Sporturi

Live Blog Roland Garros 2019: rezultate, tablou, Live Stream, știri – WTA, ATP. Nadal, performanţă fantastică la Paris. Campion de 12 ori la French Open.

Live Blog Roland Garros 2019 rezultate tablou Live Stream stiri  WTA ATP Nadal performanta fantastica la Paris Campion de 12 ori la French Open

Al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros 2019 a început. Campionii en-titre sunt Simona Halep şi Rafael Nadal. Şi anul acesta, tot ei sunt principalii favoriţi la câştigarea marilor trofee. FANATIK este la Paris pentru 2 săptămâni şi te ţine la curent cu cele mai noi informaţii de la Paris, toate rezultatele românilor şi cele mai mari surprize din competiţia pariziană.

LIVE BLOG Roland Garros 2019: rezultate, tablou, Live Stream, știri – WTA, ATP

UPDATE, 9 iunie, ora 19:18. Rafael Nadal a câştigat Roland Garros pentru a 12-a oară după victoria în faţa lui Dominic Thiem, scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1. A ajuns la 18 titluri de Mare Şlem, doar două sub Roger Federer. AICI A FOST DESFĂȘURAREA MECIULUI DOMINIC THIEM – RAFAEL NADAL

UPDATE, 9 iunie, ora 16:13. A început marea finală de la Roland Garros, dar cu o întârziere de două minute. Motivul? Un bebeluş plângea în tribunele de pe Chatrier.

UPDATE, 9 iunie, ora 15:36 / Perechea Kristina Mladenovic/Timea Babos (Franţa/Ungaria) a câştigat proba de dublu feminin din cadrul turneului de la Roland Garros. Cele două, câștigătoare și la Australian Open 2018, le-au învins în finală de chinezoaicele Yingying Duan şi Saisai Zheng, scor 6-2, 6-3, după o oră şi 12 minute de joc. Începând de luni, Mladenovic va fi numărul 1 mondial în clasamentul de dublu.

UPDATE, 8 iunie, ora 18:45. Ashleigh Barty este noua campioană de la Roland Garros după o victorie clară în faţa Marketei Vondrousova, scor 6-1, 6-4. Australianca a urcat pe locul 2 WTA şi este la doar 136 de puncte de liderul Naomi Osaka. Astfel a egalat performanţa lui Evonne Goolagong Cawley, ultima jucătoare de la Antipozi care a fost pe locul 2 WTA. Mai mult, nicio jucătoare din Australia nu a mai câştigat la Roland Garros de la legendara Margaret Court în 1973.

UPDATE, 8 iunie, ora 17:30. A început finala feminină dintre Ashleigh Barty şi Marketa Vondrousova.  Meciul este LIVE AICI

UPDATE, 8 iunie, ora 17:03. Dominic Thiem s-a calificat în a doua finală consecutivă la Roland Garros după ce l-a învins pe Novak Djokovic, scor 6-2, 3-6, 7-5, 5-7, 7-5. Îl va întâlni mâine pe Rafael Nadal. Aici a fost liveTEXT Novak Djokovic – Dominic Thiem

UPDATE, 8 iunie, ora 16:55. Novak Djokovic a salvat două mingi de meci în meciul cu Thiem. Scorul este 5-5 în acest moment

UPDATE, 8 iunie, ora 16:30. S-a reluat a doua semifinală de la Roland Garros.

UPDATE, 8 iunie, ora 15:25. Meciul Novak Djokovic – Dominic Thiem a fost oprit de ploaie şi azi, la scorul 2-6, 6-3, 5-7, 7-5, 1-4, 40-40.

UPDATE, 7 iunie, ora 19:30. Organizatorii de la Roland Garros au anunţat că meciul Djokovic – Thiem se va juca mâine, chiar dacă acum este soare la Paris. În acest moment, scorul este 1-1 la seturi, iar Thiem are break avans în setul 3.

UPDATE, 7 iunie, ora 16:35. Nadal s-a calificat într-o nouă finală la Roland Garros după un succes facil cu Federer, scor 6-3, 6-4, 6-2. Aici a fost liveTEXT şi VIDEO Roger Federer – Rafael Nadal

UPDATE, 7 iunie, ora 13:55 / Se ştie marea finală de la Roland Garros: Ashleigh Barty – Marketa Vondrousova. Australianca a învins-o în trei seturi pe Anisimova, scor 6-7, 6-3, 6-3, în timp ce Vondrousova a trecut de Konta, scor 7-5, 7-6. Aici a fost liveTEXT Konta – Vondrousova şi aici a fost liveTEXT Ashleigh Barty – Amanda Anisimova

UPDATE, 7 iunie, ora 13:30 / Biletele la meciul Nadal – Federer se vând cu 3.000 de euro la intrarea în complexul Roland Garros.

UPDATE, 6 iunie, ora 17:55 / Filip Cristian Jianu a abandonat în meciul cu Holger Vitus Nodskov Rune la scorul de 0-6, 1-4. Partida s-a disputat în sferturile de finală de pe tabloul juniorilor.

UPDATE, 6 iunie, ora 16:04 / După eliminarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Roland Garros 2019, Filip Cristian Jianu este singurul român care a rămas în turneul de Mare Şlem din capitala Franţei. Tenismentul de 17 ani este pe tabloul principal la juniori şi a obţinut calificarea în sferturile de finală. Joi, românul l-a învins pe Brandon Nakashima, cap de serie numărul 3, scor 6-7(3), 6-3, 6-4. În următorul tur, Filip Cristian Jianu va juca împotriva cu Holger Vitus Nodskov Rune (Danemarca)

UPDATE, 4 iunie, ora 22:20 / În ultimul meci al zilei, cehoiaca Marketa Vondrousova a produs o nouă surpriză și a eliminat-o pe croata Petra Martic, scor 7-6 (1), 7-5, în sferturile de finală. În semifinale, Vondrousova o va întâlni pe Johanna Konta. Toate rezultatele înregistrate marți la Roland Garros:

Feminin
Sloane Stephens – Johanna Konta 1-6, 4-6
Marketa Vondrousova – Petra Martic 7-6 (1), 7-5

Masculin
Stan Wawrinka – Roger Federer 6-7 (4), 6-4, 6-7 (5), 4-6
Kei Nishikori – Rafael Nadal 1-6, 1-6, 3-6.

UPDATE, 4 iunie, ora 20.00. Federer a câştigat un nou meci dramatic, contra compatriotului său, Stan Wawrinka! În semifinale vine meciul de vis cu Rafa Nadal!

VEZI AICI DESFĂȘURAREA MECIULUI FEDERER – WAWRINKA

UPDATE, ora 19.43. Rafael Nadal s-a calificat în semifinale la Roland Garros după o victorie clară în faţa japonezului Kei Nishikori. Pe linkul de mai jos puteţi vedea scorul şi desfăşurarea partidei. VEZI AICI DESFĂȘURAREA MECIULUI NISHIKORI – NADAL

UPDATE, ora 19.41. Partidele s-au reluat pentru Federer şi Nadal Desfăşurare lor le vedeţi accesând link-urile de mai jos.

UPDATE, 4 iunie, ora 18.29. Cele două sferturi de finală în desfăşurare, Federer-Wawrinka şi Nishikori – Nadal, s-au întrerupt din cauza unei furtuni care s-a abătut peste Paris. Clik mai jos pe desfăşurarea meciurilor pentru a vedea scorurile de la care vor fi reluate.

UPDATE, 4 iunie, ora 16:32 / Primul sfert de finală de pe tabloul feminin a oferit o mare surpriză, finalista de anul trecut Sloane Stephens fiind eliminată. Americanca a fost învinsă de britanica Johanna Konta, scor 1-6, 4-6, după un meci care a durat doar o oră și 11 minute. Konta este prima britanică care ajunge în semifinale la Roland Garros, din 1983 încoace. În acest moment, în afara Simonei Halep, în competiție se mai află o singură jucătoare din Top 10, australianca Ashleigh Barty.

UPDATE, 4 iunie, ora 14:03 / Au început primele sferturi de finală de la Roland Garros 2019: Roger Federer – Stan Wawrinka și Sloane Stephens – Johanna Konta.

UPDATE, 3 iunie, ora 18:35 / Anna Tatishvili a fost amendată cu întreaga sumă ce recompensa participarea ei în primul tur, 46.000 de euro, pentru lipsa de combativitate de care a dat dovadă în meciul cu Maria Sakkari. Ea a pierdut, cu 0-6, 1-6, în 55 de minute, meciul cu Sakkari, iar arbitrul de scaun a considerat că Tatishvili a evoluat sub standardul minim necesar pentru a participa la un asemnea turneu. Arbitrul a apreciat că Tatishvili nu era era aptă din punct de vedere fizic pentru a juca la French Open, ea făcând-o doar pentru a încasa premiul pentru participarea în primul tur.

UPDATE, 3 iunie, ora 09.45. Roger Federer s-a implicat în conflictul dintre Serena Williams și Dominic Thiem. Sportiva din America a făcut presiuni ca austriacul care locupă locul 4 în clasamentul ATP să părăsească mai repede sala de conferințe, lucru care l-a făcut pe Thiem să cedeze nervos (VEZI MAI JOS VIDEO). Roger Federer nu a ezitat să o taxeze pe Serena Williams și a trimis săgeți și către organizatorii turneului Roland Garros. “Ceva nu a funcționat cum trebuie dacă s-a ajuns ca un astfel de eveniment să se producă. Întotdeauna comunicarea e cheia, dar există un cod nescris: cel care e încă în turneu are întâietate, pentru că trebuie să meargă să se odihnească. Eu, dacă pierdeam cu Leonardo (n.r. Mayer), îl lăsam pe el să vorbească primul, doar mai urma cel puțin un meci pentru el. Îi înțeleg frustrarea lui Domimic. Cu siguranță s-a întrebat: Cum Dumnezeu se întâmplă așa ceva?“, a spus Federer, conform Daily Mail.

Și Dominic Thiem a vorbit despre incidentul în care a fost implicat. “De fapt nu am fost nevos sau frustrat, poate doar câteva minute. E vorba de un principiu. Nu contează pentru mine cine stă acolo. Am făcut totuși un comentariu nepotrivit când am spus că nu mai sunt un junior. Chiar și dacă în locul meu era un junior, orice jucător trebuie să aștepte. Asta arată ce caracter urât are. Sunt sută la sută sigur că Federer sau Nadal nu ar fi făcut asta”, a spus Thiem pentru Europsport.

UPDATE, 2 iunie, ora 20:40 / Stan Wawrinka – Stefanos Tsitsipas a fost cel mai frumos meci de la această ediţie la Roland Garros 2019, scor 7-6, 5-7, 6-4, 3-6, 8-6, după 5 ore şi 9 minute de joc.

 

UPDATE, 2 iunie, ora 14:00 / Marius Copil şi Bopanna au pierdut meciul de astăzi de la Roland Garros, scor 6-1, 5-7, 6-7. Aici a fost meciul LIVE

UPDATE, 2 iunie, ora 12:10 / Marius Copil joacă acum la Roland Garros la dublu alături de Bopanna. Meciul este liveTEXT aici

UPDATE, 2 iunie, ora 09.35. Dominic Thiem, dat afară din sala de conferințe pentru Serena Williams. Americanca în vârstă de 37 de ani a fost eliminată de la Roland Garros de Sofia Kenin, scor 2-6, 5-7, în turul 3, iar imediat după trebuia să susțină o conferință de presă în care Dominic Thiem (25 ani/ 4 ATP) vorbea despre victoria obținută în fața urugayanului Pablo Cuevas, scor 6-3, 4-6, 6-2, 7-5).

În timp ce discuta despre victoria cu Pablo Cuevas, Thiem a fost informat de organizatori că trebuie să părăsească sala pentru ca Serena Williams să comenteze înfrângerea din turul 3 de la Roland Garros și nu este dispusă să aștepte. Acesta a fost momentul în care Dominic Thiem s-a enervat la culme. “Nu mai sunt un junior! N-am înțeles, sincer. Adică, ce dracu? Cred că e o glumă. Trebuie să plec din sală pentru că Serena își face apariția? Atunci plec , nu mai stau”, a spus Thiem.

UPDATE, 1 iunie, ora 21:34 / S-au terminat meciurile zilei de la Roland Garros 2019.

Feminin

Simona Halep – Lesia Tsurenko 6-2, 6-1
Naomi Osaka – Katerina Siniakova 4-6, 2-6
Anna Bilinkova – Madison Keys 3-6, 7-6(5), 4-6
Serena Williams – Sofia Kenin 2-6, 5-7
Andrea Petkovic – Ashleigh Barty 3-6, 1-6
Monica Puig – Iga Swiatek 6-0, 3-6, 3-6
Amanda Anisimova – Irina Begu 7-6(6), 6-4
Ekaterina Alexandrova – Aliona Bolsova 2-6, 5-7

Masculin

Fabio Fognini – Roberto Bautista 7-6(5), 6-4, 4-6, 6-1
Dusan Lajovic – Alexander Zverev 4-6. 2-6, 6-4, 6-1, 2-6
Stefanos Tsitsipas – Filip Krajinovic 7-5, 6-3, 6-7(5), 7-6)6)
Jan-Lennard Struff – Borna Coric 4-6, 6-1, 4-6, 7-6(1), 11-9
Stanislas Wawrinka – Grigor Dimitrov 7-6(5), 7-6(4), 7-6(8)
Dominic Thiem – Pablo Cuevas 6-3, 4-6, 6-2, 7-5
Antoine Hoang – Gael Monfils 3-6, 2-6, 3-6
Jordan Thompson – Juan Martin del Porto 4-6, 4-6, 0-6
Karen Khachanov – Martin Klizan 6-1, 6-4, 6-3

UPDATE, 1 iunie, ora 17:02 / Horia Tecău a vorbit despre şansele la câştigarea turneului de dublu de la Roland Garros 2019. Românul şi Jean-Julien Rojer i-au învins pe Bob şi Mike Bryan, scor 6-3, 7-6(6), şi s-au calificat în sferturile de finală. “Noi ne propunem mereu să mergem până la capăt şi să câştigăm trofeul. Începând de la Madrid au fost meciuri bune şi am avut execuţii bune în momentele importante. Simt că facem acest lucru bine. Pregătim bine mereu următorul meci. Câştigăm multe meciuri la rând şi avem încredere, simţim acest lucru. Suntem într-un moment bun. Antrenamentele sunt mai lejer, munca este mai multă la nivel mental. Am fost peste ei azi, am avut multe şanse şi am stat bine pe serviciu. I-am simţit că-i putem prinde la retururi. Am fost puţin grăbiţi să terminăm meciul, poate acolo am forţat puţin. Noi am fost calmi, chiar şi când au făcut break. Pe final de meci şi-au ridicat jocul”, a declarat Horia Tecău.

UPDATE, 1 iunie, ora 17:00 / Naomi Osaka, favorita numărul 1 de la Roland Garros 2019, a fost învinsă de Katerina Siniakova, scor 4-6, 2-6.

UPDATE, 31 mai, ora 21:55 / Toate rezultatele înregistrate vineri în probele de simplu:

Feminin
Elise Mertens – Anastasija Sevastova 7-6 (3), 4-6, 9-11
Marketa Vondrousova – Carla Suarez Navarro 6-4, 6-4
Petra Martic – Karolina Pliskova 6-3, 6-3
Priscilla Hon – Madison Keys 5-7, 7-5, 3-6
Aleksandra Krunic – Lesia Tsurenko 7-5, 5-7, 9-11
Veronika Kudermetova – Kaia Kanepi 6-4, 3-6, 0-6
Garbine Muguruza – Elina Svitolina 6-3, 6-3
Sloane Stephens – Polona Hercog 6-3, 5-7, 6-4
Belinda Bencic – Donna Vekic 4-6, 1-6
Johanna Konta – Viktoria Kuzmova 6-2, 6-1

Masculin
Kei Nishikori – Laslo Djere 6-4, 6-7 (6), 6-3, 4-6, 8-6
Martin Klizan – Lucas Pouille 7-6 (4), 2-6, 6-3, 3-6, 9-7
Pablo Carreno Busta – Benoit Paire 2-6, 6-4, 6-7 (1) abandon
Casper Ruud – Roger Federer 3-6, 1-6, 6-7 (8)
Nicolas Mahut – Leonardo Mayer 6-3, 6-7 (3), 4-6, 6-7 (3)
Juan Ignacio Londero – Corentin Moutet 2-6, 6-3, 6-4, 5-7, 6-4
David Goffin – Rafael Nadal 1-6, 3-6, 6-4, 3-6.

UPDATE, 31 mai, ora 18:18 / Roger Federer a reușit o performanță incredibilă jucând meciul cu numărul 400 din carieră la turneele de Grand Slam. Elvețianul a onorat cum se cuvine această bornă și l-a învins pe norvegianul Casper Ruud în trei seturi, scor 6-3, 6-1, 7-6 (8), în turul trei.

UPDATE, 31 mai, ora 16:59 / Horia Tecău a obținut și el calificarea în optimi de finală pe tabloul de dublu masculin. El și olandezul Jean-Julien Rojer, favoriți 10, au învins cuplul Ricardas Berankis/Yoshihito Nishioka (Lituania/Japonia), scor 6-3, 6-3, după o oră și opt minute. În optimi, Tecău și Rojer îi vor întâlni pe americanii Bob și Mike Bryan, favoriți 7.

UPDATE, 31 mai, ora 16:23 / Marius Copil este primul român calificat în optimi de finală la Roland Garros. Împreună cu indianul Rohan Bopanna, el a învins cuplul francez Benjamin Bonzi/Antoine Hoang, scor 6-4, 6-4, după po oră și 11 minute. În optimi, Copil și Bopanna vor întâlni perechea sârbă Dusan Lajovic/Janko Tipsarevic.

UPDATE, 31 mai, ora 15:52 / În acest moment Marius Copil și Horia Tecău evoluează în turul doi al probei de dublu. Copil și indianul Rohan Bopanna au câșștigat primul set, scor 6-4, în meciul cu francezii Benjamin Bonzi/Antoine Hoang. Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, favoriți 10, întâlnesc cuplul Ricardas Berankis/Yoshihito Nishioka (Lituania/Japonia).

UPDATE, 31 mai, ora 10:30 / În cea de-a şasea zi de concurs vom avea parte de primele partide din turul trei la Roland Garros. Printre protagonişti se numără Rafael Nadal, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Stanislas Wawrinka, Grigor Dimitrov, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Karolina Pliskova sau Sloane Stephens.

Programul românilor: Marius Copil / Rohan Bopanna (India) – Benjamin Bonzi (Franța) / Antoine Hoang (Franța) – după ora 15:00 (ora României) / Turul doi. Horia Tecău / Jean Julien Rojer (Olanda) – Ricardas Berankis (Lituania) / Yoshihito Nishioka (Japonia) – după ora 15:00 / Turul secund.

Rezultatele de joi (turul II) – ATP:

Novak Djokovic (SRB/N.1) – Henri Laaksonen (SUI) 6-1, 6-4, 6-3
Salvatore Caruso (ITA) – Gilles Simon (FRA/N.26) 6-1, 6-2, 6-4
Jan-Lennard Struff (GER) – Radu Albot (MDA) 7-6 (7/2), 7-6 (7/3), 6-7 (4/7), 6-2
Borna Coric (CRO/N.13) – Lloyd Harris (RSA) 6-2, 6-3, 7-6 (7/2)
Roberto Bautista (ESP/N.18) – Taylor Fritz (USA) 6-2, 6-3, 6-2
Dušan Lajovic (SRB/N.30) – Elliot Benchetrit (FRA) 6-3, 6-3, 6-4
Alexander Zverev (GER/N.5) – Mikael Ymer (SWE) 6-1, 6-3, 7-6 (7/3)
Dominic Thiem (AUT/N.4) – Alexander Bublik (KAZ) 6-3, 6-7 (6/8), 6-3, 7-5
Pablo Cuevas (URU) – Kyle Edmund (GBR/N.28) 7-6 (7/3), 6-3, 2-1 (abandon)
Antoine Hoang (FRA) – Fernando Verdasco (ESP/N.23) 6-4, 3-6, 7-6 (7/5), 7-5
Gaël Monfils (FRA/N.14) – Adrian Mannarino (FRA) 6-3, 6-4, 6-4
Karen Khachanov (RUS/N.10) – Grégoire Barrère (FRA) 6-3, 7-6 (8/6), 0-6, 7-5
Jordan Thompson (AUS) – Ivo Karlovic (CRO) 6-3, 6-4, 6-7 (2/7), 6-3
Juan Martín Del Potro (ARG/N.8) – Yoshihito Nishioka (JPN) 5-7, 6-4, 6-2, 6-7 (5/7), 6-2
Leonardo Mayer (ARG) – Diego Schwartzman (ARG/N.17) 4-6, 6-3, 6-4, 7-5

Rezultatele de joi (turul II) – WTA:

Naomi Osaka (JPN/N.1) – Victoria Azarenka (BLR) 4-6, 7-5, 6-3
Katerina Siniaková (CZE) – Maria Sakkari (GRE/N.29) 7-6 (7/5), 6-7 (8/10), 6-3
Anna Blinkova (RUS) – Caroline Garcia (FRA/N.24) 1-6, 6-4, 6-4
Serena Williams (USA/N.10) – Kurumi Nara (JPN) 6-3, 6-2
Andrea Petkovic (GER) – Su-Wei Hsieh (TPE/N.25) 4-6, 6-3, 8-6
Ashleigh Barty (AUS/N.8) – Danielle Collins (USA) 7-5, 6-1
Simona Halep (ROU/N.3) – Magda Linette (POL) 6-4, 5-7, 6-3
Mónica Puig (PUR) – Darya Kasatkina (RUS/N.21) 6-3, 6-1
Iga Swiatek (POL) – Qiang Wang (CHN/N.16) 6-3, 6-0
Amanda Anisimova (USA) – Aryna Sabalenka (BLR/N.11) 6-4, 6-2
Irina Begu (ROU) – Karolína Muchová (CZE) 1-6, 6-3, 6-4
Ekaterina Alexandrova (RUS) – Samantha Stosur (AUS) 3-6, 6-1, 6-4
Aliona Bolsova (ESP) – Sorana Cirstea (ROU) 7-6 (7/5), 7-6 (7/3)
Belinda Bencic (SUI/N.15) – Laura Siegemund (GER) 4-6, 6-4, 6-4

UPDATE, 30 mai, ora 21:56 / Meciul Aleksandra Krunic – Lesia Tsurenko a fost întrerupt din cauza întunericului. Câştigătoarea din această partidă va juca împotriva Simonei Halep în turul 3.

UPDATE, 30 mai, ora 18:07 / Raluca Olaru a fost eliminată din proba de dublu unde a făcut pereche cu Darija Jurak din Croația. Cele două, favorite 14, au fost învinse în turul doi de cuplul german Anna-Lena Friedsman/Laura Siegemund, scor 2-6, 3-6, după o oră și 36 de minute.

UPDATE, 30 mai, ora 15.57. Victorieee, Irina Begu! A învins-o în turul doi pe Muchova în trei seturi (1-6, 6-3, 6-4!). Irina avansează în turul 3.

 

UPDATE, 30 mai, ora 15.15. Irina Begu a reuşit să întoarcă soarta partidei contra Karolinei Muchova! 6-3 în setul doi, după ce Irina pierduse prima manşă (1-6)

UPDATE, 30 mai, ora 14:59 / Naomi Osaka a reușit o revenire de senzație în meciul cu Victoria Azarenka și s-a calificat în turul 3. Liderul clasamentului WTA s-a impus cu scorul de 4-6, 7-5, 6-3, într-un meci care a durat două ore și 50 de minute.

UPDATE, 30 mai, ora 14.36. Primul set este câştigat categoric de Karolina Muchova (6-1).

UPDATE, 30 mai, ora 14:00 / A început meciul dintre Irina Begu – Karolina Muchova.

UPDATE, 30 mai, ora 13:47 / Sorana Cîrstea părăsește Roland Garros în turul doi, după o înfrângere în două seturi. Românca a fost învinsă de Aliona Bolsova din Spania, scor 6-7 (5), 6-7 (3), după o oră și 38 de minute.

UPDATE, 30 mai, ora 13:42 / Perechea Irina Bara/Dalila Jakupovic (România/Slovenia) a ratat calificarea în turul doi al probei de dublu feminin. Cele două au fost învinse, în runda inaugurală, cu scorul de 1-, 6-1, 2-6, după o oră și patru minute, de cuplul Gabriela Dabrowski/Yifan Xu (Canada/China), cap de serie numărul 4.

UPDATE; 30 mai, ora 13.35. Se prefigurează marele şoc al zilei şi chiar al turneului! Naomi Osaka, liderul mondial, a pierdut primul set în faţa Victoriei Azarenka (Belarus) şi e condusă şi în setul 2 cu 4-3.

UPDATE, 30 mai, ora 13.33. Arina Sabalenka din Belarus, numărul 11 în clasamentul WTA, a pierdut în turul doi la Roland Garros. Amanda Anisimova (SUA) a eliminat-o în două seturi

UPDATE, 30 mai, ora 13.22. Bianca Andreescu s-a retras de la Roland Garros. Jucătoarea canadiană de origine română era calificată în turul 2 şi urma să joace împotriva Sofiei Kenin (SUA), însă a fost nevoită să renunţe la turneu din cauza unei accidentări la umăr.

UPDATE, 30 mai, ora 12.55. Sorana pierde primul set la tie-break.

UPDATE, 30 mai, ora 12.47. Prim set incredibil! Sorana a fost condusă cu 5-2 şi a întors meciul! S-a ajuns în tie-break!

UPDATE, 30 mai, ora 12.10. A început partida dintre Sorana Cîrstea şi Aliona Bolsova.

UPDATE, 30 mai, ora 11.30. Sorana Cîrstea se pregăteşte să joace în turul 2 la Paris. Va evolua împotriva Alionei Bolsova Zadoinov, o sportivă care reprezintă Spania, dar este născută la Chişinău!

