News

Locuința lui Nancy Pelosi din San Francisco, spartă de hoți. Soțul acesteia, atacat cu violență și spitalizat

Atac raportat la casa lui Nancy Pelosi din San Francisco. Soțul președintei Camerei Reprezentanților SUA a fost rănit și spitalizat.
28.10.2022 | 17:24
Locuinta lui Nancy Pelosi din San Francisco sparta de hoti Sotul acesteia atacat cu violenta si spitalizat
Atac la casa lui Nancy Pelosi din San Francisco. Soțul acesteia a fost rănit. În ce stare se află. Sursa foto: hepta.ro / Twitter / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Paul Pelosi, soțul președintei Camerei Reprezentanților SUA, Nancy Pelosi, a fost ”atacat violent” de un individ care a pătruns în casa cuplului din San Francisco, anunță presa de peste ocean.

Atac la casa lui Nancy Pelosi din San Francisco. Soțul acesteia a fost rănit. În ce stare se află

Conform Departamentului de Poliție din San Francisco, instituția a răspuns la un apel care a anunțat o spargere la domiciliu, vineri dimineața, la ora locală 2:27.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat ulterior pe Twitter, Sergentul Adam Lobsinger a precizat că în timpul incidentului un bărbat de 82 de ani a fost atacat. ”Suspectul a fost arestat. Victima a fost transportată la un spital local”, spune polițistul.

Victima este soțul lui Nancy Pelosi, Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani. Acesta a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Conform CNBC, starea lui nu este una gravă. Medicii spun că își va reveni complet cât de curând. În ceea ce o privește pe Nancy Pelosi (82 de ani), aceasta nu se afla în San Francisco la momentul atacului.

”Atacatorul este în arest, iar motivația atacului este investigată”, se arată într-o declarație a purtătorului de cuvânt al lui Pelosi, Drew Hammill.

ADVERTISEMENT

Paul Pelosi, victima amenințărilor și în trecut

Nu este pentru prima dată când familia Pelosi este vizată de amenințări sau atacuri.

Un bărbat din Carolina de Nord, Cleveland Meredith, a fost condamnat în decembrie 2021 la 28 de luni de închisoare după ce a pledat vinovat. Acesta a recunoscut că a vrut să-l împuște pe Paul Pelosi.

Un alt bărbat, Steven Martis, în vârstă de 77 de ani, din Arizona, a fost condamnat în februarie la 21 de luni după gratii pentru că a amenințat că o va ucide pe Nancy Pelosi.

ADVERTISEMENT

Și mai recent, în aprilie, un bărbat din Florida, Paul Hoeffer, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnat la 18 luni de închisoare pentru apeluri telefonice în care a amenințat că-l va decapita pe Paul Pelosi.

ADVERTISEMENT
Tags: