News

Cine este moștenitoarea imperiului Dedeman. Karina Pavăl, implicată în prima tranzacție importantă

Karina Pavăl, fiica lui Dragoș Pavăl, unul dintre frații care conduc imperiul Dedeman, a avut o primă apariție într-o tranzacție importantă a familiei sale.
10.05.2022 | 15:00
Cine este mostenitoarea imperiului Dedeman Karina Paval implicata in prima tranzactie importanta
Karina Pavăl, moștenitoarea imperiului Dedeman, prima implicare într-o tranzacție de răsunet. Sursa foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Karina Pavăl este fiica lui Dragoș Pavăl, unul din frații Dedeman, cum sunt numiți cei doi oameni de afaceri, care dețin o avere estimată de Forbes la circa 2,5 miliarde de euro.

Karina Pavăl, moștenitoarea imperiului Dedeman, prima implicare într-o tranzacție de răsunet

Potrivit paginii sale de Facebook, Karina Pavăl (28 de ani) a locuit la Londra. Tot în Regatul Unit, aceasta a absolvit Universitatea Queen Mary, iar apoi un prestigios program de masterat în cadrul Universității Cambridge, axat pe zona financiară şi real estate.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Dragoș Pavăl a avut o prezenţă extrem de discretă în ultimii ani. Lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă.

Karina Pavăl a apărut în prim-plan în acest an, cu ocazia achiziţionării de către fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl a 30% din grupul de firme Tei, ce cuprinde atât lanţul de retail farma Farmacia Tei, cât şi retailerul de magazine cu articole pentru copii Bebe Tei.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia acestei tranzacții majore, fiica magnatului de la Dedeman a oferit și o declarație.

”Acest parteneriat are la bază o viziune de business comună şi un set de valori şi principii fundamentale pe care le împărtăşim cu grupul Tei.

Avem încredere că experienţa noastră de scalare a unui business de retail, împreună cu expertiza şi cunoaşterea aprofundată a pieţei farma, de puericultură şi produse de îngrijire personală de către Roxana si Irina (n.r Maftei), vor duce povestea Grupului Tei la următorul nivel, pe una dintre cele mai dinamice şi competitive pieţe din România”, a spus Karina Pavăl, cu ocazia anunţării tranzacţiei, potrivit Business Magazin.

ADVERTISEMENT

Ce spune Karina Pavăl despre decizia de a reveni în România

Cu ajutorul tatălui său, Dragoş Pavăl, Karina a făcut primii pași în zona afacerilor încă înainte să împlinească 25 de ani.

În ceea ce privește plecarea din Marea Britanie și venirea în România, aceasta spunea că a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua.

ADVERTISEMENT

Karina Pavăl spune că pe viitor vrea să contribuie la consolidarea şi dezvoltarea diferitelor linii de business alături de ceilalţi membri ai familiei sale şi de întreaga echipă Dedeman.

”Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua şi sunt recunoscătoare pentru încrederea primită şi aportul pe care îl pot aduce în cât mai multe domenii de activitate ale grupului.

Îmi doresc ca şi în viitor să pot contribui la consolidarea şi dezvoltarea diferitelor linii de business alături de ceilalţi membri ai familiei mele şi de întreaga echipă Dedeman/Pavăl Holding”, a declara Karina Pavăl, în cadrul evenimentului Tineri Manageri de Top, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT