Fotbal intern

Rapid Viena – Steaua, asalt la grupele Europa League! Start joc în play off pentru echipa lui Dică

23.08.2018 | 18:30
Rapid Viena  Steaua asalt la grupele Europa League Start joc in play off pentru echipa lui Dica

Partida Rapid Viena – Steaua este transmisă live de PRO TV, se joacă joi, de la ora 21.30 şi poate fi urmărită online pe telefon sau laptop. Află totul despre modalităţile prin care poţi vedea manşa tur a play off-ului Europa League în rândurile de mai jos. Meciul este unul de totul sau nimic pentru ambele echipe. Steaua lui Gigi Becali are ca obiectiv clar intrarea în grupele Europa League. Este de altfel reţeta financiară perfectă pentru latifundiarul din Pipera care nu s-a sfiit şi a anunţat că milioanele de euro de la UEFA sunt de neratat.

Rapid Viena – Steaua, asalt la grupele Europa League! Start joc în play off pentru echipa lui Dică. Jucatorii echipei FCSB reactioneaza dupa inscrierea unui gol in meciul de fotbal contra formatiei Hajduk Split, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europa, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi, 16 august 2018.© FOTO: Stefan Constantin / Sport Pictures
Rapid Viena – Steaua, asalt la grupele Europa League! Start joc în play off pentru echipa lui Dică

Live Video Rapid Viena – Steaua, online pe PRO TV 

Rapid Viena – Steaua, meci care contează pentru intrarea în grupele Europa League va fi transmisă live de PRO TV. Astfel, joi, de la 21.30, PRO TV promite spectacol înaintea jocului, dar şi după ce se termină întâlnirea când de la stadion vom afla primele reacţii la cald. FANATIK.RO te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Rapid Viena – Steaua, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

Live Stream Rapid Viena – Steaua. Un alt mod de a vedea meciul Online

Steaua a trecut în turul 3 preliminar, nu fără emoţii de Hajduk Split. 2-1 a arătat tabela de marcaj în manşa secundă, după ce în tur, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 0-0. Startul meciului de pe Arena Naţională a fost unul modest, cele două echipe tatonându-se în primele minute. În minutul 15, Nicolae Dică a fost nevoit să facă prima schimbare, după ce  Lucian Filip s-a accidentat şi a trebuit să fie înlocuit cu Dragoş Nedelcu. După pauză, vicecampioana României a început să forţeze, iar FCSB a obţinut un penalty după un henţ clar făcut de unul dintre fundaşii lui Hajduk Split. Imediat, Dragoş Nedelcu a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune şi a avut nevoie de îngrijiri medicale pe marginea terenului. În minutul 53, Harlem Gnohere a executat, cu puţine emoţii pentru fanii FCSB, lovitura de la 11 metri. Pe finalul meciului, în minutul 82, Ahmed Said l-a învins pe Cristi Bălgrădean cu o lovitură de cap. În minutul 90+3, “Bizonul” a adus calificarea după un gol marcat cu o lovitură de cap.

Rapid Viena – Steaua, asalt la grupele Europa League! Start joc în play off pentru echipa lui Dică. Nicolae Dica in meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si Hajduk Split, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europa, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi, 16 august 2018.© FOTO: Stefan Constantin / Sport Pictures
Rapid Viena – Steaua, asalt la grupele Europa League! Start joc în play off pentru echipa lui Dică

Când se joacă Rapid Viena – Steaua, Live Stream la TV Online

Sunt mai multe variante prin care poți vedea live online Rapid Viena – Steaua. Ai AICI o altă modalitate de a urmări partida în format Live Stream. Nicolae Dică este forţat de patron să nu rateze, i s-au adus şi doi jucători la dispoziţie, Alexandru Stan şi Mihai Roman, dar este în continuare fără un fundaş central de meserie. Dică este neliniştit înaintea meciului cu Rapid Viena.

“N-am avut stare, de obicei nu fac acest lucru, nu ma uit la un adversar pe care il intalnesc peste 2 jocuri, dar m-am uitat pentru ca am fost foarte curios sa vad jocul lor retur cu cei de la Bratislava. Sunt o echipa puternica, o echipa mai buna ca cei de la Split, dar cu un joc diferit”, a declarat antrenorul roş albaştrilor.

Meciul dur dintre FCSB şi Hajduk Split a produs şi pagube. Deşi s-a calificat în play-off-ul Europa League, vicecampioana României nu se va putea baza pe un om de bază în meciul tur cu Rapid Viena. Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului, a încasat un cartonaş galben în ultimul minut al primei reprize, iar avertismentul primit de la arbitrul partidei de pe “Aren Naţională” este cel de-al treilea pe care atacantul “roş-albaştrilor” l-a văzut în actualele preliminarii europene.

Deşi va fi suspendat în meciul tur, Florin Tănase va avea drept de joc la returul de pe “Arena Naţională” Asta nu este singura problemă pe care o întâmpină Nicolae Dică înaintea “dublei” din play-off-ul Europa League cu Rapid Viena. Marko Momcilovic, un jucător de bază din lotul vicecampioanei României, s-a accidentat în primul meci disputat de FCSB pe terenul lui Hajduk Split, scor 0-0, iar fundaşul în vârstă de 31 de ani va lipsi cel puţin patru săptămâni. Apărătorul stânga a rezistat pe teren 41 de minute în meciul de pe stadionul “Poljud”, după ce înaintea pauzei meciului jucat în Croaţia a suferit o întindere. Sârbul a solicitat intervenţia medicilor din staff-ul FCSB-ului, iar la scurt timp a făcut semn spre banca tehnică a “roş-albaştrilor” că nu mai poate să joace şi a ieşit la marginea terenului. În locul lui Marko Momcilovic, Nicolae Dică a decis să îl introducă pe Junior Morais.

Echipele probabile Rapid Viena – Steaua

Rapid Viena: Strebinger – Sonnleitner, Potzmann, Bolingoli, Mbombo – Knasmullner, Schwab, Murg, Ljubicic, Bwrisha, Alar

Steaua: Bălgrădean – Benzar, Bălașa, Planic, Alexandru Stan – Pintilii, Filip – Man, Moruțan, Teixeira – Gnohere

Rapid Viena – Steaua, play off Europa League – cote și ponturi la pariuri

Rezultat final

Rapid Viena –  cotă 2.00

Egal – cotă 3.45

Steaua – cotă 3.70

Total goluri

peste 2,5 goluri – 1.95

sub 2,5 goluri – 1.80

Înscriu ambele echipe

Da (GG) – cotă 1.80

Nu (NG) – cotă 1.40