News

Crimă în județul Bihor: o mamă și-a înjunghiat fiul de 34 de ani. Gest șocant făcut ulterior de femeie

Crimă terifiantă în județul Bihor, acolo unde o mamă și-a înjunghiat fiul de 34 de ani. Cum a încercat aceasta să-și acopere fapta.
01.05.2024 | 13:11
Crima in judetul Bihor o mama sia injunghiat fiul de 34 de ani Gest socant facut ulterior de femeie
Crimă în Bihor: o mamă și-a înjunghiat fiul, apoi a sunat la 112 să anunțe că acesta s-a sinucis. Sursa foto: Facebook / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O mamă de 58 de ani a fost reținută de polițiști, în județul Bihor, fiind acuzată de crimă. Aceasta a sunat la 112 să anunțe că fiul ei s-a sinucis cu un cuțit. Deplasate la fața locului, autoritățile au constatat că lucrurile nu stau deloc așa.

Crimă în Bihor: o mamă și-a înjunghiat fiul, apoi a sunat la 112 să anunțe că acesta s-a sinucis

Crima din județul Bihor a avut loc marți, 30 aprilie 2024, la orele serii. După ora 20.00, la numărul de urgenţă 112 a fost înregistrat un apel venit din localitatea Borozel.

ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 58 ani sesiza faptul că fiul ei în vârstă de 34 ani s-ar fi sinucis. Aparent disperată, mama victimei spunea că băiatul ei s-a înjunghiat în zona pieptului cu un cuțit și ulterior a murit.

Deplasate la fața locului, echipajele de la poliție din vestul țării şi-au dat seama rapid că, de fapt, femeia și-a înjunghiat fiul. Din informațiile oferite de presa locală reiese că tragedia ar fi pornit de la un conflict.

ADVERTISEMENT

Se pare că, într-un moment de furie, femeia ar fi luat un cuţit şi l-ar fi înfipt în pieptul băiatului său, de 34 de ani. Imediat după ce a realizat că a comis o nenorocire, aceasta a sunat panicată la 112. Ea le-a spus poliţiştilor că fiul ei s-a sinucis, scrie Ebihoreanul.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, de la Serviciul de Investigații Criminale și specialiști criminaliști, însoţiţi şi de un medic legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Bihor.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii ajunși la locuința unde s-a petrecut tragedia au constatat că povestea are altă variantă. În realitate, polițiștii au stabilit că, de fapt, femeia este cea vinovată de moartea fiului ei.

Drept urmare, suspecta a fost reținută pentru 24 de ore. În prezent, aceasta se află în arestul poliţiei din județul Bihor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Final de sezon pentru serialul „Clanul”. Denis Hanganu dezvăluie câți bani a primit...
Final de sezon pentru serialul „Clanul”. Denis Hanganu dezvăluie câți bani a primit pentru rolul jucat
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților