Fotbal intern

Lovitura primită de Dennis Man. Scouterii lui Tottenham au venit să-l urmărească în FCSB – Viitorul

09.12.2018 | 21:45
Lovitura primita de Dennis Man Scouterii lui Tottenham au venit sal urmareasca in FCSB  Viitorul

Partida FCSB – Viitorul a fost reprogramată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, iar cel mai rău de pe urma acestei decizii a avut de suferit Dennis Man. 

După Fenerbahce și Manchester United, un alt club important din Europa se interesează de cel mai valoros jucător de la FCSB, conform GSP.

Lovitura primită de Dennis Man

Tottenham și-a trimis un emisar la meciul pe care FCSB ar fi trebuit să-l dispute duminică seara cu Viitorul, acesta fiind însoțit de impresarul Traian Gherghișan. Cum partida a fost reprogramată pentru luni seara, la ora 20:00, e greu de crezut că reprezentantul lui Tottenham va mai rămâne încă o zi în România.

Dennis Man (20 ani) are în acest moment o cotă de piață de 2,7 milioane de euro, însă patronul Gigi Becali a declarat că nu are de gând să-l vândă pentru o sumă mai mică de 30 de milioane de euro. De altfel, acesta a refuzat o ofertă concretă de 13 milioane de euro de la Zenit pentru Man, informație aflată în exclusivitate de FANATIK.RO.

Man a dezamăgit în cupele europene

Dennis Man a marcat șapte goluri și a oferit trei assist-uri în 22 de meciuri oficiale disputate pentru FCSB în actuala stagiune.

Dacă în Liga 1 Betano are cifre foarte bune, tânărul jucător a dezamăgit în preliminariile Europa League. A evoluat în cinci partide și a marcat un singur gol, în dubla cu modesta echipă din Slovenia Rudar Velenje.

Tottenham este unul dintre puținele cluburi din Europa care nu au făcut niciun transfer în pauza de vară, preferând să își păstreze același lot de jucători. Spurs se află într-o formă excelentă în Premier League, acolo unde are șanse mari să încheie stagiunea în Big Four. Totuși, echipa lui Pochettino e foarte aproape de eliminare în Liga Campionilor. Trebuie să câștige pe terenul Barcelonei ca să se califice în optimile de finală.