UPDATE, 29 mai, ora 22:28 / Rezultatele înregistrate miercuri în probele de simplu de la Roland Garros:

Masculin
Stefanos Tsitsipas – Hugo Dellien 4-6, 6-0, 6-3, 7-5
Corentin Moutet – Guido Pella 6-3, 6-1, 2-6, 7-5
Yannick Maden – Rafael Nadal 1-6, 2-6, 4-6
David Goffin – Miomir Kecmanovic 6-2, 6-4, 6-3
Kei Nishikori – Jo-Wilfried Tsonga 4-6, 6-4, 6-4, 6-4
Juan Ignacio Londero – Richard Gasquet 6-2, 3-6, 6-3, 6-4
Alexei Popyrin – Laslo Djere 4-6, 6-7 (4), 4-6
Roberto Carballes Baena – Filip Krajinovic 4-6, 4-6, 7-6 (1), 6-3, 6-8
Nicolas Mahut – Philipp Kohlschreiber 6-3, 6-3, 6-3
Matteo Berrettini – Casper Ruud 4-6, 5-7, 3-6
Grigor Dimitrov – Marin Cilic 6-7 (3), 6-4, 4-6, 7-6 (2), 6-3
Stan Wawrinka – Christian Garin 6-1, 6-4, 6-0
Oscar Otte – Roger Federer 4-6, 3-6, 4-6
Benoit Paire – Pierre-Hugues Herbert 6-2, 6-2, 5-7, 6-7 (6), 11-9
Alex De Minaur – Pablo Carreno Busta 3-6, 1-6, 1-6

Feminin
Kateryna Kozlova – Elina Svitolina abandon
Elise Mertens – Diane Parry 6-1, 6-3
Veronika Kudermetova – Zarina Diyas 7-5, 6-1
Garbine Muguruza – Johanna Larsson 6-4, 6-1
Jennifer Brady – Polona Hercog 3-6, 7-6 (8), 4-6
Shuai Zhang – Kaia Kanepi 7-6 (4), 0-6, 5-7
Sloane Stephens – Sara Sorribes 6-1, 7-6 (3)
Shelby Rogers – Carla Suarez Navarro 1-6, 7-6 (4), 3-6
Mandy Minella – Anastasija Sevastova 2-6, 4-6
Kristina Kucova – Karolina Pliskova 2-6, 2-6
Petra Martic – Kristina Mladenovic 6-2, 6-1
Anastasia Potapova – Marketa Vondrousova 4-6, 0-6
Johanna Konta – Lauren Davis 6-3, 1-6, 6-3
Rebecca Peterson – Donna Vekic 6-1, 1-6, 2-6
Viktoria Kuzmova – Kiki Bertens 3-1 retragere.

UPDATE, 29 mai, ora 21:41 / Raluca Olaru a obținut o calificare muncită în turul doi al probei de dublu mixt. Alături de croatul Franko Skugor au învins în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 4-6, 10-7, după o oră și jumătate, perechea Kveta Peschke/Wesley Koolhof (Cehia/Olanda). În manșa secundă, Olru și Skugor vor întâlni învingătorii partidei dintre cuplul Kaitlyn Christian/Frederik Nielsen (SUA/Danemarca) și perechea Gabriela Dabrowski/Mate Pavic (Canda/Croația), cap de serie numărul 2.

UPDATE, 29 mai, ora 21:15/ Bianca Andreescu a explicat de ce s-a retras pe contul de Twitter: „E un moment dificil pentru mine, însă, după ce am discutat cu antrenorii, medicii și restul echipei mele, era cea mai sigură decizie după durerea pe care am simțit-o la umăr în timpul meciului. Acum mă voi odihni și mă pregătesc pentru sezonul pe iarbă. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și vă promit că voi reveni mai puternică”

UPDATE, 29 mai, ora 20:00 / Bianca Andreescu s-a retras de la Roland Garros înainte de meciul cu Sofia Kenin din turul 2. Jucătoarea româno-canadiană a oferit astăzi un interviu de excepţie pentru FANATIK, în limba română.

UPDATE, 29 mai, ora 17:15 / Sorana Cîrstea – Aliona Bolsova se joacă joi de la 12:00 pe terenul 13, urmată de Irina Begu – Karolina Muchova pe acelaşi teren.

UPDATE, 29 mai, ora 15:49 / Perechea Irina Begu/Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 14, a ratat calificarea în turul doi al probei de dublu feminin. Cele două au fost învinse de cuplul Lyudmyla Kichenok/Jelena Ostapenko (Ucraina/Letonia), scor 7-6 (6), 3-6, 4-6, după două ore și jumătate.

UPDATE, 29 mai, 13:45 / Andreea Mitu a fost eliminată încă din primul tur al probei de dublu feminin, unde a făcut pereche cu Yulia Putintseva din Kazahstan. Cele două au fost învinse de cuplul Daria Kasatkina/Anett Kontaveit (Rusia/Estonia), scor 4-6, 1-6. În acest moment, la dublu joacă și perechea Irina Begu/Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 14. Ele întâlnesc cuplul Lyudmyla Kichenok/Jelena Ostapenko (Ucraina/Letonia).

UPDATE, 28 mai, ora 21:48 / Rezultatele înregistrate marți în probele de simplu de la Roland Garros:

Feminin

Daria Kasatkina – Jasmine Paolini 6-2, 6-3
Irina-Camelia Begu – Lin Zhu 6-1, 6-1
Monica Puig – Kirsten Flipkens 6-1, 7-5
Marie Bouzkova – Bianca Andreescu 7-5, 4-6, 4-6
Karolina Muchova – Anett Kontaveit 3-6, 6-2, 6-2
Amanda Anisimova – Harmony Tan 6-3, 6-1
Caroline Garcia – Mona Barthel 6-2, 6-4
Jelena Ostapenko – Victoria Azarenka 4-6, 6-7 (4)
Anna Blinkova – Margarita Gasparyan 6-3, 4-6, 8-6
Chloe Paquet – Magda Linette 6-3, 1-6, 2-6
Kurumi Nara – Dalila Jakupovic 7-5, 5-7, 6-3
Naomi Osaka – Anna Karolina Schmiedlova 0-6, 7-6 (4), 6-1
Aryna Sabalenka – Dominika Cibulkova 7-5, 6-1
Timea Babos – Priscilla Hon 6-3, 2-6, 1-6
Saisai Zheng – Qiang Wang 1-6, 5-7
Eugenie Bouchard – Lesia Tsurenko 2-6, 2-6
Daria Gavrilova – Aleksandra Krunic 3-6, 2-2 abandon
Evgeniya Rodina – Madison Keys 1-6, 2-6
Simona Halep – Ajla Tomljanovic 6-2, 3-6, 6-1
Iga Swiatek – Selena Janicijevic 6-3, 6-0
Elena Rybakina – Katerina Siniakova 6-7 (5), 1-6
Anna Tatishvili – Maria Sakkari 0-6, 1-6

Masculin
Fabio Fognini – Andreas Seppi 6-3, 6-0, 3-, 6-3
Taylor Fritz – Bernard Tomic 6-1, 6-4, 6-1
Cameron Norrie – Elliot Benchetrit 3-6, 0-6, 2-6
Guillermo Garcia-Lopez – Federico Delbonis 1-6, 6-3, 3-, 2-6
John Millman – Alexander Zverev 6-7 (4), 3-6, 6-2, 7-6 (5), 3-6
Mikael Ymer – Blaz Rola 6-0, 6-3, 7-6 (5)
Nicolas Jarry – Juan Martin Del Potro 6-3, 2-6, 1-6, 4-6
Yoshihito Nishioka – Mackenzie McDonald 6-7 (7), 6-0, 4-6, 6-2, 6-3
Dusan Lajovic – Thiago Monteiro 6-3, 6-4, 6-4
Jeremy Chardy – Kyle Edmund 6-7 (1), 7-5, 4-6, 6-4, 5-7
Ivo Karlovic – Feliciano Lopez 7-6 (4), 7-5, 6-7 (7), 7-5
Steve Johnson – Roberto Bautista Agut 3-6, 4-6, 2-6
Alejandro Davidovich Fokina – Jordan Thompson 3-6, 2-6, 6-7 (3)
Martin Klizan – Mikhail Kukushkin 3-6, 5-7, 6-4, 6-2, 6-3
Karen Khachanov – Cedrik-Marcel Stebe 6-1, 6-1, 6-4
Fernando Verdasco – Daniel Evans 6-3, 6-7 (4), 6-3, 6-2
Simone Bolelli – Lucas Pouille 3-6, 4-6, 5-7
Gregoire Barrere – Matthew Ebden 6-3, 5-7, 7-5, 6-1
Antoine Hoang – Damir Dzumhur 6-4, 0-6, 7-6 (5), 6-3.

UPDATE, 28 mai, 19:23 / Marius Copil a acces în turul doi al probei de dublu masculin, acolo unde face pereche cu indianul Rohan Bopanna. Cei doi au învins, ân runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 7-6 (4), după o oră și 18 minute, cuplul Raven Klaasen/Michael Venus (Africa de Sud/Noua Zeelandă), cap de serie numărul 6. În manșa secundă, Copil și Bopanna vor întâlni învingătorii partidei dintre perechile franceze Ugo Humbert/Adrian Mannarino și Benjamin Bonzi/Antoine Hoang.

UPDATE, 28 mai, ora 18:43 / Aflat în zi de pauză, Roger Federer s-a întâlnit cu superstarul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe. Internaționalul francez, campion mondial în 2016, i-a oferit marelui tenismen elvețian un tricou al campioanei din Ligue 1.

 

UPDATE, 28 mai, ora 16:07 / Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 10, s-a calificat în turul secund al probei de dublu masculin. Cei doi au trecut în runda inaugurală cu scorul de 6-3, 7-6 (4), după o oră și 21 de minute, de cuplul Cristian Garin/Juan Ignasio Londero (Chile/Argentina). În manșa secundă, Tecău și Rojer vor juca împotriva învingătorilor partidei dintre perechea Ricardas Berankis/Yoshihito Nishioka (Lituania/Japonia) şi cuplul american Mackenzie McDonald/Reilly Opelka.

UPDATE, 28 mai, ora 15:53 / Irina Begu a mai primit o veste bună după victoria din runda inaugurală. Ea a scăpat de o adversară de top în turul secund, după ce Anett Kontaveit din Estonia, cap de serie numărul 17, a pierdut în primul tur. Astfel, în manșa secundă, Begu o va întâlni pe cehoaica Karolina Muchova, locul 73 WTA, care a învins-o pe Kontaveit, scor 3-6, 6-2, 6-2, după aproape două ore de joc. Begu (28 de ani) și Muchova (22 de ani) nu s-au mai întâlnit până acum.

UPDATE, 28 mai, ora 14:54 / Bianca Andreescu, locul 23 WTA, a obținut o victorie dificilă în primul tur, ea trecând după un meci de peste trei ore de cehoaica Marie Bouzkova, locul 118 WTA, scor 5-7, 6-4, 6-4. În meciul început luni și încheiat marți s-a realizat nu mai puțin de 17 break-uri. În turul secund, jucătoarea canadiană cu origini române o va întâlni pe americanca Sofia Kenin, locul 35 WTA.

UPDATE, 28 mai, ora 14:37 / Bianca Andreescu a reluat marți meciul întrerupt cu o zi în urmă împotriva cehoaicei Marie Bouzkova. La jocul canadiencei de origine română se află și suporteri români, care au arborat un drapel în culorile roșu, galben și albastru.

UPDATE, 28 mai, ora 13:38 / S-a tras la sorți tabloul de dublu mixt de la Roland Garros, iar România va fi reprezentată de două sportive. Mihaela Buzărnescu va face cuplu cu britanicul Dominic Inglot și vor întâlni în primul tur perechea Darija Jurak/Austin Krajicek (Croația/SUA). Raluca Olaru și croatul Franko Skugor vor da piept în runda inaugurală cu perechea Kveta Peschke/Wesley Koolhof (Cehia/Olanda). Surprinde absența din această probă a lui Horia Tecău, care se va concentra mai mult pe duelurile de la dublu masculin.

UPDATE, 28 mai, ora 13:10. Irina Begu a învins-o categoric pe Zhu Lin, scor 6-1, 6-1. Românca va juca în turul secund cu învingătoarea partidei dintre Kontaveit şi Muchova. Meciul a fost liveTEXT aici

UPDATE, 28 mai, ora 11:10. La Paris se anunţă ploi în rafale în această zi, ceea ce înseamnă că meciurile româncelor pot fi întârziate. Irina Begu joacă de la 12:00 cu Zhu Lin. LIVE VIDEO AICI

UPDATE, 27 mai, 19.56. Marius Copil a fost şi el eliminat de Benoit Paire. Francezul a câştigat primul set cu 6-4, apoi Copil s-a impus la tie-break în setul 2, însă, practic, n-a mai existat în seturile 3 şi 4! Francezul le-a câştigat cu 6-0 şi 6-1!

UPDATE, 27 mai, 19.33. Buzărnescu e OUT de la Paris. A pierdut în două seturi cu Ekaterina Alexandrova din Rusia.

UPDATE, 27 mai, ora 19.14. Copil a câştigat al doilea set la tie-break (7-6) după ce îl pierduse pe primul (4-6). A început setul trei.

UPDATE, 27 mai, ora 19.14.  Buzărnescu a pierdut primul set (4-6), dar conduce în al doilea “act” cu 4-2!

