News

Loteria Română a făcut anunțul! Când are loc extragerea specială Loto 6 din 49 de Paște

21.04.2019 | 19:13
Loteria Romana a facut anuntul Cand are loc extragerea speciala Loto 6 din 49 de Paste

Vești bune pentru românii pasionați de jocuri de noroc. Loteria Română a comunicat data la care va fi organizată extragerea specială pentru Loto 6 din 49, cu ocazia sărbătorilor pascale. Anunțul a fost făcut în timpul extragerii de duminică seara, în direct pe România TV.

Noul director al Loteriei Române a vorbit despre extragerea specială de Paște

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Fanatik, Alexandru Croitoru, noul director al Loteriei Române, a vorbit, printre altele, despre extragerile speciale pe care instituția a cărei conducere a preluat-o recent le va organiza cu ocazia sărbătorilor pascale.

Vom avea extragere dublă: vor fi două trageri 6/49, două trageri Joker şi două 5/40. Sloganul campaniei este că poţi juca la două trageri cu un singur bilet. Premiile vor creşte. Dacă acum la 6/49 premiul e 3,7 milioane de euro, atunci sigur va depăşi 4 milioane de euro. La Joker, dacă acum e 1,7 milioane de euro, atunci va trece de 2 milioane de euro. Premiile totale sunt de peste 6 milioane de euro în ziua aceea. Repet peste 6 milioane de euro! Atât poate câştiga cineva. Sunt sume colosale dacă raportezi la România. Cu 10 lei, cât va costa minimum, poţi câştiga 6 milioane de euro! Wow, nu?!” , a declarat Alexandru Croitoru, tânărul de 32 de ani care în data de 11 aprilie 2019 a preluat conducerea Loteriei Române.

Alexandru Croitoru este noul director al Loteriei Române
Alexandru Croitoru este noul director al Loteriei Române

Este oficial. Când vor ava loc extragerile speciale

Declarația celui care a făcut ca Loteria Română să pășească într-o nouă eră, așa-numita „New genration”, i-a făcut pe numeroși pasionați ai jocurilor de noroc să aștepte cu nerăbdare extragerile speciale prilejuite de sărbătorile pascale.

Anunțul cu privire la ziua în care vor avea loc mult-așteptatele extrageri a venit duminică seara, în direct pe România TV. Astfel, sâmbătă,  27 aprilie, cu începere de la orele 18:00, românii își vor încerca norocul pentru a câștiga marele premii în bani, puse în joc de Loteria Română, cu ocazia Sfintelor Paști.