Fotbal international

VIDEO. “Dracii” pleacă acasă! Galezii, în semifinala cu Portugalia

UPDATE, ora 23:50 / Ţara Galilor a mai făcut un meci mare! A trecut de Belgia, o selecţionată plină de vedete, scor 3-1. Bale nu a marcat, dar a făcut un meci bun. Williams, Kanu şi Vokes au...
02.07.2016 | 00:07
VIDEO Dracii pleaca acasa Galezii in semifinala cu Portugalia

UPDATE, ora 23:50 / Ţara Galilor a mai făcut un meci mare! A trecut de Belgia, o selecţionată plină de vedete, scor 3-1. Bale nu a marcat, dar a făcut un meci bun. Williams, Kanu şi Vokes au marcat pentru galezi, care vor înfrunta Portugalia în semifinale.

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI

Min. 90+2: Finalul partidei.

Min. 85: GOOOOOL Ţara Galilor!! 3-1!! Vokes înscrie cu o lovitură de cap la colţul lung. VEZI GOLUL AICI

Min. 83: Belgia a solicitat o lovitură de pedeapsă după un fault la Nainggolan, care ar fi trebuit sancţionat.

Min. 75: Ramsey a luat galben şi nu va juca în semifinala contra Portugaliei.

Min. 74: Lovitura de cap a lui Fellaini trece puţin pe lîngă poarta galezilor.

Min. 65: Şutul lui De Bruyne, din lovitură liberă, este reţinut de Hennessey.

Min. 55: GOOOOL Ţara Galilor!!! 2-1! Robson-Kanu păcăleşte trei jucători ai belgienilor şi îl bate şi pe Curtouis cu un şut sec. VEZI GOLUL AICI

Min. 50: Şutul lui Hazard, spre colţul lung, trece puţin pe lîngă poartă.

Min. 48: Romelo Lukaku trimite puţin pe lîngă poartă cu o lovitură de cap dintr-o poziţie foarte bună.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Robson-Kanu trimite o lovitură de cap, reţine Curtouis. Pauză.

Min. 40: Şutul lui Ramsey este deviat şi trece puţin pe lîngă poarta belgienilor.

Min. 30: GOOOOL Ţara Galilor! 1-1. Williams egalează cu o lovitură de cap din centrarea lui Ramsey. VEZI GOLUL AICI

Min. 26: Ocazie uriaşă pentru Ţara Galilor. Şutul lui Taylor din opt metri este respins de Curtouis.

Min.23: Gunter îl faultează pe De Bruyne şi ia galben.

Min. 14: GOOOOOOL Belgia!! 0-1. Nainggolan marchează cu un şut fabulos de la 30 de metri! VEZI GOLUL AICI

Min. 10: Şutul lui Bale loveşte plasa laterală.

Min. 8: Mare ocazie pentru Robson-Kanu, care trimite puţin pe lîngă.

Min. 1: A început partida.

ŢARA GALILOR – BELGIA 0-0

Capture

LIVE VIDEO TARA GALILOR-BELGIA SFERTURI DE FINALA EURO 2016. UPDATE, ora 20:25 / Eden Hazard a vorbit în termeni elogiativi despre Gareth Bale: “El este un jucător special, nu eu. Bale joacă pentru unul dintre cele mai mari cluburi ale Europei şi poate marca din orice poziţie. Asta înseamnă un jucător special”.

LIVE VIDEO TARA GALILOR-BELGIA SFERTURI DE FINALA EURO 2016. UPDATE, ora 19:15 / Calculele hîrtiei sînt în favoarea Belgiei. Lotul “diavolilor” valorează aproape 370 de milioane de euro, faţă de 147 de milioane de euro la Ţara Galilor. Mult mai puţin fără Bale.

LIVE VIDEO TARA GALILOR-BELGIA SFERTURI DE FINALA EURO 2016. UPDATE, ora 17:19 / Chris Coleman, selecţionerul galezilor a subliniat importanţa meciului din această seară pentru britanici: “E cel mai important meci pentru Ţara Galilor din ultimii 60 de ani!”

