Sporturi

LIVE VIDEO Belgia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

14.07.2018 | 16:00

LIVE VIDEO Belgia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. 

Belgia și Anglia se întâlnesc din nou la Campionatul Mondial 2018, de această dată în finala mică a competiției. Partida va avea loc pe stadionul Krestovski din Sankt Petersburg, cu începere de la ora 17.00. Spre deosebire de partida din grupe, când s-au folosit în majoritate rezervele, de această dată vom vedea la lucru titularii. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

VEZI AICI Belgia – Anglia ONLINE TVR1 TVR HD STREAM finala mică CM 2018. Vezi meciul ONLINE

LIVE VIDEO Belgia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD.

Ambele reprezentative au făcut parte din Grupa G la Campionatul Mondial 2018. Belgia a terminat pe locul 1, cu 9 puncte, după ce a reușit să se impună în meciul direct. Pentru că ambele echipe erau deja calificate, selecționerii au trimis în teren mai multe rezerve. De partea cealaltă, Anglia a terminat grupa pe locul 2, cu 6 puncte.

Belgia – Anglia LIVE TEXT, minut cu minut finala mică la Campionatul Mondial – CM 2018

LIVE VIDEO Belgia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. 

Belgienii au pornit cu o victorie la turneul din Rusia, 3-0 cu Panama. În cel de-al doilea meci al grupei au trecut de Tunisia cu 5-2, iar în ultima partidă au învins Anglia cu scorul de 2-1. În optimile de finală ale competiției au întâlnit Japonia, echipă care i-a condus cu 2-0 la un moment dat. Belgia și-a revenit pe final, a reușit să egaleze, iar Lukaku a adus victoria și calificarea la ultima fază a jocului. În sferturile de finală, Belgia a întâlnit Brazilia, pe care a învins-o cu 2-1. În semifinale, Belgia a fost învinsă de Franța cu 1-0.

Belgia – Anglia LIVE STREAM finala mică la Campionatul Mondial – CM 2018

Anglia a învins-o greu pe Tunisia, cu scorul de 2-1, în prima partidă disputată la Campionatul Mondial 2018. A urmat victoria cu 6-1 împotriva reprezentativei statului Panama și înfrângerea suferită în fața Belgiei, scor 1-2. În optimile de finală, Anglia a învins Columbia cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, după ce scorul a fost 1-1 în timpul regulamentar. În sferturi a trecut de Suedia cu 2-0, iar în semifinală a terminat 1-1 cu Croația, echipă care a mai înscris o dată în prelungiri și s-a calificat în finala din Rusia.

LIVE VIDEO Belgia – Anglia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

Partida Belgia – Anglia din finala mică a Campionatului Mondial 2018 începe la ora 17.00. Meciul are loc pe stadionul Krestovski din Sankt Petersburg, care are o capacitate de 64.287 de locuri, a fost inaugurat în 2017 şi este “casa” celor de la Zenit. Mai este cunoscut sub denumirea de Zenit Arena și a găzduit până acum partidele Maroc – Iran, Rusia – Egipt, Brazilia – Costa Rica și Nigeria – Argentina.

Echipele probabile:

Belgia: Thibaut Courtois – Toby Alderweireld, Vincent Kompany, Jan Vertonghen – Thomas Meunier, Marouane Fellaini, Axel Witsel, Nacer Chadli – Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Eden Hazard.

Anglia: Jordan Pickford – Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire – Kieran Trippier, Dele Alli, Jordan Henderson, Jesse Lingard, Ashley Young – Raheem Sterling, Harry Kane.

Belgia – Anglia  LIVE cote la pariuri finala mică CM 2018

Belgia este favorită la casele de pariuri în meciul cu Anglia. Are cotă 2,32 pentru o victorie, în timp ce englezii au primit 3,25 din partea bookmakerilor. Un egal este cotat cu 3,80. În ceea ce privește posibilii marcatori, Romelu Lukaku și Harry Kane sunt favoriți să marcehze. Ambii au cotă 2,50. Sunt urmați de Michy Batshuayi, cotat cu 2,70.