Sporturi

LIVE VIDEO Spania – Rusia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

01.07.2018 | 10:19

LIVE VIDEO Spania – Rusia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Spania – Rusia este primul meci al zilei de duminică, 1 iulie, în faza optimilor de finală de la Campionatul Mondial 2018. Cele două formaţii se vor duela la Moscova, pe Lujniki, cel mai mare stadion de la turneul final organizat în Rusia. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

VEZI AICI Spania – Rusia ONLINE TVR1 TVR HD STREAM optimi CM 2018. Vezi meciul ONLINE

LIVE VIDEO Spania – Rusia ONLINE pe TVR1 si TVR HD.  Spaniolii au câştigat Grupa B la Campionatul Mondial 2018, în timp ce ruşii au încheiat pe locul secund în Grupa A. Gazdele au avut un început fulminant cu două victorii categorice, 5-0 în faţa Arabiei Saudite şi 3-1 în faţa reprezentativei din Egipt, însă înfrângerea fără drept de apel în faţa naţionalei din Uruguay a pus câteva semne de întrebare.

Spania – Rusia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

LIVE VIDEO Spania – Rusia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Spania a reuşit un rezultat de egalitate spectaculos în primul meci de la CM 2018, în faţa Portugaliei, 3-3, însă parcursul spaniolilor a devenit unul apatic după prestaţia din duelul cu naţionala lusitană. Trupa pregătită de Fernando Hierro a învins la limită, 1-0, naţionala din Iran în runda a doua şi a obţinut un egal în minutele de prelungire ale meciului cu Maroc.

Spania – Rusia LIVE STREAM, în optimi la CM 2018

LIVE VIDEO Spania – Rusia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Rusia a reuşit să se califice în pentru prima dată în optimile de finală la un Campionat Mondial după destrămarea URSS-ului. Spaniolii stau mult mai bine după titlul cucerit în 2010, însă până la ediţia din Africa de Sud nu au reuşit niciodată să treacă de faza sferturilor de finală.

LIVE VIDEO Spania – Rusia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

LIVE VIDEO Spania – Rusia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Antrenorii celor două echipe nu se confruntă cu probleme de loc înainte duelului din optimile de finală. Echipele probabile:

Spania: David De Gea; Dani Carvajal, Gerard Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba; Sergio Busquets, Koke, Andres Iniesta, Isco; Diego Costa, Iago Aspas.

Rusia: Igor Akinfeev; Mario Fernandes, Ilya Kutepov, Sergey Ignashevich, Yuri Zhirkov; Roman Zobnin, Daler Kuzyaev; Aleksandr Samedov, Aleksandr Golovin, Denis Cheryshev; Artem Dzyuba

Spania – Rusia LIVE cote la pariuri CM 2018

Spania este favorită la casele de pariuri, având cotă 1.63. Egalul este cotat cu 4.05, în timp ce o victorie a rușilor a fost cotată cu 7.00. Bookmakeri au dat 1.97 dacă ambele echipe înscriu și aceeași cotă pentru un meci cu peste 2,5 goluri. 2.00 este cota pentru victoria Spaniei și peste 1,5 goluri în meci.