Fotbal intern

Lovitură! Edi Iordănescu le-a refuzat pe Dinamo și pe FCSB, dar e la un pas să o preia pe Gaz Metan!

30.12.2018 | 16:40
Lovitura Edi Iordanescu lea refuzat pe Dinamo si pe FCSB dar e la un pas sa o preia pe Gaz Metan

Se pregătește una dintre marile surprize din Liga 1 Betano! Ar fi o adevărată lovitură pentru granzii României. Edi Iordănescu a refuzat Dinamo și FCSB, dar e la un pas să o preia pe Gaz Metan!

FANATIK a aflat condițiile fabuloase pe care i le-au promis șefii de la Mediaș tehnicianului în vârstă de 40 de ani. Anunțul final va fi făcut în aceste zile, după ce Iordănescu jr. se va decide în privința celor două oferte pe care le are din străinătate, una din Polonia și una din Grecia.

Edi Iordănescu e la un pas să o preia pe Gaz Metan! Va fi manager general!

Gigi Becali l-a avut pe listă pe Edi Iordănescu după demiterea lui Nicolae Dică. Nu era prima dată, pentru că fiul lui Anghel Iordănescu refuzase în trecut o propunere de a prelua FCSB. La fel cum a făcut și cu oferta celor de la Dinamo în acest sezon. Nu a simțit că este locul și momentul. În schimb, lucrurile stau total diferit acum.

FANATIK a aflat că antrenorul e decis să revină în circuit în această iarnă și că în două, trei zile va anunța noul său club. Conform informațiilor noastre, el are de ales între ofertele venite din străinătate, una din Grecia și una din Polonia, și cea primită de la Gaz Metan. În mod surprinzător, poate, cele mai mari șanse le are în acest moment gruparea din Mediaș.

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu are o personalitate foarte puternică, fiind printre puținii care au avut curajul să refuze Dinamo și FCSB

Sursele FANATIK vorbesc despre o ofertă incredibilă pe care i-au făcut-o ardelenii lui Edi Iordănescu. Astfel, acesta va primi, pe lângă un salariu la nivelul primelor trei echipe din Liga 1 Betano și bonusuri pe măsură, libertate totală în formarea lotului de jucători.

El va decide absolut tot în privința transferurilor și va avea funcția de manager general! Mai mult, pentru a-i arăta că proiectul este unul extrem de serios, șefii Gazului i-au promis că vor scoate clubul din insolvență și vor mări considerabil bugetul pentru sezonul viitor, când obiectivul minim va fi cu siguranță intrarea în play-off!

Urmează transferuri cu greutate! Mai vinde jucători la FCSB?

Viitorul lui Gaz Metan va fi decis în următoarea perioadă. Dacă Edi Iordănescu va semna cu formația din Mediaș, el va încerca intrarea în play-off încă din acest sezon. Echipa se află pe locul 8, la 3 puncte de ultima poziție care duce în play-off, dar pentru a putea spera are nevoie de achiziții. Pe lista lui Iordănescu se află câțiva fotbaliști români de top, care au mai lucrat cu el în trecut.

Pentru a face rost de bani, Gaz Metan este posibil să se despartă de câțiva dintre jucătorii care au dus greul în anul 2018. Aceștia au lucrat foarte bine cu Mihai Teja, dar ar putea să nu mai facă parte din noua strategie gândită de Edi Iordănescu. În acest caz, plecările la FCSB ar putea fi soluția perfectă pentru ambele tabere.