Life

Localitatea în care o garsonieră se vinde cu puțin peste 2.000 de euro. Ești la doi pași de București

Locul unde o garsonieră este scoasă la vânzare cu suma de 2.000 de euro. Se află la o distanță foarte mică de Capitală.
22.04.2024 | 13:35
Localitatea in care o garsoniera se vinde cu putin peste 2000 de euro Esti la doi pasi de Bucuresti
Locul unde o garsonieră este scoasă la vânzare cu suma de 2.000 de euro. Se află la o distanță foarte mică de Capitală. Sursa foto: freepik.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Localitatea în care o garsonieră se vinde cu puțin peste 2.000 de euro. Ești la doi pași de București și nu simți că ai plecat din oraș. De-a lungul anilor, experții spun că a purtat diverse nume, în funcție de perioada din istoria României.

Locul unde o garsonieră este scoasă la vânzare cu suma de 2.000 de euro. Se află la o distanță foarte mică de Capitală

Locul unde o garsonieră este scoasă la vânzare cu suma de 2.000 de euro. Se află la o distanță foarte mică de Capitală, în județul Ilfov. Se găsește la sud-vest de municipiu, pe malul stâng al Argeșului, și este traversată de șoseaua DN5.

ADVERTISEMENT

Regiunea care în trecut a purtat diferite denumiri este 1 Decembrie. Anterior a fost cunoscută de localnici drept Copăcenii de Sus, Copăceni-Carada, Regele Ferdinand și 30 Decembrie. Comuna este formată doar din satul de reședință cu același nume.

Cei care doresc să scape de haosul din marele oraș pot găsi aici o oază de liniște și prețuri foarte mici la locuințe. Potrivit news18.ro, o garsonieră cu o suprafață de 30 de metri pătrați are un cost extrem de mic.

ADVERTISEMENT

Prețul listat pe un site de specialitate ar fi de 11.111 lei, adică nu costă mai mult de 2.000 de euro. Sursa menționată mai arată că, imobilul este dotat cu centrală proprie și are mobilierul inclus, așadar trebuie doar să te muți.

Apartamentele din România, prețuri uriașe în 2024

Apartamentele din România ating prețuri uriașe în 2024, conform analizelor făcute de specialiștii din domeniul imobiliar. Experții sunt de părere că prețul solicitat pe metru pătrat pentru apartamentele noi de vânzare a crescut cu 10% în luna decembrie 2023, față de aceeași lună a anului anterior.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, prețul apartamentelor vechi a crescut, în medie, cu 6%. Creșterile cele mai mari au avut loc la locuințele noi din orașul Sibiu și la cele vechi din Oradea. Analiza a avut în vedere 9 dintre cele mai mari orașe de pe platforma de imobiliare Storia.

„Deși luna decembrie este, în mod obișnuit, o lună mai puțin activă pentru piața imobiliară, datele noastre arată că în 2023 interesul pentru căutarea unei case a crescut semnificativ, românii interacționând cu 55% mai mult cu anunțurile imobiliare față de luna decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Acest fenomen poate fi corelat și cu modificările fiscale care vor intra in vigoare în luna ianuarie, subliniind influența pe care aceste schimbări o vor avea asupra dinamicii pieței imobiliare”, a declarat Răzvan Ceapă, Head of Operations Storia & OLX Imobiliare, scrie adevarul.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: