Life

Locul de pe litoralul românesc unde poți avea o vacanță de vis. “Această micuță stațiune are o plajă cu intrarea lină în apă și un golfuleț superb mai ales pentru priveliște”

În ce loc de pe litoralul românesc te poți bucura de o vacanță de vis. Stațiunea lăudată de turiștii care o vizitează des.
15.08.2023 | 10:33
Locul de pe litoralul romanesc unde poti avea o vacanta de vis Aceasta micuta statiune are o plaja cu intrarea lina in apa si un golfulet superb mai ales pentru priveliste
Despre ce stațiune este vorba. Cum o laudă un turist român. Sursa foto: tripadvisor.com
ADVERTISEMENT

Mulți români evită litoralul nostru pe motiv că sunt prețurile exagerat de mari și că peste hotare pot găsi peisaje mai superbe. Alți români, dimpotrivă, laudă situația de la malul Mării Negre și demontează orice informație referitoare la cele menționate.

Unde poți avea un concediu de vis pe litoralul românesc

Bulgaria, Grecia, Turcia și Albania captează atenția românilor și în acest an, în defavoarea turismului național. Însă, în pofida nemulțumirilor, litoralul nostru este plin ochi. Un român, sătul de criticile aduse în ultima vreme stațiunilor, spune contrariul celor vehiculate despre costuri sau condiții.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a precizat pe un grup de facebook faptul că vacanța sa la țărmul Mării Negre a fost una ”de vis”. Pentru a susține această afirmație, a venit cu argumente. Cel mai mult l-a impresionat stațiunea ”Venus”, care de multă vreme, de altfel, și-a făcut loc în inima sa.

Turistul descrie stațiunea Venus ca fiind una cu ”intrarea lină în apă”, ideală și pentru cei mici și pentru cei care nu știu încă să înoate, deoarece apa este până la brâu pe o distanță favorabilă. Mai mult decât atât, l-a fascinat și golful din zonă.

ADVERTISEMENT

”Această micuță stațiune și-a făcut culcuș de mult la mine-n inimioară și nu mi-o mai poate scoate nimeni de acolo. Are o plajă cu intrarea lină în apă, ideală pentru copii și cei care nu știu să înoate – mergi mult și bine și apa e tot până la brâu, dar are și un golfuleț superb mai ales pentru priveliște. E amplasat La Foișoare și terasa Larisa (…)”, a scris românul pe un grup de facebook, ”Vacante do it yourself”.

Prețuri mici în Eforie: ”Realitatea e alta”

Bărbatul a avut cuvinte bune și pentru stațiunea Eforie. Nu înțelege de ce a fost atât de intens criticată, deoarece el a găsit aici nu doar o priveliște superbă, ci și mâncare, cazare ieftine. L-au surprins plăcut și oamenii, care s-au arătat mai tot timpul binevoitori.

ADVERTISEMENT

”Eforie. Cea mai căutată stațiune de anul acesta a fost prezentată ca fiind rahatul litoralului românesc (la propriu și la figurat), plină de țărani, cocalari, maneliști, mâncători de sau scuipători de semințe + *-prețuri exorbitante.

Dar realitatea era alta. Erau oameni faini din toate categoriile sociale, puși pe distracție, iubitori de mare, de soare și care DA au dansat, au cântat și s-au simțit bine, au făcut și horă în mare și s-au distrat la maxim că pentru asta au venit la mare! Unii au ascultat manele, alții muzică folk, alții populare, de ce nu?!

ADVERTISEMENT

(…) Meniul zilei la 25 lei, autoservire – felul 1 + felul 2 + salată + chiflă (…) Multe hoteluri s-au schimbat, renovat, alei, trotuare, faleze, cât despre prețuri am mai scris, sunt efectiv pentru toate buzunarele”, a mai explicat individul.

Nu în ultimul rând, turistul i-a îndemnat pe oameni să viziteze și Neptun, Jupiter și Saturn, căci inclusiv aici s-ar putea destinde după o perioadă încărcată. Postarea bărbatului a adunat o mulțime de aprecieri și a devenit virală. El a făcut totul public, revoltat de faptul că litoralul românesc este denigrat, în defavoarea plajelor din străinătate.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
După ce a vândut casa de la Moroșanu, ”călărețul” Sergiu s-a apucat de...
După ce a vândut casa de la Moroșanu, ”călărețul” Sergiu s-a apucat de ”afaceri”. A fost și în arest
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Dezlegare la pește. Rețete de paste cu ton
Dezlegare la pește. Rețete de paste cu ton
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română