Sport

Liviu Ciobotariu, înainte de CSKA Sofia – Sepsi: „Vrem să mergem mai departe”

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a prefațat partida din Conference League cu CSKA Sofia și îi consideră favoriți pe bulgari.
27.07.2023 | 10:37
Liviu Ciobotariu inainte de CSKA Sofia  Sepsi Vrem sa mergem mai departe
Liviu Ciobotariu debutează pe banca lui Sepsi în cupele europene. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu debutează în cupele europene pe banca lui Sepsi, iar antrenorul e convins că echipa sa poate produce surpriza în Bulgaria. Ce a spus la conferința de presă dinaintea partidei.

Liviu Ciobotariu îi respectă pe cei de la CSKA Sofia: „Au mult mai multă experiență în competițiile internaționale”

Liviu Ciobotariu a vorbit în termeni laudativi la adresa vicecampioanei Bulgariei: „Întâlnim o echipă cu o istorie și cu un palmares fantastic. A câștigat 31 de titluri, 21 de Cupe ale Bulgariei”.

ADVERTISEMENT

Contrar a ceea ce s-a întâmplat la meciul FCSB-ului, pe stadionul Balgarska Armia vor fi peste 12.000 de fani: „E o echipă foarte iubită, cu siguranță ne va aștepta o atmosferă senzațională. Suntem pregătiți mental, fizic și tactic. Suntem aici să scoatem un rezultat care să ne dea speranțe pentru partida retur”.

„Ciobi” știe și care e marele avantajul al „Stelei Bulgariei”: „Este clar, au mult mai multă experiență în competițiile internaționale. Dorința noastră este aceea de a merge mai departe. Știm că adversarul este foarte puternic, jucători de mare calitate. I-am urmărit, i-am studiat”.

ADVERTISEMENT

Foamea de performanță este însă un stimulator foarte puternic pentru jucătorii lui Sepsi: „Au un plus de experiență, noi avem motivarea și faptul că vrem să mergem mai departe”.

Liviu Ciobotariu a analizat-o pe CSKA Sofia: „Ne-am luat măsuri”

Ciobotariu e convins că ȚSKA va marșa pe arma atacului: „CSKA este o echipă tehnică, foarte bine organizată, cu un stil de joc ofensiv. Știm că s-au luptat la titlu, Ludogorets a câștigat în ultima etapă. De speriat? E clar că ne-am luat măsuri. E fotbal, iar aici trebuie să joci cu entuziasm”, a concluzionat antrenorul lui Sepsi, citat de gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Antrenorul bulgarilor a comentat de asemenea confruntarea cu Sepsi: „Vom avea parte de un meci foarte dificil pentru că întâlnim un adversar puternic. Sepsi este o echipă disciplinată, omogenă. Acesta este marele avantaj al lotului lor. Totuși, suntem CSKA și vrem să ne calificăm”.

Sasa Ilic a vorbit și despre marele minus al echipei sale: „Am văzut multe meciuri ale lui Sepsi și știm ce ne așteaptă. Noi avem foarte multe ocazii de a marca, însă problema este că nu reușim să le fructificăm.

ADVERTISEMENT

Jucătorii trebuie să înțeleagă că întâlnim cel mai dificil adversar posibil de la tragerea la sorți. Ei trebuie să dea totul pentru calificare. Sper că fanii vor umple stadionul și ne vor ajuta”, a mai spus tehnicianul, potrivit Sportal.

ADVERTISEMENT