News

Locul de muncă plătit cu peste 5000 de euro pe lună. Lucrezi 4 zile pe săptămână, primești bani de vacanță, bonusuri și n-ai nevoie de facultate

Locul de muncă plătit cu peste 5000 de euro pe lună există și nu e nevoie de facultate. Viitorul angajat lucrează 4 zile pe săptămână și are și alte beneficii.
30.03.2024 | 14:00
Locul de munca platit cu peste 5000 de euro pe luna Lucrezi 4 zile pe saptamana primesti bani de vacanta bonusuri si nai nevoie de facultate
Locul de muncă plătit cu peste 5000 de euro pe lună. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Locul de muncă plătit cu peste 5000 de euro pe lună există și nu ai nevoie de studii superioare. Lucrezi 4 zile pe săptămână, primești bani de vacanță, bonusuri și te bucuri totodată și de alte avantaje. În ce domeniu însă?

Locul de muncă plătit cu peste 5000 de euro pe lună

Nu ai nevoie de facultate pentru a obține acest loc de muncă plătit cu peste 5000 de euro pe lună. Pe de altă parte, e nevoie să ai experiență în domeniu, astfel încât să faci ceea ce îți cere angajatorul.

ADVERTISEMENT

Un anunț de angajare ne-a atras atenția. Dincolo de salariul generos, dacă vei obține acest post lucrezi 4 zile pe săptămână, primești bani de vacanță, dar și diferite bonusuri. Iar unii doar visează la așa ceva.

Locul de muncă plătit cu peste 5000 de euro pe lună fără a avea facultate este cel de măcelar. Angajatorul promite un salariu atractiv, care începe de la 3.100 de euro pe lună, dar poate ajunge și la 5.300 de euro.

ADVERTISEMENT

Nu se cer studii superioare, însă avantaje sunt o mulțime, la fel ca și la alte job-uri de altfel. De menționat este faptul că locul de muncă este disponibil în Danemarca. Iar cerințele nu sunt unele chiar atât de stricte.

Conform anunțului de angajare, se cer muncitori pentru abator. Aceștia muncesc patru zile pe săptămână și e nevoie să aibă experiență în practica cu cuțitul și să poată tranșa carnea de porc.

ADVERTISEMENT

Totodată, limba engleză trebuie știută la nivel conversațional. „Căutăm muncitori pentru abator (porc) în departamentul de dezosare al unei companii din Danemarca, care doresc să participe la producția zilnică, în tura de seară. Vorbim despre o săptămână de 4 zile”, se arată în anunțul de angajare.

Lucrezi 4 zile pe săptămână, primești bani de vacanță, bonusuri și n-ai nevoie de facultate

Angajatorul mai cere și atenție, dar și responsabilitate și încredere. Totodată, viitorul angajat trebuie să fie pregătit pentru noi provocări solicitante, sociabil cu ceilalți, dar și primitor.

ADVERTISEMENT

Printre altele, la locul de muncă plătit cu peste 5000 de euro pe lună unde nu e nevoie de facultate se cere și flexibilitate. Iar aceste lucruri ar fi bine să fie luate în calcul de potențialul angajat.

Ce oferă angajatorul? Pe lângă salariul generos și programul de lucru de patru zile pe săptămână, se dau și bani de vacanță, iar zilele de duminică și zilele de sărbători legale sunt plătite.

Totodată, se mai oferă și suport administrativ constant, iar salariul e plătit la fiecare două săptămâni. Un alt aspect interesant este cel legat de contract. Viitorul angajat va avea un contract de muncă danez, contract permanent, în cadrul unei companii daneze.

ADVERTISEMENT