UPDATE, 27 mai, ora 18.12. A început şi meciul dintre Mihaela Buzărnescu şi Elena Alexandrova din Rusia. Desfăşurarea live a meciului poate fi urmărită aici. 

UPDATE, 27 mai, ora 17.40. A început partida dintre Marius Copil şi francezul Benoit Pare. Desfăşurarea meciului o puteţi urmări aici.

UPDATE, 27 mai, ora 16:55. Surpriză uriaşă la Roland Garros! Caroline Wozniacki a fost eliminată de Veronika Kudermetova, deşi a reuşit să câştige cu 6-0 primul set. Rusoaica a revenit şi s-a impus la finalul meciului cu 6-3, 6-3. Daneza a fost favorita 13 a turneului. Kudermetova va evolua în turul următor cu învingătoarea dintre Diyas şi Albie.

UPDATE, 27 mai, ora 16.20. Victorie, Sorana Cîrstea! 5-7, 6-4, 7-5! Revenire superbă şi în setul trei! “E prima oară când mi se întâmplă să mi se schimbe adversarul cu doar o oră jumate înainte de meci! Dar mă bucur că am câştigat! Vă mulţumesc tuturor pentru suport”, a spus Sorana, în franceză, la finalul partidei. În turul următor, Sorana o va întalni pe câştigătoarea partidei dintre rusoaica Vera Zvonareva şi spaniola Aliona Bolsova, născută la Chişinău!

UPDATE, 27 mai, ora 15.17. Revenire senzaţională a Soranei Cîrstea. Era 4-2 pentru adversară, dar ea a reşit să câştige setul! E 1-1!

UPDATE, 27 mai, ora 14.50. Sorana Cîrstea a pierdut primul set cu Kaja Juvan din Slovenia (5-7). Scorul acum este 1-1 în setul secund. Desfăşurarea LIVE a meciului e în linkul de mai jos

UPDATE, 27 mai, ora 13:30. Sorana Cîrstea joacă în primul tur împotriva slovenei Kaja Juvan. MECIUL E LIVE AICI

UPDATE, 27 mai, ora 10:00. Şapte români vor evolua şi în proba de dublu la Roland Garros. Echipa Mihaela Buzărnescu/Irina Begu (favorită nr. 14) va evolua în primul tur contra echipei Ludmila Kichenok/Jelena Ostapenko (Ucraina/Letonia). Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak (România/Croaţia), cap de serie numărul 16, va da piept în primul tur cu jucătoarele din Germania, Anna-Lena Friedsam/Laura Siegemund. Andreea Mitu şi Yulia Putintseva vor evolua în turul inaugural contra perechii Daria Kasatkina/Anett Kontaveit (Rusia/Estonia). Irina Bara va face pereche cu slovena Dalila Jakupovic, iar în primul tur le vor întâlni pe favoritele nr. 4, Gabriela Dabrowski/Yifan Xu (Canada/China). Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, favoriţi 10, vor evolua în primul tur contra perechii Cristian Garin/Juan Ignacio Londero (Chile/Argentina). Marius Copil şi Rohan Bopanna vor juca în primul tur contra favoriţilor 6, Raven Klaasen/Michael Venus (Africa de Sud/Noua Zeelandă).

UPDATE, 26 mai, ora 20:29 / Prima zi de concurs la Roland Garros a oferit una dintre marile surprize ale turneului, Angelique Kerber fiind învinsă în primul tur. Iată rezultatele meciurilor încheiate până în acest moment:

Feminin
Angelique Kerber – Anastasia Potapova 4-6, 2-6
Petra Martic – Ons Jabeur 6-1, 6-2
Garbine Muguruza – Taylor Townsend 5-7, 6-2, 6-2
Magdalena Rybarikova – Johanna Larsson 3-6, 4-6
Yafan Wang – Marketa Vondrousova 4-6, 3-6
Svetlana Kuznetsova – Kristina Kucova 4-6, 2-6
Laura Siegemund – Sofya Zhuk 6-3, 6-3
Bernarda Pera – Kateryna Kozlova 2-6, 6-7 (5)
Belinda Bencic – Jessika Ponchet 6-1, 6-4
Fiona Ferro – Kristina Mladenovic 3-6, 6-7 (3)
Madison Brengle – Karolina Pliskova 2-6, 3-6
Sara Sorribes – Alison van Uytvanck 6-1, 5-7, 6-2
Venus Williams – Elina Svitolina 3-6, 3-6
Sloane Stephens – Misaki Doi 6-3, 7-6 (4)

Masculin
Alexei Popyrin – Ugo Humbert 3-6, 6-3, 7-6 (10), 6-3
Casper Ruud – Ernests Gulbis 6-2, 7-6 (2), 6-0
Thomas Fabbiano – Marin Cilic 3-6, 5-7, 1-6
Matteo Berrettini – Pablo Andujar 6-7 (3), 6-4, 6-4, 6-2
Janko Tipsarevic – Grigor Dimitrov 3-6, 0-6, 6-3, 7-6 (4), 4-6
Stefanos Tsitsipas – Maximilian Marterer 6-2, 6-2, 7-6 (4)
Malek Jaziri – Oscar Otte 3-6, 1-6, 6-4, 0-6
Kei Nishikori – Quentin Halys 6-2, 6-3, 6-4
Marco Cecchinato – Nicolas Mahut 6-2, 7-6 (6), 4-6, 2-6, 4-6
Lorenzo Sonego – Roger Federer 2-6, 4-6, 4-6
Prajnesh Gunneswaran – Hugo Dellien 1-6, 3-6, 1-6
Marton Fucsovics – Diego Schwartzman 3-6, 6-3, 6-7 (7), 6-2, 2-6
Albert Ramos-Vinolas – Laslo Djere 3-6, 2-6, 6-7 (2)
Jiri Vesely – Leonardo Mayer 6-7 (3), 3-6, 0-6
Robin Haase – Philipp Kohlschreiber 4-6, 4-6, 7-6 (5), 1-6
David Goffin – Ricardas Berankis 6-0, 6-2, 6-2.

UPDATE, 26 mai, ora 13:20. Prima mare supriză la Roland Garros a avut loc odată cu eliminarea favoritei cinci de pe tabloul feminin de simplu, Angelique Kerber. Jucătoarea din Germania a cedat în faţa tinerei Anastasia Potapova, scor 4-6, 2-6. Potapova este numărul 70 mondial şi are 18 ani, Kerber este triplă câştigătoare de Grand Slam şi numărul 5 în WTA!

