Life

Locuri de muncă plătite cu mii de euro. O companie uriașă vine la București ca să recruteze români

Locuri de muncă plătite cu mii de euro, dar și alte beneficii pentru angajați. Compania uriașă care vine la București să recruteze români.
14.12.2023 | 00:23
Locuri de munca platite cu mii de euro O companie uriasa vine la Bucuresti ca sa recruteze romani
O companie uriașă recrutează români, iar salariile sunt de mii de euro. Sursa foto: Freepik/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O companie uriașă vine la București și are locuri de muncă plătite cu mii de euro. Vor fi recrutați și specialiști români, care au șansa să aibă salarii uriașe.

O companie uriașă va recruta români pentru locuri de muncă plătite cu mii de euro

În perioada următoare, grupul Emirates, care operează la nivel global prin compania aeriană internațională cu același nume și prin Dnata, va recruta specialiști IT de la noi din țară, iar la București se vor organiza interviuri. Acestea vor avea loc la jumătatea lunii ianuarie 2024.

ADVERTISEMENT

Grupul caută să recruteze peste 200 de experți IT în lunile următoare. Compania caută candidați pentru fiverse poziții din domeniile software engineering și technical software engineering, DevOps, hybrid cloud, Agile delivery.

Totodată, sunt căutați specialiști pentru managementul tehnic al produselor, digital workplace, managementul serviciilor, arhitectură IT, inovație și cybersecurity.

ADVERTISEMENT

Viitorii angajați ai companiei vor avea ocazia să lucreze la tehnologii avansate. Aceștia vor fi implicați în cele mai recente aplicații în operațiunile specifice companiei aeriene.

Cei care vor lucra în cadrul companiei vor avea ocazia să se implice în dezvoltarea unor interfețe flexibile, pe care clienții le vor putea utiliza ușor. Vor utiliza, de altfel, analiza aprofundată a datelor.

ADVERTISEMENT

Echipa IT a grupului lucrează la proiecte B2C și B2B, precum și la servicii de suport și operațiuni pentru mai mult de 40 de branduri și companii din Dubai și din alte părți ale lumii.

La dispoziția echipei IT se află instrumente, tehnologii și modele foarte avansate. Printre acestea se numără servicii cloud, microservicii, gestionarea API-urilor, event streaming, robotică și DevOps

ADVERTISEMENT

Angajații din departamentul IT mai au la dispoziție date biometrice, inclusiv recunoașterea facială, dezvoltare web și mobil native, mainframe – ALCS, ERP (aplicații Oracle). Se folosesc limbaje de programare moderne precum ReactJS, full stack Java, .NET și Python.

Beneficii uriașe pentru angajații Emirates

Cei care se vor angaja nu vor avea doar salarii de mii de euro, ci și beneficii extrasalariale. Mai exact, compania oferă eligibilitate pentru dividende, un pachet avantajos de servicii medicale și de asigurări de viață.

Vor avea concediu anual, dar și reduceri mari la biletele de avion pentru persoanele pe care le au în întreținere, familie și prieteni, alături de care pot călători în toate cele 130 de destinații din cadrul rețelei Emirates.

Cu ajutorul cardului Emirates Platinum, angajații vor avea reduceri în mii de magazine, clinici, instituții de învățământ și cluburi, dar și la operatori și retaileri din domeniul ospitalității din Emiratele Arabe Unite și din toată lumea.

“Dubai este în top 10 orașe din lume în care experții tech aspiră să lucreze pentru dezvoltarea de noi aplicații. Căutăm în permanență să optimizăm produsele și eficiența operațiunilor. Investim în viitor pentru a beneficia de evoluția tehnologică și pentru a dezvolta competențele angajaților noștri.

Dorim să atragem oameni talentați în echipa noastră de IT. Avem în lucru numeroase proiecte tech interesante și solicitante în același timp, unele dintre ele urmând să modeleze procesele și activitățile noastre cotidiene.

Știm că acestea vor constitui fundamentul unor cariere de vis pentru profesioniștii din domeniul tehnologiei”, a declarat Adel Al Redha, COO Emirates, notează wall-street.ro.

Angajații vor fi instruiți permanent pentru a putea lucra cât mai eficient cu instrumentele aflate la dispoziție. Vor beneficia de cursuri aprofundate în domeniul tech.

Emirates a fost desemnată a patra cea mai bună companie aeriană cu care să zbori în 2023, conform topului realizat de compania de consultanță Skytrax. Compania ocupă și locul 9 în clasamentul pentru “Cel mai bun echipaj de cabină din lume 2023”.

ADVERTISEMENT
Tags: