică saudită.

ADVERTISEMENT

Suntem încântați că va explora comoara Mării Roșii, stația Jeddah și istoria noastră antică. Aceasta nu este prima lui vizită în Regat și nici ultima”, a fost mesajul cu care a fost întâmpinat argentinianul.

S-a speculat însă că arabii l-au atras în Arabia Saudită pentru a-i propune un contract, anunță jurnaliști spanioli de la Marca. Contractul lui Messi cu PSG expiră la 30 iunie 2023.


  • Cota NETBET pentru PSG: 3,45 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul Troyes – PSG!

ADVERTISEMENT