Anastasia Potapova provoacă prima uriaşă surpriză de la Roland Garros 2019

UPDATE, 26 mai, ora 12:05. Patrick Mouratoglou este de părere că Serena Williams poate câştiga la Roland Garros. “Să fii capabil să revii în circuit la 37 de ani după ce ai trecut printr-o sarcină şi să joci două finale de Grand Slam este pur şi simplu minunat. Am fost uluit de-a dreptul de eforturile pe care le depune ea pentru a-şi îndeplini acest vis. Este motivată, se simte capabilă să mai câştige titluri importante pentru că încă nu a reuşit să doboare cel mai important record: să deţină cele mai multe titluri de Grand Slam în istoria tenisului feminin, record deţinut acum de Margaret Court. Când participă la un turneu, are întotdeauna acea ambiţie de a câştiga. Pentru asta, ea are nevoie să fie 100% din punct de vedere fizic”, a spus Patrick Mouratoglou despre eleva sa, Serena Williams.

UPDATE, 26 mai, ora 12:00. Încep primele meciuri la Roland Garros! Pe principala arenă de la Paris, Philippe Chatrier, vor disputa primul meci al zilei Angelique Kerber şi Anastasia Potapova.

UPDATE, 26 mai, ora 10:00. Începe Roland Garros! Primele meciuri de pe tabloul principal vor începe la ora 12:00. Niciun român nu va intra azi în concurs. Toată acțiunea de la al doilea turneu de Grand Slam al anului se vede pe FANATIK

Meciurile de duminică: 

Tablou masculin:

Live Blog Roland Garros 2019: rezultate, tablou, Live Stream, știri - WTA, ATP. Programul românilor la Roland Garros
Live Blog Roland Garros 2019: rezultate, tablou, Live Stream, știri – WTA, ATP. Programul românilor la Roland Garros

Tablou feminin: 

Live Blog Roland Garros 2019: rezultate, tablou, Live Stream, știri - WTA, ATP. Programul românilor la Roland Garros
Live Blog Roland Garros 2019: rezultate, tablou, Live Stream, știri – WTA, ATP. Programul românilor la Roland Garros

UPDATE, 25 mai, ora 15:15 / Nicio româncă nu joacă duminică la Roland Garros. Luni, vor la Paris doar Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu. Simona Halep şi Irina Begu vor juca la Roland Garros în primul tur marţi. Marius Copil va juca, cel mai probabil, marți.

Program români: 

Luni, 27 mai: 

Sorana Cârstea – Petra Kvitova

Mihaela Buzărnescu – Ekaterina Alexandrova

Marți, 28 mai:

Simona Halep – Alja Tomlianovic

Irina Begu – Lin Zhu

UPDATE, 24 mai, ora 17:15 / Tenismenul Nick Kyrgios a anunțat că nu va juca anul acesta la Roland Garros, la nici 24 de ore după tragerea la sorți, în care se stabilise că va juca în primul tur cu britanicul Cameron Norrie. Australianul a anunțat că este accidentat, dar decizia sa vine la puțin timp după ce a făcut o declarație umilitoare la adresa Open-ului din capiutala Franței. “Cred că Wimbledonul e cel mai bun turneu din lume. Uitaţi-vă puţin la suprafaţa asta verde perfectă. Scăpaţi de zgură, fraţilor. Cui îi place zgura e atât de prost. Openul Franţei e infect în comparaţie cu locul ăsta . E infect. Absolut infect”, a spus Kyrgios într-o înregistrare video postată pe Instagram.

UPDATE 24 mai, ora 14:00 / Organizatorii au anunţat ce meciuri se joacă duminică în prima zi

Programul partidelor de duminica 26 mai din circuitul feminin de la Roland Garros
Programul partidelor de duminica 26 mai din circuitul feminin de la Roland Garros
Programul partidelor de duminica 26 mai din circuitul masculin de la Roland Garros
Programul partidelor de duminica 26 mai din circuitul masculin de la Roland Garros

UPDATE 21:55 / S-a aflat și tabloul complet din proba de simplu la masculin. Marius Copil a avut ghinion la tragerea la sorți. În primul tur va da peste francezul Bennoit Paire, iar, dacă va trece de acesta, se poate duela cu rusul Medvedev, cap de serie numărul 12.

 

Prima parte de tablou de la ATP Roland Garros
Prima parte de tablou de la ATP Roland Garros
A doua parte de tablou ATP Roland Garros
A doua parte de tablou ATP Roland Garros
  • Veronica Cepede Royg – Ana Bogdan 5-7, 4-6 VIDEO în calificări Roland Garros

Ana Bogdan a învins-o pe Cepede Royg în primul tur al calificărilor de la Roland Garros.

  • Anhelina Kalinina – Irina Bara 2-6, 7-6, 6-2 în calificări la Roland Garros

Irina Bara a fost prima sportivă din România care a evoluat în calificări la Roland Garros. Ea a pierdut în trei seturi întâlnirea cu Anhelina Kalinina din Ucraina

  • Cinci jucătoare se bat pentru locul 1 WTA la Roland Garros 2019! Halep nu este printre ele! Posibile scenarii pentru Simona

Simona Halep, lider mondial pentru mai bine de 60 de săptămâni, nu se mai află în poziţia de a deveni lider în clasamentul WTA. Alte cinci jucătoare se află în această cursă. La Paris, în afară de Simona Halep, Buzărnescu, Cîrstea şi Begu sunt direct acceptate pe tabloul principal. În calificări le avem şi pe Bogdan şi Bara.

  • Roland Garros în cifre. 480.000 de fani în tribune în 2018. Plus alte 20 de lucruri interesante de la Paris

În 2018 a fost o ediţie de vis a Roland Garros-ului, asta şi prin prisma faptului că mai multe recorduri au fost doborâte la Paris, însă organizatorii francezi cred că în 2019 vor înregistra cifre şi mai impresionante.

  • Povestea noului poster de la Roland Garros. Cum va arăta şi explicaţiile artistului

Roland Garros a beneficiat timp de 40 de ediţii de postere diferite, fiecare dintre ele realizate special pentru fiecare ediţie în parte. Nici anul acesta nu a reprezentat o excepţie. Cine este şi ce spune artistul iberic, autor al posterului oficial al Roland Garros 2019.

  • Cât costă s-o vezi pe Simona Halep la Roland Garros 2019. Preţul biletelor anunţat de francezi

Organizatorii celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului au anunţat preţurile pe care spectatorii ajunşi la Paris vor fi nevoiţi să le plătească pentru a urmări meciurile live.

  • Casele de pariuri au încredere maximă în Simona Halep la Roland Garros! Cum arată cotele pentru trofeu

Simona Halep, deşi în prezent pe locul 3 WTA, este favorita caselor de pariuri la câştigarea unui nou trofeu la Roland Garros, acolo unde s-a impus anul trecut după o finală disputată cu americanca Sloane Stephens. Simona va juca pe zgura de la Paris cu încredere maximă după un an 2018 de poveste.