Life

Locul de muncă plătit cu peste 100 de euro pe zi. Angajatorul oferă spor de weekend și indemnizație pentru ore suplimentare. N-ai nevoie de studii superioare și școlarizarea e la fața locului

Locul de muncă plătit cu peste 100 de euro pe zi este soluția perfectă pentru cei fără studii superioare. Angajatorul oferă spor de weekend și indemnizație pentru ore suplimentare.
19.11.2023 | 11:30
Locul de munca platit cu peste 100 de euro pe zi Angajatorul ofera spor de weekend si indemnizatie pentru ore suplimentare Nai nevoie de studii superioare si scolarizarea e la fata locului
Locul de muncă plătit cu peste 100 de euro pe zi. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Locul de muncă plătit cu peste 100 de euro pe zi nu e deloc dificil. De asemenea, angajații se bucură de o mulțime de avantaje. Ei pot să primească spor de weekend, dar și o indemnizație pentru ore suplimentare.

Locul de muncă plătit cu peste 100 de euro pe zi

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă bine plătit, fără a avea nevoie de studii superioare, află că l-ai găsit. Pe un site de recrutări există un anunț destul de atractiv. Locul de muncă este plătit cu peste 100 de euro pe zi, în Olanda.

ADVERTISEMENT

Conform anunțului de pe site-ul de recrutare, postul disponibil este cel de operator comenzi în Olanda. Există mai multe posturi disponibile în mai multe orașe din țară, arată sursa citată.

Viitorul angajat va lucra în depozite cu îmbrăcăminte și accesorii de la branduri precum H&M, Zara, dar și alte branduri de lux. În ceea ce privește salariul oferit, acesta se calculează în funcție de numărul de ore lucrate.

ADVERTISEMENT

Angajatorul oferă spor de weekend și indemnizație pentru ore suplimentare

Astfel, poți să primești peste 13 euro pe oră. Locul de muncă poate ajunge, deci, la peste 100 de euro pe zi, dacă alegi să muncești mai multe ore. Iar dincolo de asta, angajații se bucură de plata săptămânală a salariului.

Mai există și indemnizație de vacanță, spor de weekend, dar și ore suplimentare. De asemenea, angajații pot să aleagă ofertă de muncă pe teren lung sau scurt, iar formalitățile de angajare sunt minime.

ADVERTISEMENT

Se oferă de asemenea și asigurarea angajaților, dar și accesul la asistență medicală. Totodată, documentele de angajare pot fi semnate și online. În același timp, cazarea și transportul de la locul de muncă sunt asigurate.

Locul de muncă plătit cu aproape 100 de euro pe zi nu este nici complicat. Conform anunțului de recrutare, angajații primesc un scaner ori o listă de produse care trebuie preluate de pe rafturi și pregătite pentru expediere. Totodată, se oferă și training.

ADVERTISEMENT

Școlarizarea e la fața locului

„Ce ai de făcut ca operator comenzi? Pe scurt, primești un scaner sau o listă cu produsele din depozit ce trebuie preluate de pe rafturi și pregătite pentru expediere.

Pot fi produse alimentare, îmbrăcăminte, accesorii pentru casă, accesorii mașină, electronice de mici dimensiuni și multe altele Pentru articolele mai grele vei folosi un EPT – se asigură training”, se arată în anunțul de recrutare.

Angajatorul mai spune că își dorește să colaboreze cu persoane serioase, dar și flexibile. Totodată, este obligatoriu ca acestea să cunoască limba engleză. Angajații care au permis de conducere au un avantaj, însă acest detaliu nu e obligatoriu.

ADVERTISEMENT