Simona Halep

HALEP-SERENA, ÎN FINALA de 1.000.000 $ la Singapore!

SIMONA HALEP ESTE ÎN FINALĂ LA TURNEUL CAMPIOANELOR! ROM NCA VA JUCA ULTIMUL ACT CU SERENA WILLIAMS, LA CÎTEVA ZILE DISTANŢĂ DUPĂ CE A UMILIT-O ÎN GRUPĂ, SCOR 6-0, 6-2! DACĂ VA CÎŞTIGA...
25.10.2014 | 19:44
HALEPSERENA IN FINALA de 1000000  la Singapore

SIMONA HALEP ESTE ÎN FINALĂ LA TURNEUL CAMPIOANELOR! ROM NCA VA JUCA ULTIMUL ACT CU SERENA WILLIAMS, LA CÎTEVA ZILE DISTANŢĂ DUPĂ CE A UMILIT-O ÎN GRUPĂ, SCOR 6-0, 6-2! DACĂ VA CÎŞTIGA ULTIMUL ACT, SIMONA HALEP VA PLECA ACASĂ CU UN PREMIU FABULOS, 2.047.000 DE DOLARI, FAŢĂ DE 1.008.000 DE DOLARI SUMĂ ASIGURATĂ DEJA PRIN PREZENŢA ÎN FINALA COMPETIŢIEI! MAI MULT, SIMONA ŞI-A ASIGURAT LOCUL 3 ÎN CLASAMENTUL !

Partida dintre Simona Halep şi Serena Williams se va disputa duminică, începînd cu ora 14:00, şi va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

simmmmm

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

VEZI REACŢIILE PRESEI INTERNAŢIONALE DUPĂ VICTORIA SIMONEI HALEP ŞI DECLARAŢIA ULUITOARE A SERENEI WILLIAMS ÎN PREZIUA FINALEI!

“Sînt foarte fericită să fiu în finală, nu mă aşteptam la acest lucru. În fiecare zi încerc să îmi fac treaba, să muncesc, să fac cel mai bun tenis. Azi am făcut un meci perfect. Vreau să o felicit pentru finală pe Radwanska. Le mulţumesc şi fanilor! Vă iubesc! Am alergat foarte mult, ştiam că şi ea aleargă foarte bine, am vrut să joc repede, să termin punctele cît pot de repede, să lovesc din interiorul terenului. Serviciul m-a ajutat, totul a mers foarte bine pentru mine astăzi. Este o nouă zi, un nou meci, o să vedem ce se va întîmpla. Sînt pregătită de orice şi ştiu că Serena va fi mai concentrată mîine!”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

Loading the player…

VEZI CUM A FOST TRĂIT MECIUL CU RADWANSKA DIN TRIBUNELE ARENEI DIN SINGAPORE

VEZI REZUMATUL MECIULUI!

http://youtu.be/leFNwzLryR4

GAME, SET, MECI! Românca e în finală la SINGAPORE! Simona Halep a cîştigat în două seturi, 6-2, 6-2.

GAME RADWANSKA! Poloneza îşi ia serviciul şi speră la un break pentru a rămîne în meci.

GAME HALEP! Românca face un joc perfect şi reuşeşte să ducă setul doi în 5-1! Nici o minge pierdută de Simona!

BREAK HALEP! Românca se chinuie şi reuşeşte să ducă scorul la 4-1. Poloneza nu vrea să cedeze!

BREAK RADWANSKA! Poloneza reuşeşte break-ul şi cîştigă primul game din acest set.

BREAK HALEP! Simona este de neoprit! Face break-ul fără să piardă vreo minge!

GAME HALEP! Românca pare mai motivată ca niciodată, fiind la patru gameuri de finală!

BREAK HALEP! Simona reuşeşte break-ul în primul game al meciului!

*******************************************************************************

GAME HALEP! SIMONA CÎŞTIGĂ PRIMUL SET, scor 6-2!

GAME RADWANSKA! Poloneza a dominat gameul de la un capăt la altul şi a micşorat diferenţa de scor. 5-2 pentru Halep.

GAME HALEP! Românca s-a enervat în timpul gameului, însă şi-a păstrat concentrarea şi a reuşit să se impună.

BREAK SIMONA! Românca pune o presiune fantastică pe adversară, care cedează tot mai des teren. Halep este la două gameuri de cîştigarea primului set!

GAME HALEP! Simona serveşte perfect, reuşind şi un as în acest game. S-a chinuit puţin, însă pînă la urmă a reuşit să se distanţeze. 3-1.

BREAK HALEP! Românca reuşeşte să cîştige pe serviciul adversarei! Simona conduce cu 2-1!

GAME HALEP! Românca egalează după ce îşi ia serviciul fără probleme. Doar o minge pierdută de româncă. 1-1

GAME RADWANSKA! Poloneza a cîştigat primul game fără mari probleme, românca reuşind să cîştige doar două mingi.

ÎNCEPE PARTIDA! HALEP SPRE FINALA DE LA SINGAPORE!

Arbitrul a dat cu banul şi jucătoarea din Polonia este prima la serviciu!

Simona Halep pare mai motivată ca niciodată! Românca este aproape de o performanţă istorică pentru România! Hai SIMONA!

Cele două jucătoare au intrat pe teren! 

***************************************************************

LIVE HALEP – RADWANSKA. Simona Halep o va întîlni astăzi, de la ora 13:00, pe Agnieszka Radwanska în semifinalele Turneului Campioanelor. Sportiva din Polonia este locul 5 în clasamentul WTA şi a strîns pînă în momentul de faţă 16.548.458 de dolari din tenis. Cea mai înaltă clasare a lui Radwanska a fost numărul 2 mondial, în 2012. Cele două s-au mai întîlnit de 6 ori de-a lungul timpului. Poloneza a avut cîştig de cauzăde 4 ori, în timp ce Simona s-a impus în două rînduri (la Doha în 2014 şi Roma în 2013). Partida dintre Simona Halep şi Agnieszka Radwanska va fi transmisă în format livetext de site-ul www.fanatik.ro sîmbătă, de la orele 13:00.

halepppppppp

LIVE HALEP – RADWANSKA. Dacă n-ai fi ştiut rezultatul şi ai fi aterizat din întîmplare în conferinţa de presă a Simonei, de vineri, de după meciul cu Ana Ivanovici, ai fi putut să juri că ea a cîştigat meciul, conform siteului treizecizero.ro, prezent la competiţie. Zîmbitoare, relaxată şi mulţumită cu efortul depus pe teren, Simona Halep a venit la discuţia cu jurnaliştii de după meci cu o stare cîtuşi de puţin alterată, după ce şi-a văzut întreruptă seria de victorii. Ba, dimpotrivă. Dintr-o suflare, a demontat grija principală a fanilor de acasă. A spus că se simte foarte bine fizic şi nu-şi face nicio problemă din acest punct de vedere. “Am suficient timp să mă recuperez şi să fiu în cea mai bună formă pentru sîmbătă”. Iarăşi foarte încurajatoare e nerăbdarea Simonei, care părea deja intrată în meciul de sîmbătă. Şi, bineînţeles, discuţia s-a învîrtit în jurul a cîtorva teme care au făcut valuri azi pe reţelele de socializare. Partida dintre Simona Halep şi Agnieszka Radwanska va fi transmisă în format livetext de site-ul www.fanatik.ro sîmbătă, de la orele 13:00.

simmm

LIVE HALEP – RADWANSKA. “Cu Ivanovici, m-am gîndit numai la victorie!”

LIVE HALEP – RADWANSKA. Simona a început prin a-i da credit Anei Ivanovici, despre care a spus că a jucat foarte bine şi că merita să cîştige. “Sînt bine fizic, şi emoţional sînt bine, pentru că nu am de ce să nu fiu. Aştept cu nerăbdare semifinala de sîmbătă, va fi un meci greu, dar eu m-am bucurat şi azi de meciul jucat, am încercat să-l cîştig, am luptat, dar ea a fost mai bună astăzi, iar în momentele importante a jucat mai bine. A revenit foarte bine în primul set, cred că dacă luam primul set se termina meciul mai repede. Dar asta a fost, eu sînt mulţumită de ceea ce am făcut pe teren şi mă uit foarte pozitivă către meciul de sîmbătă. Pentru mine, a fost un meci normal. Am fost foarte concentrată, în mintea mea era mereu numai victoria. Am încercat totul, dar nu s-a întîmplat. Ana a jucat foarte bine. E o jucătoare excelentă.” Partida dintre Simona Halep şi Agnieszka Radwanska va fi transmisă în format livetext de site-ul www.fanatik.ro sîmbătă, de la orele 13:00.

ADVERSARA SIMONEI HALEP DIN SEMIFINALE A POZAT GOALĂ! CLICK AICI PENTRU UN PICTORIAL INCENDIAR!!! 

hallll

“Ştiu ce am de făcut pe teren, ştiu ce am de făcut în viaţă, ştiu ce vreau să fac în tenis. Nu contează un rezultat izolat, nu contează că eram calificată sau nu eram calificată sau că mai trebuia să iau cîteva game-uri ca să cîştig grupa. Nu mă gîndesc la lucrurile astea, joc tenis doar pentru că-mi place, lupt pentru fiecare meci, vreau să-mi demonstrez mie în fiecare meci că am spirit de luptă. Asta m-a ajutat pînă acum să ajung unde am ajuns, vreau să-mi păstrez încrederea şi cred că a fost o zi bună pentru mine”.

Partida dintre Simona Halep şi Agnieszka Radwanska va fi transmisă în format livetext de site-ul www.fanatik.ro sîmbătă, de la orele 13:00.

LIVE HALEP – RADWANSKA“Nu m-a interesat să o elimin pe Serena! Cine s-a gîndit la asta, nu mă cunoaşte! Şi 12-0 dacă m-ar bate în finală, nu ar fi o tragedie!”

LIVE HALEP – RADWANSKA. Întreabată dacă era la curent cu calculele şi scenariile făcute în jurul meciului şi că principala consecinţă a acestui rezultat este promovarea Serenei în semifinale, fiind lăudată de întreaga lume pentru corectitudinea cu care şi-a apărat şansele, Simona Halep a spus: “Ştiam ceva de genul că, dacă pierd cu 6-3, 6-3 sau aşa ceva, Serena poate fi eliminată, dar nu m-a interesat subiectul. Nu mi-e teamă să joc din nou cu Serena Williams. Orice zi e o nouă zi, eu voi încerca de fiecare dată să dau tot ce pot în ziua respectivă. Cine s-a gîndit că o să pierd sau că o să fac ceva ca să nu se califice Serena nu mă cunoaşte. Nu fac lucruri de acest gen, nu mi-e frică de nicio jucătoare din circuit.

SIMONA HALEP A CALIFICAT-O PE SERENA WILLIAMS ÎN SEMIFINALE, IAR AMERICANCA A FĂCUT UN MECI FABULOS ÎN MECIUL DE DIMINEATA, DUPĂ UN ÎNCEPUT DEZASTRUOS! A RUPT RACHETA DE NERVI!!!  – VEZI DETALII!

Aşa că şi dacă vom ajunge amîndouă în finală şi mă va bate 12-0, chiar nu va fi nicio tragedie. Eu privesc doar către meciul pe care îl am de jucat, la nimic altceva, şi îmi păstrez stilul meu de gîndire. Nu schimb nimic. Eu hotărăsc ceea ce vreau să fac”.

Partida dintre Simona Halep şi Agnieszka Radwanska va fi transmisă în format livetext de site-ul www.fanatik.ro sîmbătă, de la orele 13:00.

LIVE HALEP – RADWANSKA. “Nu sînt obosită. Şi nici nu m-am gîndit în timpul meciului, cu cine să joc în semifinale”

HALEP ÎN SEMIFINALE. Întrebată dacă s-a gîndit să salveze din energie pentru a doua zi, Simona a declarat: “Nu, nu m-am gîndit la aşa ceva. Nu mă simt deloc obosită acum. A fost un meci lung şi foarte greu, aşa-i. Dar, ştiţi, uneori ai nevoie de meciuri mai lungi ca să îţi găseşti ritmul, te ajută în ziua următoare. Mă simt foarte bine acum. Mă voi recupera după conferinţă, dar şi mîine dimineaţă, că am destul timp, sînt în semifinala a doua. Eu mă recuperez destul de bine, voi face tot ce ştiu eu ca să fiu în cea mai bună formă sîmbătă. Ştiam ce s-a întîmplat în cealaltă grupă, sînt relaxată, nu sînt foarte stresată în privinţa asta. Dar nu m-am gîndit deloc în timpul meciului la cine aş putea întîlni în semifinale”.

LIVE HALEP – RADWANSKA. “Am o şansă bună să cîştig semifinala de sîmbătă!”

HALEP ÎN SEMIFINALE.Cu privire la întîlnirea cu Radwanska, a treia întîlnire dintre cele două. Simona are socotelile deja făcute: “Trebuie să alerg foarte mult şi să fiu agresivă, cît se poate de agresivă, pentru că Aga e o jucătoare inteligentă, ştie să-şi deschidă unghiuri. Dar, la rîndul meu, voi încerca tot ce ştiu. Cred că am o şansă bună să cîştig. A fost visul meu să joc aici, aşa că nu mă văd decît dînd tot ce am mîine ca să cîştig şi să mă calific în finală. A fost foarte greu să trec peste euforia victoriei cu Serena. Dar m-a ajutat că am avut o zi liberă înainte de acest meci.

Partida dintre Simona Halep şi Agnieszka Radwanska va fi transmisă în format livetext de site-ul www.fanatik.ro sîmbătă, de la orele 13:00.

VEZI AICI LA CE ORĂ ARE LOC MECIUL CU RADWANSKA DE SÎMBĂTĂ!

LIVE HALEP – RADWANSKA. M-am antrenat şi am intrat în ritm, a redevenit o zi normală. Am fost foarte concentrată la antrenament şi cred că am manageriat bine ziua de azi şi am dat tot ce am putut azi. Dar voi continua să zîmbesc, pentru că sînt pentru prima oară în semifinalele WTA Finals şi trebuie să fiu fericită pentru asta. Am bătut jucătoarea clasată pe locul 1 în lume, aşa că nu există niciun motiv pentru care aş putea fi tristă. Voi încerca să cîştig sîmbătă, iar această săptămînă va fi oricum de neuitat pentru mine”.

Sursa: treizecizero.ro