News

Liviu Dragnea, primul interviu din închisoare. PSD şi Vasile Dîncu, mitraliaţi din arest: „Îl consideram cel mai bun prieten, de la el știu de Statul Paralel”

25.06.2020 | 18:35
Liviu Dragnea primul interviu din inchisoare PSD si Vasile Dincu mitraliati din arest Il consideram cel mai bun prieten de la el stiu de Statul Paralel
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a acordat un interviu în exclusivitate din închisoare,  cu toate că Administrația Națională a Penitenciarelor nu știe nimic.

ANP susține că nu a aprobat solicitări de intervievare a unor persoane private de libertate, nici fizic, nici online.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Realitatea PLUS a reușit să discute cu Liviu Dragnea și va prezenta interviul cu fostul lider PSD într-un serial.

Vasile Dîncu, atacat de Liviu Dragnea. Kovesi l-a amenințat cu închisoarea

Liviu Dragnea a dezvăluit că s-a tăiat la o mână, în timp ce a lucrat în închisoare.

„Mai o mașină de reparat, mai o sudură. Mai o scară, o poartă. Sunt bine, n-am probleme de sănătate, m-am tăiat la o mână, a trecut.

ADVERTISEMENT

Tu știi foarte bine ca actuala putere, această forță politică indiferent ce lideri a avut la un anumit moment, ei au mers în toate campaniile, când au câștigat au câștigat pe mesaj anti- cineva.

Sunt convins că vor să meargă pe mesaj anti- cineva, nu pot merge pe anti PSD, că PSD nu mai e perceput ca un partid de forță și opoziție foarte serioasă.

ADVERTISEMENT

Atâția ani de zile au reușit să mă demonizeze, de ce să nu mai încerce. Să înceapă să construiască anti mine. Oricine zâmbește aici, zâmbește amar.

Nu m-au lăsat în pace tot anul ăsta. M-au condamnat total nevinovat, m-au adus aici, l-am scos din viața politică și e suficient. Într-un an și o lună, eu n-am avut voie să vorbesc cu presa”, a declarat Dragnea.

ADVERTISEMENT

Laura Codruța Kovesi, atacată dur de Liviu Dragnea

Fostul lider al PSD nu a uitat să o atace pe Laura Codruța Kovesi și pe Vasile Dîncu, cel care i-a fost apropiat, dar s-a lepădat de el în momentele grele.

Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele și atitudinile dictatoriale. De ce să iasă unu în piață și să arate niște lucruri evidente, doar să vorbească despre ele. Cel mai bine se întâmplă niște abuzuri.

E luat un drept de a putea comunica, dreptul la comunicare, la a vorbi liber, pentru a nu deranja. E foarte simplu. Majoritatea îi ciugulesc din palmă și lui și Guvernului, mai apar niște semne, acțiuni destul de timide de contre.

Eu îmi asum faptul că cel puțin din partea mea, l-am considerat unul dintre cei mai buni prieteni, am ținut enorm la Vasile Dîncu, mă feresc să vorbesc urât. Sigur că atunci am avut așa câteva reacții destul de interesante în discuțiile cu Irina.

Despre statul paralel primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dîncu. Despre ce înseamnă acest sistem ocult. Ce mi-a spus el inițial s-a adeverit, nu mi-a spus lucruri nerealiste, care n-aveau efectiv o reprezentare în realitate.

Procesul care m-a adus aici e proces politic. Într-o seară am fost cu Tăriceanu la Antena 3, chiar când a fost ANAF-ul la Antena 3. Eram revoltați, în timpul emisiuni Kovesi l-a sunat pe Coldea, nervoasă, că o să-mi arate mie, că o să mă târască în pușcărie, cum îmi permit eu să apăr Antena 3.

Și Florian Coldea mi-a confirmat acest telefon nervos. Multe alte discuții care aveau loc în legătură cu, dosarul meu cu referendumul. Iară o mizerie politică. Kovesi a promis că mă bagă în pușcărie.

Acolo se știa la Teldrum, în 2000 când am venit președinte de CJ, nu era niciun drum în firea lui, toată lumea când trecea cu mașina dinspre București spre Craiova”, a explicat Dragnea.

ADVERTISEMENT