Life

Orașul din România unde o garsonieră mobilată și utilată costă 7.500 de euro. Are 29 de metri pătrați și e situată la etajul 4

Există un oraș din România unde o garsonieră mobilată și utilată costă 7.500 de euro. Are 29 de metri pătrați și e situată la etajul 4.
12.03.2024 | 09:15
Orasul din Romania unde o garsoniera mobilata si utilata costa 7500 de euro Are 29 de metri patrati si e situata la etajul 4
Orașul din România unde o garsonieră mobilată și utilată costă 7.500 de euro. Sursă foto: Storia, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-un oraș din România, o garsonieră mobilată costă 7.500 de euro. Locuința este utilată complet și are și un spațiu generos. Mai exact, vorbim despre 29 de metri pătrați. Unde se află însă?

Orașul din România unde o garsonieră mobilată și utilată costă 7.500 de euro

Dacă vrei să cumperi o garsonieră mobilată și utilată cu 7.500 de euro, află că poți face asta. O găsești într-un oraș din România care de altfel este și cunoscut. De asemenea, oferă și un spațiu generos de 29 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Prețurile de pe piața imobiliară au explodat în ultimele luni de zile. Puține persoane își mai permit o garsonieră ori un apartament în anumite zone din București ori din Cluj Napoca sau din Timișoara.

Există însă și excepții în anumite orașe din țară. Sper exemplu, poți cumpăra o garsonieră mobilată și utilată cu doar 7.500 de euro în orașul Ștei din județul Bihor, conform unui publicat pe un site de imobiliare.

ADVERTISEMENT

Proprietarul spune că garsoniera are o suprafață utilă de 29 de metri pătrați, un spațiu destul de generos. De asemenea, locuința este situată pe Strada Garofiței nr. 4, la etajul 4 al unui bloc și se vinde complet utilată.

Garsoniera are o cameră, o bucătărie, dar și cămară și magazie

Cum este compartimentată? Această garsonieră mobilată și utilată la doar 7.500 de euro are o cameră, o bucătărie, dar și o baie separată. De asemenea, la aceasta se mai adaugă și o cămară, dar și o magazie.

ADVERTISEMENT

În anunț, proprietarul scrie că instalația electrică și sanitară au fost refăcute. Totodată, blocul în care se află garsoniera mobilată și utilată are acoperișul într-o stare foarte bună. Hidroizolația a fost refăcută recent, mai exact în 2021. Astfel, locuința nu prezintă infiltrații.

Menționăm faptul că orașul Ștei, unde se regăsește garsoniera, a luat naștere în perioada anilor 1950. Și se pare că a fost proiectat chiar de un arhitect sovietic. Aici, străzile au forme unice, fiind paralele și deosebit de lungi.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că există și alte orașe din România cu prețuri tentante când vine vorba de proprietăți. În anumite zone, garsonierele, dar și apartamentele ajung să coste doar câteva mii de euro. 

ADVERTISEMENT