News

Locul de muncă plătit cu 500 de lei pe zi. Angajatorul oferă în plus transport, cazare, tichete de masă și diurnă. Nu e nevoie de studii superioare

Există un loc de muncă plătit cu 500 de lei pe zi. Nu e nevoie de studii superioare, iar angajatorul oferă în plus transport, cazare, tichete de masă și diurnă.
09.03.2024 | 14:00
Locul de munca platit cu 500 de lei pe zi Angajatorul ofera in plus transport cazare tichete de masa si diurna Nu e nevoie de studii superioare
Locul de muncă plătit cu 500 de lei pe zi. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă plătit cu 500 de lei pe zi, află că există. Mai mult de atât, nu e nevoie nici de studii superioare, iar angajatorul oferă în plus transport, cazare, tichete de masă și diurnă.

Locul de muncă plătit cu 500 de lei pe zi

Există o mulțime de locuri de muncă în România unde angajații pot avea salarii generoase. Exemplu este și acest loc de muncă plătit cu 500 de lei pe zi și unde cerințele nu sunt chiar atât de stricte.

ADVERTISEMENT

Astfel, chiar dacă nu ai studii superioare, te poți bucura de numeroase avantaje. Angajatorul oferă inclusiv tichete de masă, diurnă, cazare, dar și transport, pe lângă suma oferită.

În ce domeniu e locul de muncă plătit cu 500 de lei pe zi? În instalații. Conform anunțului postat pe o platformă de recrutare, se caută un instalator cu experiență. Salariul este atractiv, arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Mai exact, suma este plătită de două ori pe lună și diferă în funcție de nivelul de experiență al angajatului. Astfel, la final de lună, un angajat poate să rămână în mână cu o sumă care pornește de la 8.000 de lei, dar poate ajunge și la 10.000 de lei.

Ce trebuie să facă viitorul angajat

Pe lângă asta, angajatorul spune că marea majoritate a lucrărilor se realizează în București. În cazul unor alte proiecte, în țară, se oferă diurnă, iar transportul este gratuit, la fel și cazarea. De asemenea, firma acoperă și echipamentul de lucru.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să facă viitorul angajat? De la verificarea anumitor posibile defecțiuni până la instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de încălzire și de răcire. Totodată, viitorul angajat mai trebuie să știe să instaleze și să pună în funcțiune sistemele de alimentare cu apă.

„Dacă ești un Instalator ce îți place să le arăți celorlalți cât de bine faci lucrurile, dacă îți place să fii primul și să le impui celorlalți ritmul și viteză ta, dacă colegii tăi vin la ține să îți ceară sfatul când dau de greu, înseamnă că TU ești omul nostru!

ADVERTISEMENT

Suntem în căutare de profesioniști ce nu se feresc să muncească și îi recompensăm pe măsură, cu experiență mai mare de 3 ani. Dacă ești un astfel de profesionist priceput și dorești să te alături unei echipe de succes, IAMSAT Muntenia îți oferă această șansă. Te așteptăm să lucrezi cu noi pentru a livra împreună proiecte atât în București cât și în țară”, se arată în anunțul de recrutare.

ADVERTISEMENT