News

Locul spectaculos din Europa unde poți plăti doar un euro chirie. Ce condiție simplă trebuie să îndeplinești

Locul spectaculos din Europa unde poți plăti doar un euro chirie. Autoritățile au pus doar o condiție pentru cei care sunt interesați de ofertă.
29.07.2023 | 17:50
Locul spectaculos din Europa unde poti plati doar un euro chirie Ce conditie simpla trebuie sa indeplinesti
Locul spectaculos din Europa unde poți plăti doar un euro chirie. Foto Pinterest
ADVERTISEMENT

Locul spectaculos din Europa unde poți plăti doar un euro chirie. Trebuie să îndeplinești o condiție simplă.

Locul spectaculos din Europa unde poți plăti doar un euro chirie

Există un loc spectaculos în Europa unde sunt chirii extrem de ieftine. Poți să stai aici pentru doar un euro pe lună! Satul Ollolai este cel care oferă chirii la prețuri mici pentru străinii care lucrează de acasă și vor să se bucure de peisaje de vis.

ADVERTISEMENT

Oferta este valabilă pentru doar zece străini, care trebuie să depună aplicații online pentru a fi selectați să stea în micul orășel din centrul zonei Sardinia.

În încercarea de a mări populația acestei zone, consiliul local a propus această măsură. Cei interesați vor plăti doar un euro chirie, iar autoritățile încearcă să îi atragă pe oameni și cu plajele din apropiere și bucătăria foarte delicioasă.

ADVERTISEMENT

„Sunteți interesați să lucrați de la distanță din frumoasă Sardinia pentru doar 1 €?. Veți fi aproape de natură neatinsă de om, de o bucătărie delicioasă și de plajele plajele incredibile din apropiere”, a scris consiliul local într-un mesaj.

Ce alte măsuri au mai fost luate pentru atragerea populației

Populația este într-o continuă scădere și acum mai sunt puțin peste 1100 de oameni care locuiesc aici. Cei mai mulți dintre tineri au părăsit localitatea natală în căutarea unui trai mai bun.

ADVERTISEMENT

De altfel, satul Ollolai este unul dintre cele cinci locuri din lume numite „zone albastre” unde o mare parte a populației are peste 100 de ani!

Acum doi ani, autoritățile locale au mai luat o măsură care le-a făcut să ajungă pe primele pagini ale ziarelor. Acestea au pus la vânzare casele abondonate de aici pentru doar un euro.

ADVERTISEMENT

Condiția era ca toate casele să fie renovate. Inclusiv în Ollolai sunt și acum trei case de vânzare la un euro, dar străinii care le cumpără trebuie să se mute aici.

ADVERTISEMENT