La Mondialul din 1958, Ţara Galilor a ajuns pînă în sferturile de finală, unde a fost învinsă de Brazilia, echipă care avea să cucerească trofeul. A fost singurul turneu final la care au participat galezii pînă în 2016.


LIVE VIDEO TARA GALILOR-BELGIA SFERTURI DE FINALA EURO 2016. UPDATE, ora 15:08 / Diseară va fi un duel între cel mai bun marcator de la Euro şi cel mai bun pasator.

Gareth Bale a marcat 3 goluri, fiind golgheter, în timp ce Eden Hazard e cel mai bun pasator, cu 3 asisst-uri la acest turneu final.


LIVE VIDEO TARA GALILOR-BELGIA SFERTURI DE FINALA EURO 2016. Astăzi avem un nou sfert de finală la Campionatul European din Franţa. Ţara Galilor, condusă de Gareth Bale, înfruntă Belgia lui Eden Hazard. Căpitanii celor două echipe sînt unii dintre cei mai eficienţi fotbalişti ai turneului din Franţa.

Duelul căpitanilor: Bale vs. Hazard

LIVE VIDEO TARA GALILOR-BELGIA SFERTURI DE FINALA EURO 2016. Gareth Bale s-a dovedit a fi providenţial pentru Ţara Galilor, reuşind să marcheze trei goluri în faza grupelor. În ”optimi” n-a mai înscris, însă el a fost cel care a provocat autogolul Irlandei de Nord. De partea cealaltă, Eden Hazard a realizat o prestaţie de nota zece contra Ungariei, în optimile de finală. În acel meci, cîştigat de Belgia cu 4-0, starul lui Chelsea a marcat un gol şi a pasat decisiv la cel reuşit de Michy Batshuayi.

BaleHazard

LIVE VIDEO TARA GALILOR-BELGIA SFERTURI DE FINALA EURO 2016. O declaraţie extrem de interesantă înainte de acest meci a acordat-o atacantul Romelu Lukaku. ”Bale, în ceea ce mă priveşte, este puţin mai bun decît Hazard. Joacă la acest nivel de mai mult timp. Şi la nivel de club, Bale a avut momente senzaţionale, dar a rămas la nivelul acela foarte înalt, în timp ce Hazard nu e la fel de consistent”.

LIVE VIDEO TARA GALILOR-BELGIA SFERTURI DE FINALA EURO 2016. 80.000.000 de euro cota de piaţă a lui Gareth Bale, confrom site-ului transfermarkt.de. Eden Hazard ”costă” cu 15.000.000 de euro mai puţin ca starul galez.

LIVE VIDEO TARA GALILOR-BELGIA SFERTURI DE FINALA EURO 2016. Din nefericire, Eden Hazard a ieşit accidentat din meciul cu Ungaria. Acesta a suferit o întindere şi nu s-a antrenat normal o bună parte din saptamana aceasta. Abia joi, mijlocaşul în vîrstă de 25 de ani s-a pregătit normal, alături de ceilalţi coechipieri. Cu toate acestea, la piciorul drept are un bandaj destul de evident, semn că nu este recuperat 100 %. Belgia mai are şi alte probleme. Dembele şi Vertonghen nu vor mai juca la nici un meci de la Euro, fiind accidentaţi, în timp ce Vermaelen este suspendat

Bale a avut cîştig de cauză în preliminarii

LIVE VIDEO TARA GALILOR-BELGIA SFERTURI DE FINALA EURO 2016.Belgia are de luat o revenşă în faţa Ţării Galilor. Cele două echipe au fost adversare în grupa B de calificare la Euro 2016. Galezii au avut cîştig de cauză într-un meci, cel disputat la Cardiff. Gareth Bale a înscris unicul gol de atunci, profitînd de o greşeală a lui Nainggolan. Se întîmpla în urmă cu un an, pe 12.06.2015. Cealaltă confuntare din preliminarii s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Tags: