News

Locuitorii din centrul Capitalei, terorizați de drogați: ”Sparg apartamente, fură din buzunare”

Situație extrem de gravă și de revoltătoare în centrul Capitalei, acolo unde locuitorii se plâng că sunt terorizați de drogați.
05.09.2023 | 08:42
Locuitorii din centrul Capitalei terorizati de drogati Sparg apartamente fura din buzunare
Locuitorii din Piața Unirii, centrul Capitalei, spun că sunt terorizați de drogați: ”Sparg apartamente, fură”. Sursa foto: capturi Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În anul 2023, în Capitala României, un stat membru al Uniunii Europene, se petrec lucruri demne de lumea a treia. Locuitorii din centrul orașului se plâng că sunt terorizați de drogați. Autoritățile, ca în multe alte situații, pasează responsabilitate.

Locuitorii din Piața Unirii, centrul Capitalei, spun că sunt terorizați de drogați: ”Sparg apartamente, fură”

Drogații nu produc panică doar pe șoselele țării. În București, Capitala României și, teoretic, cel mai bine păzit oraș al țării, au loc o serie de evenimente de-a dreptul revoltătoare.

ADVERTISEMENT

La doar o aruncătură de băț de Palatul Parlamentului, în zona Unirii, fenomenul drogaților a luat amploare. Mai grav este faptul că aceasta pare o problemă fără rezolvare. Aflați sub influența substanțelor psihoactive, aceste persoane intră în scările de bloc și îi terorizează pe locatari.

Astfel de întâmplări au loc aproape zilnic. Unii dintre drogați sunt și foarte periculoși. Oamenii povestesc că, uneori, se tem pentru viața lor din cauza acestor persoane.

ADVERTISEMENT

Eram la ultimul etaj în dreptul uşii şi în faţa mea era un individ din ăsta care la un moment dat a scos o șurubelniță din buzunar şi a vrut să o înfigă în mine. M-am ferit, șurubelnița s-a înfipt în uşă, l-am lovit şi a fugit.

Sparg apartamente, fură din buzunare, portofele, se droghează, când se droghează nu mai ştiu de ei. Intră peste tine, nu e problemă. Foarte agresivi, arată cuţite”, se plâng locatarii, citați de Observator News.

ADVERTISEMENT

Oamenii din această zonă se simt ca într-o zonă de conflict. Ei spun că umblă cu spray-uri cu piper la ei. Se plâng că nimeni din aparatul de stat responsabil cu securitatea nu îi apără. Tocmai de aceea, vor să pună bani de la ei și să angajeze o firmă de pază.

”În momentul în care constatăm că sunt probleme în zonă, să cerem o intervenţie fulger cu forţele acelea de mascaţi ale companiilor private. Asta va rezulta dintr-o cerere făcută de câțiva avocați care au discutat deja cu asociaţiile de proprietari, să fim scoși de la plată pentru impozite şi taxe locale”, mai spune un localnic.

ADVERTISEMENT

Ce spun autoritățile despre această situație din București

Nicio surpriză din partea autorităților care ar trebui să-i apere pe oamenii plătitori de taxe și impozite. Întrucât zona de acțiune a drogaților este situată la intersecția a trei sectoare, autoritățile pasează răspunderea.

Mia exact, reprezentanții Primăriei Sectorului 5 spun clar că zona nu se află în aria lor de competență. În replică, cei de la Sectorul 4 afirmă că poliția locală nu are nicio atribuție legală.

În fine, cei de la Sectorul 3 declară, pentru sursa citată că ”au fost depistate patru persoane care aveau asupra lor substanțe halucinogene, persoane care au fost predate către Secția 10 Poliție, în vederea continuării cercetărilor”.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e...
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e viaţa în Buzescu fără canalizare şi gaze, dar cu palate
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie