Sport

Lovitură pentru Rapid! Ce se întâmplă cu transferul lui Silviu Lung de la Poli Iași. Exclusiv

Rapid caută cu disperare înlocuitor pentru Horațiu Moldovan. Silviu Lung Jr. este principala țină de transfer a clubului patronat de Dan Șucu și Victor Angelescu.
18.01.2024 | 21:20
Lovitura pentru Rapid Ce se intampla cu transferul lui Silviu Lung de la Poli Iasi Exclusiv
Lovitură pentru Rapid! Ce se întâmplă cu transferul lui Silviu Lung de la Poli Iași. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
18-01-2024
19:21

Cornel Șfaițer confirmă informația FANATIK. Lung Jr. are interzis la transfer

Așa cum FANATIK anunța, Silviu Lung Jr. nu se va transfera în această iarnă la Rapid, pentru că cei de la Poli Iași nu vor mai accepta să se despartă de niciun jucător important în acest mercato.

”Pe Silviu Lung o să-l vedeți mâine în poarta Politehnicii. Îmi doresc doar să fie sănătos și o să rămână alături de noi până în vară. Iașiul nu-și permite la momentul acesta să mai cedeze vreun jucător important. Suntem într-o luptă pentru supraviețuire și nu ne permitem să mai cedăm jucători”, a declarat Cornel Șfaițer pentru ProSport.

Rapid reîncepe cu emoții SuperLiga. Alb-vișiniii sunt în căutarea unui portar de valoare, având în vedere că Horațiu Moldovan are zilele numărate în Giulești. Meciul cu FC U Craiova 1948 ar putea fi ultimul pentru internaționalul român.

Ce se întâmplă cu transferul lui Silviu Lung la Rapid. Poli Iași a dat răspunsul

Curg ofertele pe numele lui Horațiu Moldovan (24 de ani), care are o clauză de reziliere de doar 800.000 de euro. Goalkeeperul Rapidului este dorit insistent în această perioadă de mercato și este greu de crezut că giuleștenii îl mai pot păstra.

ADVERTISEMENT

Pentru a își acoperi postul de portar titular în eventualitatea plecării lui Moldovan, Dan Șucu și Victor Angelescu caută un înlocuitor pe măsură. În capul listei s-a aflat Silviu Lung Jr., dar planurile conducerii rapidiste au fost date peste cap.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Poli Iași a refuzat oferta Rapidului pentru Silviu Lung Jr. Din informațiile obținute de site-ul nostru, gruparea de sub Podul Grant a oferit 150.000 de euro pentru a îl cumpăra pe portarul în vârstă de 34 de ani, dar s-a lovit de refuzul moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Silviu Lung Jr. mai are contract cu formația din Copou până la finalul acestui sezon și este considerat cel mai important fotbalist al Iașiului în tentativa lui Poli de a se salva de la retrogradare. Acesta a fost, practic, și motivul pentru care moldovenii au respins propunerea Rapidului.

Conform transfermarkt.com, Lung Jr. este evoluat în acest moment la 300.000 de euro. În cele 11 meciuri de SuperLiga în care a apărat poarta lui Poli Iași, fostul internațional român a încasat 14 goluri și a bifat 4 clean sheet-uri (n.r. – meciuri fără gol primit).

ADVERTISEMENT

Cu nouă etape rămase până la finalul sezonului regulat, Poli Iași este pe loc de baraj, locul 14, cu 23 de puncte, la un singur punct de salvarea directă. În primul meci oficial din 2024, moldovenii vor juca pe terenul lui Sepsi, vineri, 19 ianuarie, de la ora 17:00.

Ce spune Dan Șucu despre înlocuitorul lui Horațiu Moldovan

Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului din Giulești este încrezător că Rapid o să găsească un portar în cel mai scurt timp în eventualitatea plecării lui Horațiu Moldovan în străinătate.

ADVERTISEMENT

„Și clubul Rapid este în negocieri cu alți portari. Avem niște discuții condiționate. În maxim o săptămână, nu ar trebui să avem o problemă să avem un titular de valoare în poarta Rapidului. Avem negocieri și în campionat, dar și în afară”, a declarat Dan Șucu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT