Sporturi

LIVE VIDEO RB Leipzig – U Craiova TV ONLINE TVR 1, TVR HD

09.08.2018 | 17:30
LIVE VIDEO RB Leipzig  U Craiova TV ONLINE TVR 1 TVR HD

LIVE VIDEO RB Leipzig – U Craiova TV ONLINE TVR 1, TVR HD. Echipa antrenată de Devis Mangia îşi începe aventura europeană în deplasare, cu cel mai valoros adversar pe care-l puteau întâlni în această fază a competiţiei, Leipzig, club cotat la aproape 300.000.000 de euro. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

VEZI AICI LIVE RB Leipzig – U Craiova TV ONLINE TVR 1, TVR HD

LIVE VIDEO RB Leipzig – U Craiova TV ONLINE TVR 1, TVR HD. Totuşi, Mangia a fost foarte relaxat înainte de meciul cu nemţii şi chiar a lansat o ironie la adresa campioanei României, CFR Cluj, care va evolua în aceeaşi fază a competiţiei contra celor de la Alashkert, din Armenia: “Va fi un meci foarte dificil, cu una dintre cele mai bune echipe din unul din cele mai bune campionate din Europa. Nu se pune problema de buget, ci de experienţă. Ei au mai multă experienţă în astfel de meciuri, asta este sigur. Este şi diferenţă de buget, dar nu sunt aici ca să discut despre buget.”

La ce oră se joacă RB Leipzig – U Craiova LIVE VIDEO

LIVE VIDEO RB Leipzig – U Craiova TV ONLINE TVR 1, TVR HD. “Această partidă ar fi fost la fel de dificilă chiar dacă echipa ar fi avut un altfel de început de sezon. Vom face tot ce putem mai bine. Vom trimite în teren echipa cea mai potrivită pentru a face un meci bun. Trebuie să fim mândri pentru că sunt cel puţin alte patru echipe care nu pot face asta. Cred că trebuie să fim mândri că avem posibilitatea să jucăm cu un astfel de adversar, pe un astfel de stadion. Vorbesc despre situaţia de acum, nu despre trecut. Este dificil, este normal. Nu pot spune că este un meci normal. Este diferit să joci cu Leipzig faţă de cum e să joci cu o echipă din Armenia, cu tot respectul. Este clar, dar trebuie să jucăm şi avem oportunitatea de a juca. Trebuie să fim fericiţi că jucăm fotbal”, a spus Devis Mangia la conferinţa de presă premergătoare partidei care va avea loc de la ora 19:30.

RB Leipzig – U Craiova LIVE STREAM preliminarii Europa League

Preşedintele oltenilor, Marcel Popescu a fost foarte optimist la plecarea de ţară şi a anunţat că în cazul în care o vor elimina pe Leipzig din turul trei preliminar al Europa League, atunci Universitatea Craiova poate ajunge în grupele competiţiei: “Mergem să jucăm, mergem să arătăm că putem să ne descurcăm și la nivel foarte mare, chiar cu echipe care au o cotație internațională extrem de înaltă. Nu știu dacă ei vor prinde aripi de la Red Bull, dar vom vedea dacă nu cumva taurul roșu, Red Bull, care are o cotă uluitoare, s-ar putea să fie bătut de leul albastru. Vă spun un singur lucru: dacă am trecut de Red Bull, suntem în grupe. La fel cum cred că şi FCSB şi Cluj, cu excepţia poate Hajduk Split, au meci mai uşor în play-off decât în turul trei preliminar.

RB Leipzig – U Craiova LIVE TEXT. Când joacă Universitatea Craiova

Cine nu crede, n-are nicio şansă. Cine nu speră, n-are nicio şansă. Mergem să jucăm, să arătăm că putem şi la nivel foarte mare chiar, cu echipe care au o cotă internaţională extrem de înaltă. Să jucăm… Vedem ce va ieşi. Vrem şi noi să profităm de şansă şi, de ce nu, de a fi buturuga mică în această ediţie de Europa League”, a declarat Marcel Popescu.

LIVE VIDEO RB Leipzig – U Craiova TV ONLINE TVR 1, TVR HD

Lotul Craiovei pentru Europa:

Portari: Laurentiu Popescu, Mirko Pigliacelli, Cristian Dica

Fundaşi: Tiago Ferreira, Marius Briceag, Răzvan Popa, Renáto Kelić, Isaac Donkor, Florin Gardoş, Ivan Martić, Radoslav Dimitrov, Adrian Juncu Constantin, Valentin Ionuţ
Mijlocaşi: Matteo Fedele, Alin Cristian Tegle, Alexandru Mateiu, Alexandru Cicâldău, Nicusor Bancu, Ovidiu Bic, Fausto Rossi, Cristian Bărbuț, Hristo Zlatinski, Ionuţ Mitriță, Florin Gheorghe Borta, Marian Serban, Radu Barzan

Atacanţi: Andrei Burlacu, Dominik Glavina, Jovan Markovic, Mihai Valentin Mihăilă, Raoul Baicu Petre

LIVE VIDEO RB Leipzig – U Craiova TV ONLINE TVR 1, TVR HD
LIVE VIDEO RB Leipzig – U Craiova TV ONLINE TVR 1, TVR HD

Casele de pariuri o văd pe Leipzig favorită, fiind cotată la 1.20 la victorie, în timp ce oltenii au cotă de 22 de a se impune! Un egal este cotat la 8.50.

Citeşte şi:

Tags: