Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță șochează! L-a șantajat pe Dan Petrescu înaintea unui meci cu FCSB: „Serios, așa i-am zis!”

Banel Nicoliță a vorbit despre Dan Petrescu, pe care l-a șantajat înaintea unui meci cu fosta sa echipă, FCSB, că nu va juca decât în anumite condiții contra clubului lui Becali.
04.05.2024 | 01:18
Banel Nicolita socheaza La santajat pe Dan Petrescu inaintea unui meci cu FCSB Serios asa iam zis
Banel Nicoliță a refuzat să joace contra FCSB-ului în Supercupa României / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Banel Nicoliță a fost invitat în platoul FANATIK SUPERLIGA, care poate fi văzută live luni, marți și vineri, de la 10:30, pe website. Fostul mijlocaș din Ghencea a discutat despre un subiect comic, în care a refuzat să între pe teren contra FCSB-ului.

Trup și suflet pentru FCSB, dar nu și dacă rămânea Petrescu

Dan Petrescu a avut o scurtă aventură pe banca ce lor de la ASA Târgu Mureș, în anul 2015. Acolo, „Bursucul“ l-a avut că jucător pe Banel Nicoliță, cunoscut pentru atașamentul sau față de clubul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Banel Nicoliță a dezvăluit cum l-a șantajat pe Dan Petrescu să nu joace în partida cu FCSB. Paradoxal este că mijlocașul din Făurei a mai jucat contra formației lui Gigi Becali de-a lungul carierei.

„Am refuzat, n-am vrut să joc (n.r. Supercupa dintre FCSB – AȘA Târgu Mureș din 2015). El următoarea zi pleca ‘Domnul Dan, nu am cum să joc împotriva echipei mele. O joc numai în condițiile în care dumneavoastră rămâneți în continuare la Târgu Mureș’.

ADVERTISEMENT

De ce să fac un compromis să joc împotriva echipei mele? Am jucat la Farul (n.r. împotriva FCSB-ului). N-am jucat (n.r. în Supercupa), am fost  2 săptămâni pregătit cu Dan Petrescu, era și domnul Mara acolo și știe“, a spus Banel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA.

Bogdan Mara, om de negociere între Nicoliță și Petrescu

Mijlocașul a dezvăluit că a fost sunat și de un om din staff-ul lui Petrescu, anume Bogdan Mara. Bogdan Mara are o relație foarte bună cu „Bursucul“, fiindu-i fost jucător în perioada de glorie la Unirea Urziceni. Ulterior, cei doi au colaborat mult și la CFR Cluj, cu Mara în staff și Petrescu pe bancă.

ADVERTISEMENT

„Am plecat sâmbătă și miercuri era Supercupa, m-a sunat luni Mara dacă m-am răzgândit și nu m-am dus“, a mai spus Banel Nicoliță în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Dan Petrescu a venit, a câștigat, a plecat

Scurta aventură a lui Dan Petrescu pe banca lui ASA Târgu Mureș a durat doar două săptămâni. „Bursucul“ a primit o ofertă bănoasă din străînătate și a plecat după doar un meci, acela fiind Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Deși a plecat, Petrescu, cel care a semnat iar cu CFR Cluj, le-a lăsat o amintire frumoasă targumureșenilor, care au câștigat Supercupa împotriva FCSB-ului. Atunci, ASA Târgu Mureș, care pierduse titlul în fața lui Gâlcă, dorit de Craiova, a câștigat cu 1-0, gol Mircea Axente.

Partida a însemnat și debutul ca antrenor al lui Mirel Rădoi pe banca FCSB-ului. Aventura ca tehnician la formația lui Gigi Becali s-a dovedit un fiasco, care a produs și o ceartă pe axa naș-fin.

Banel Nicoliță, dezvăluire despre un meci din 2015

ADVERTISEMENT