News

Lovitură de proporții pe piața afacerilor. Ce decizie au luat proprietarii gigantului Dedeman

Proprietarii gigantului Dedeman au luat o decizie care reprezintă o lovitură de proporții pentru piața afacerilor. Cu această ocazie, s-au deschis și noi locuri de muncă.
22.10.2022 | 18:20
Lovitura de proportii pe piata afacerilor Ce decizie au luat proprietarii gigantului Dedeman
Ce decizie au luat reprezentanții Dedeman. Sursa foto: Wall Street
ADVERTISEMENT

Frații Pavăl, Dragoș și Adrian, cei care dețin lanțul de magazine Dedeman, deschid pentru prima oară în acest an o unitate Dedeman. Astfel, ei pun la dispoziție și peste 200 de locuri de muncă.

Un nouă unitate Dedeman, deschisă de frații Pavăl

Dragoș și Adrian Pavăl au hotărât ca noua unitate Dedeman să fie în Brașov. Deja a fost inaugurată, vineri, pe 21 octombrie 2022. Investiția costă 19  milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Mai exact, 202 noi job-uri se află în noul Dedeman, situat în Cartierul Noua, pe Calea București, din Brașov, informează bugetul.ro

”Primul magazin Dedeman din Brașov a fost inaugurat în anul 2010. De atunci și până acum am crescut, am învățat, am planificat, am așezat magazine pe aproape întreaga hartă a țării și am aniversat cu mândrie 30 de ani de existență.

ADVERTISEMENT

De aceea, astăzi suntem pregătiți să deschidem în acest oraș porțile unui nou magazin Dedeman care ne va permite să fim mai accesibili pentru toți clienții noștri din municipiul Brașov și din localitățile vecine și totodată să le oferim o experiență optimă la cumpărături într-un magazin modern, spațios și prietenos cu mediul”, a spus Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

19 milioane de euro s-au investit în noul magazin Dedeman

Cei doi frați au venit și cu explicații față de investiția lor. Cei 19 milioane de euro s-au cheltuit pentru necesități precum: achiziția terenului, lucrările de construcție, amenajarea zonei sau stocurile de produse

ADVERTISEMENT

Noul magazin Dedeman are o suprafață de 17.700 mp, iar circa 3.000 sunt alocați serei. În interior s-a pus la dispoziție o parcare pentru clienți și s-a creat o zonă verde.

Frații Pavăl, unii dintre cei mai bogați români

Frații Pavăl sunt unii dintre cei mai bogați români, cu o avere de peste 2 miliarde de euro. Cel care a venit cu ideea înființării Dedeman a fost Dragoș, care-și amintește amuzat de acea zi.

ADVERTISEMENT

”Îmi pregătisem nişte denumiri, dar erau deja luate. Cei de la registru mi-au spus să mă gândesc repede la ceva, să-mi pun numele, orice. Nu prea îmi plăcea treaba asta cu numele, dar stând acolo, la coadă, am încercat să compun ceva. Eu – Dragoş, soţia – Denise, fratele meu – Adrian. De-de-an.

Nu suna bine. M-am gândit la soacră-mea, Margareta, şi am mai pus şi un M. Aşa a ieşit Dedeman. O vreme mi s-a părut un nume nepotrivit, umblam cu facturile mâzgălite pentru că producătorii cu care lucram îl stâlceau în toate felurile.

Mă şi gândeam, «domnule, n-am fost în stare să aleg şi eu un nume ca lumea». Peste ani, mi-am dat seama că e un nume potrivit pentru profilul nostru. Sună bine, nemţeşte, aşa…”, spune Dragoș Pavăl.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu...
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu jumătate de echipă a lui Real Madrid”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
O nouă moarte suspectă în Rusia. Era un personaj important
O nouă moarte suspectă în Rusia. Era un personaj important
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant