Sport

Dan Șucu, despre transferul lui Horațiu Moldovan și posibilul înlocuitor în poarta Rapidului: ”Eu vă spun cum mi se pare mie”

Dan Șucu crede că portarul Horațiu Moldovan o să plece în această iarnă de la Rapid și a dat lămuriri despre ce va face clubul pentru a aduce un înlocuitor.
17.01.2024 | 21:13
Dan Sucu despre transferul lui Horatiu Moldovan si posibilul inlocuitor in poarta Rapidului Eu va spun cum mi se pare mie
Dan Șucu a vorbit despre situația lui Horațiu Moldovan. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan este la un pas de a prinde un transfer la Betis, care este decisă să-i achite clauza de reziliere portarului de la Rapid. În La Liga, titularul echipei naționale va avea un salariu de 4 ori mai mare decât în România, care va crește constant în fiecare an de contract.

Dan Șucu, despre situația lui Horațiu Moldovan

În contextul în care impresarul desemnat de Horațiu Moldovan să discute cu Betis a declarat că ”e o chestiune de timp” până acesta va ajunge la clubul spaniol, Dan Șucu a dat detalii despre situația titularului echipei naționale.

ADVERTISEMENT

”Are o clauză de 800.000 de euro. Are un termen până luni ca să ajungă la o concluzie. Discuția pe care am avut-o este că găsim o soluție prin care suspendăm clauza. Plătim ceva. În mod normal, ar fi trebuit să fim notificați că există această negociere. Cred că ar fi trebuit să ne notifice. Nu am convingerea. Nu există nicio notificare din partea vreunui club. Nu știu dacă e chiar atât de simplu. Când ai o clauză, nu te poți împotrivi, în orice condiții am discuta. Horațiu este în primii trei cei mai iubiți rapidiști.

Dacă ar fi să se despartă de club, ar fi frumos, o normalitate să o facă în fața a 12.000 de oameni. Eu vă spun cum mi se pare mie. Noi nu avem nimic în ceea ce îl privește. Sigur că este greu de negociat cu cineva. E un portar valoros care vrea să fie titular în poartă. Dacă eu negociez cu cineva și el nu pleacă, vine o rezervă. Există un dialog. El a spus că este în negocieri avansate”, a decalart Dan Șucu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cine îl înlocuiește pe Horațiu Moldovan la Rapid

Acționarul majoritar al clubului din Giulești este încrezător că Rapid o să găsească un portar în cel mai scurt timp de la o eventuală plecare a lui Horațiu Moldovan în străinătate.

”Și clubul Rapid este în negocieri cu alți portari. Avem niște discuții condiționate. În maxim o săptămână, nu ar trebui să avem o problemă să avem un titular de valoare în poarta Rapidului. Avem negocieri și în campionat, dar și în afară”, a mai adăugat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan: ”Mă gândesc la Euro, dar și la mine”

Titular incontestabil în poarta naționalei, cu un aport considerabil la obținerea calificării la Euro 2024, Moldovan n-a ascuns în ultimele săptămâni că-și dorește să evolueze peste hotare înainte de turneul final pentru a profita de momentul favorabil din carieră.

”Mă gândesc şi la Euro, dar nu mă ţine pe loc turneul final. Mă bucur că am ajuns acolo, că am făcut performanţă cu echipa naţională. Repet, dacă vine o ofertă foarte, foarte bună, mă gândesc la European, dar mă gândesc şi la mine în acelaşi timp. Eu în principal vreau un campionat din Europa, pentru a face pasul corect în cariera mea”, a punctat Moldovan cu ocazia reunirii Rapidului, înainte de plecarea spre stagiul de pregătire din Antalya.

ADVERTISEMENT

Horaţiu Moldovan este la Rapid de la începutul anului 2021. În campania de calificare pentru Euro 2024, Moldovan a avut evoluţii foarte bune în poarta României şi este în acest moment titularul lui Edi Iordănescu pe acest post.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
E gata: ”cuplul anului” e istorie! A anunțat despărțirea și a descris relația...
E gata: ”cuplul anului” e istorie! A anunțat despărțirea și a descris relația într-un singur cuvânt
Când vine aderarea terestră la spațiul Schengen. “Este un pas important înainte, după...
Când vine aderarea terestră la spațiul Schengen. “Este un pas important înainte, după 13 ani de așteptare”
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Femeia bătută în Centrul Vechi ar fi o prostituată. Agresorul, un cetăţean moldovean,...
Femeia bătută în Centrul Vechi ar fi o prostituată. Agresorul, un cetăţean moldovean, ar fi fost clientul ei
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu...
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu nevasta, pentru a trăi cu amanta
Informația pe care Putin o ține la secret din 2022. Ce nu vrea...
Informația pe care Putin o ține la secret din 2022. Ce nu vrea să se știe despre războiul din Ucraina
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Programul Noua Casă 2024. Documente necesare și condiții de eligibilitate
Programul Noua Casă 2024. Documente necesare și condiții de eligibilitate
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Anunţul TAS cu privire la Simona Halep. Campioana noastră s-ar putea retrage
Anunţul TAS cu privire la Simona Halep. Campioana noastră s-ar putea retrage
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Nouria Nouri, replică dură pentru Daniel Iordăchioaie, după ce s-a văitat că a...
Nouria Nouri, replică dură pentru Daniel Iordăchioaie, după ce s-a văitat că a crescut singur doi copii, după divorț: „Tatăl ? Știm cu toții cât se implică…”