Sporturi

LIVE VIDEO Franța – Belgia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

10.07.2018 | 20:00
LIVE VIDEO Franta  Belgia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

LIVE VIDEO Franța – Belgia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Franţa şi Belgia se vor duela pe 10 iulie, de la ora 21:00, la Sankt Petersburg, într-o partidă care va decide prima finalistă de la Campionatul Mondial 2018. Cele două formaţii s-au mai întâlnit de două ori în istorie la Campionatul Mondial, ambele partide fiind câştigată de formaţia franceză.

VEZI AICI Franța – Belgia ONLINE TVR1 TVR HD STREAM semifinale CM 2018. Vezi meciul ONLINE

LIVE VIDEO Franța – Belgia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Franţa a defiliat în fazele eliminatorii la turneul final din Rusia şi a ajuns pentru prima dată în careul de aşi după o pauză de 12 ani. Trupa pregătită de către Didier Deschamps a eliminat Argentina, 4-3, în optimile de finală ale întrecerii şi a trecut cu 2-0 de reprezentativa din Uruguay în runda sferturilor de finală. Francezii au ajuns ultima dată în semifinale la ediţia din 2006, atunci când au pierdut finala cu Italia, într-o partidă care s-a decis la loviturile de la 11 metri.

Franţa  – Belgia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

LIVE VIDEO Franța – Belgia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Belgia a tremurat serios în partida din optimile de finală cu naţionala Japoniei, la finalul unui joc în care niponii au condus cu 2-0 în minutul 68, însă au pierdut cu 3-2 în cele din urmă. Formaţia lui Roberto Martinez a avut însă parte de un meci mult mai uşor cu Brazilia, în sferturile de finală. Sud-americanii au început greu meciul, iar europenii aveau deja un avans de două goluri după doar câteva minute disputate în partida din sferturile de finală. Brazilienii au marcat în partea secundă prin Renato Augusto, însă evoluţia impecabilă a lui Thibaut Courtois a menţinut avantajul pe tabelă.

Franţa – Belgia LIVE STREAM, în semifinale la CM 2018

Romelu Lukaku este cel mai bun marcator al naţionalei Belgiei cu patru reuşite la Campionatul Mondial 2018 şi speră că îl va putea ajunge pe Harry Kane, cel care a înscris de şase ori la această ediţie a turneului din Rusia. Francezii se bazează şi ei pe doi jucători cheie în linia ofensivă la acest turneu final. Kylian Mbappe şi Antoine Griezmann au marcat de câte trei ori şi sunt principalii realizatori ai trupei lui Didier Deschamps.

LIVE VIDEO Franța – Belgia ONLINE pe TVR1 si TVR HD.

Partida dintre Franţa şi , contând pentru semifinalele Campionatului Mondial 2018, se va juca marţi, 10 iulie, începând cu ora 21:00, pe Arena din Sankt Petersburg  şi va putea fi urmărită pe TVR 1 şi TVR HD, dar şi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Franţa – Belgia LIVE cote la pariuri CM 2018

Franţa pleacă favorită în disputa din penultimul act de la Campionatul Mondial 2018 şi are o cotă de 2.53 penru un succes în timp regulamentar. Belgienii au primit o cotă de 3.10 pentru un succes, în timp ce un egal a fost recompensat cu o cotă de 3.25. Trupa lui Didider Deschamps are o cotă de 1.70 pentru calificarea în finală, indiferent de modul în care reuşeşte, în timp ce belgienii au cotă de 2.10.

Bookmakerii preconizează un meci cu puţine goluri în semifinale şi oferă o cotă de 2.05 pariorilor care vor miza că se înscriu cel puţin trei goluri în partida dintrele cele două formaţii.

Franţa – Belgia Echipe probabile

BRAZILIA: Alisson – Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo – Fernandinho, Paulinho – Willian,  Coutinho, Neymar – Gabriel Jesus. Antrenor: Tite

BELGIA:  Courtois –  Vertonghen, Kompany, Alderweireld –  Witsel, Fellaini , Chadli, Carrasco – De Bruyne, Hazard – Romelu Lukaku. Antrenor: Roberto Martinez