Life

Colosul care oferă salarii de mii de euro în România. În ce oraș se fac angajări imediate

Colosul care deschide noi locuri de muncă, pe salarii de mii de euro, în România. Angajările se fac imediat. În ce oraș?
03.10.2023 | 01:12
Colosul care ofera salarii de mii de euro in Romania In ce oras se fac angajari imediate
O fabrică mare din România recrutează angajați în aceste zile, pe salarii bune. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Într-un oraș mare din România, o companie prestigioasă pune la dispoziția oamenilor noi locuri de muncă, pe bani frumoși. Se promit salarii de mii de euro, iar recrutările au început deja, cu toate că pozițiile se vor putea ocupa abia din 2024.

Ce loc de muncă oferă salarii de mii de euro românilor

Fabrica de anvelope Nokian Tyres România caută 550 de muncitori. Recrutările se desfășoară în momentul de față în Oradea, județul Bihor. Scopul companiei este de a fi prima care produce anvelope cu emisii zero de CO2, din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Nokian Tyres Romania vor să facă tot mai multe anvelope pentru autoturisme și SUV-uri de dimensiuni mari. Producția anuală dorită este de 6 milioane de anvelope, pentru a fi vândute în mare parte pe piața din Europa Centrală. Aceeași firmă va dispune și de o unitate de distribuție pentru depozitarea și vânzarea anvelopelor.

”În cursul anului 2023, accentul în recrutare va fi pus pe ocuparea pozițiilor indirecte, în timp ce angajările pentru personalul direct productiv vor începe în prima parte a anului 2024”, transmit reprezentanții Nokyan Tyres România, într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Peste 2.000 de euro lunar la Nokyan Tyres România

Salariul promis de angajatorii de la Nokyan Tyres România este de 2070 de euro lunar. Persoanele interesate să lucreze aici pot consulta site-ul oficial www.nockiantyres.com, la secțiunea ”Recrutări”. Aici vor găsi și un formular unde vor trebui să completeze date despre experiența acumulată până în prezent.

Susanna Tusa a fost numită în funcția de director al Nokyan Tyres România. Aceasta va asista și la recrutări și nu este străină activitatea sa asupra fabricii. Din 2008 face parte din firmă, ocupând de atunci mai multe funcții importante.

ADVERTISEMENT

”Între 2008 și 2020, a lucrat în calitate de consilier general al grupului, după care a fost responsabilă de activitatea lanțului global de aprovizionare. Din 2022, Susanna a coordonat începerea activităților de subcontractare a fabricării anvelopelor pentru autoturisme, inclusiv selectarea partenerilor și gestionarea negocierilor acordurilor comerciale.

În calitate de Director General al operațiunilor din România și totodată coordonator al proiectului construcției fabricii, începând cu luna septembrie, responsabilitățile sale includ implementarea operațiunilor Nokian Tyres în România, precum și conducerea grupului local de management”, mai transmite compania despre cea care o va conduce, Susanna Tusa.

ADVERTISEMENT

Nokian Tyres România va fi o altă componentă a Nokian Tyres, alături de fabricile din Statele Unite ale Americii și din Finlanda. Pentru construcția locului, de la zero, s-au investit în total 650 de milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari investiții din țară, din ultimii ani.

ADVERTISEMENT