News

Gigantul care face angajări pe bandă rulantă în România și oferă salarii bune. Nu se cer studii superioare, iar mai multe posturi sunt disponibile

O mare companie face angajări masive și oferă salarii bune. Ce posturi sunt disponibile, în această perioadă, în România
25.03.2024 | 20:55
Gigantul care face angajari pe banda rulanta in Romania si ofera salarii bune Nu se cer studii superioare iar mai multe posturi sunt disponibile
Gigantul care face angajări pe bandă rulantă în România și oferă salarii bune. colaj Fanatik/ Foto linkedin/pinterest
ADVERTISEMENT

O mare companie face angajări pe bandă rulantă în România, în această perioadă, oferind salarii bune. Se numără printre cei mai importanți angajatori din țară, posturile fiind căutate de sute de români. În plus, nu sunt necesare studiile superioare.

O companie face angajări masive în România și oferă salarii bune

Este vorba despre unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine. Lidl, angajator de top atât în România, cât și în Europa, are sute de posturi disponibile în mai multe regiuni din țară. Așa cum ne-a obișnuit, gigantul oferă salarii care nu sunt de trecut cu vederea.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe slujbe pentru care românii pot opta sunt cele de vânzător. Salariile oferite pentru acest post pornesc de la 4.600 de lei brut pe lună. Însă, venitul mediu poate ajunge până la aproape 7.000 de lei brut. Suma netă câștigată de un angajat poate fi de aproximativ 5.000 de lei.

Astfel de job-uri sunt întâlnite în Iași, Târgu Mureș, Oradea, Arad, Pitești, București, dar și în alte orașe din România, potrivit anunţurilor de recrutare ale retailerului. De exemplu, pentru un post de vânzător într-un magazin Lidl din București, venitul mediu lunar poate ajunge la 6.940 de lei. În această sumă sunt incluse salariul brut, bonurile de masă, primele, bonusurile, dar și sporurile.

ADVERTISEMENT

Cerințele viitorului angajat al retailerului german

Cei care vor să își depună CV-ul pentru un post de vânzător la Lidl trebuie să aibă studii gimnaziale terminate și disponibilitatea de a lucra în ture, dar și în weekend. De altfel, experiența reprezintă un avantaj.

Pentru zilele lucrate în weekend, angajații primesc două libere în cursul săptămânii. Totodată, orele suplimentare sunt plătite, la fel și cele lucrate în weekend ori în timpul sărbătorilor legale. Mai mult, angajații retailerului german vor beneficia de asigurare medicală privată, asigurare de viață și în caz de accident.

ADVERTISEMENT

Persoanele care optează pentru un acest job trebuie să acorde sprijin clienților atunci când au nevoie de ajutor. Printre responsabilități se numără aprovizionarea rafturilor cu produse, dar și scanarea acestora la casele de marcat.

Venituri de peste 9.000 de lei pentru acești salariați

Alte posturi disponibile, în această perioadă, sunt cele de adjunct manager în magazinele Lidl din Sighișoara, București sau Târgu Mureș. Viitorul angajat trebuie să ofere suport managerului de magazin, dar și să coordoneze activitatea celorlalți angajați. Această persoană se va ocupa și de activitățile administrative, precum preluarea comenzilor de marfă.

ADVERTISEMENT

Pentru acest post se solicită o experiență de cel puțin doi ani în domeniu și de minimum 6 luni în coordonarea unei echipei. Totodată, se cer studii medii finalizate. Beneficiile sunt aceleași, însă salariul este mult mai mare, pornind de la 7.480 de lei brut.

În total, venitul mediu brut lunar al unui adjunct manager poate ajunge până la 9.300 de lei. Aici sunt incluse salariul, tichete de masă, bonusuri, sporuri și prime. În plus, toți angajații, indiferent de funcția ocupată, au asigurate programe de training cu ajutorul cărora se pot dezvolta din punct de vedere al carierei.

ADVERTISEMENT