Fotbal intern

VIDEO. Thriller la Braşov! Nicuşor Bancu, gol decisiv pentru locul 2!

UPDATE. Craiova bate la Braşov, pe nou-promovata din Sf. Gheorghe, acumulând 22 de puncte şi urcând pe poziţia a doua a clasamentului. Oaspeţii au condus de fiecare dată, dar trupa lui Vali...
20.09.2017 | 00:04
VIDEO Thriller la Brasov Nicusor Bancu gol decisiv pentru locul 2
ADVERTISEMENT

UPDATE. Craiova bate la Braşov, pe nou-promovata din Sf. Gheorghe, acumulând 22 de puncte şi urcând pe poziţia a doua a clasamentului. Oaspeţii au condus de fiecare dată, dar trupa lui Vali Suciu a revenit în două rânduri. Golul lui Nicuşor Bancu, primul al său în acest sezon, s-a dovedit decisiv pentru ca oltenii să plece cu tolba plină de sub Tâmpa. Vezi ONLINE aici Sepsi – Craiova LIVE STREAM Liga 1.

VEZI AICI RATAREA LUI GUSTAVO

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

UPDATE. Echipa de start a Craiovei: Mitrovic – Spahia, Kelic, Thiago – Martic, Screciu, Mateiu, Bancu – Gustavo, Mitriţă, Burlacu.

Alexandru Băluţă este suspendat. Mitrovic revine în poartă (a mai apărat cu Astra) după ce Calancea a avut evoluţii mai slabe în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi CS Universitatea Craiova se întâlnesc la Braşov, în etapa cu numărul XI din Liga 1 Betano. Partida se va disputa la Braşov, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Oltenii pun presiune pe arbitraj înaintea acestui meci şi amintesc de greşelile care s-au făcut împotriva Craiovei în meciurile precedente

Presiune pe arbitri, înainte de Sepsi – Craiova LIVE STREAM Liga 1

“După două meciuri în care a jucat eroic, de fiecare dată 10 contra 14, Universitatea Craiova se regrupează şi continuă lupta la Braşov, unde va întâlni nou-promovata Sepsi Sfântu Gheorghe, astăzi de la ora 21.
Urmările ostilităţii cu care Ştiinţa este tratată de arbitri se vor simţi şi astăzi: Băluţă şi Zlatinski sunt suspendaţi, după cartonaşe încasate foarte uşor în meciul cu Dinamo. Rossi este accidentat, iar Dimitrov incert. Dar acest tratament nedrept nu a făcut decât să-i motiveze şi mai mult pe băieţi. Ca şi odinioară, spiritul Universităţii Craiova se plămădeşte încet, sub ţestul unei nedreptăţi care o face şi mai iubită, iar pe suporterii ei şi mai îndârjiţi. Suntem mai uniţi şi mai hotărâţi ca oricând să rescriem acea frumoasă poveste a oltenilor care au luptat împotriva tuturor şi au învins.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă ne va sta astăzi, sperăm noi, doar adversarul: Sepsi Sfântu Gheorghe, o nou-promovată care a arătat că merită să fie în prima ligă atât prin jocul prestat, cât şi prin atmosfera caldă de care se bucură deşi, ca şi Craiova, îşi joacă meciurile în exil, la 34 km de Sfântu Gheorghe. Golgheterul lor este mijocaşul Claudiu Herea, cu trei reuşite la activ. Covăsnenii au trei victorii în zece etape, obţinute acasă cu Juventus şi Viitorul şi în deplasare la Iaşi, plus un egal etapa trecută la Timişoara, cu un adversar care tocmai învinsese CFR şi Dinamo.
După victoriile obţinute de CFR, FCSB şi Astra, Universitatea a rămas pe locul 4, la 6 puncte de locul I şi la 3 de Dinamo, care ocupă primul loc de sub linia playoff-ului. Cu meci direct între CFR şi FCSB în această etapă intermediară, o victorie ne-ar putea duce la loc pe podium, înainte de partida pe care o vom juca vineri la Severin, cu Voluntari. Fiţi lei şi azi, băieţi! Fiţi luptătorii noştri pentru dreptate şi fair play, aşa cum aţi fost şi până acum”, au scris oltenii pe site-ul oficial al clubului.

Partida de la Braşov va fi arbitrată de Marius Avram, alături de asistenţii Ovidiu Artene şi Marius Nicoară.

ADVERTISEMENT
Tags: