News

Ludovic Orban, despre cutremurul din Coaliție: „Am anticipat corect că doctorul este pa”

Ludovic Orban, despre cutremurul din Coaliție. „Am anticipat corect că doctorul este pa”. „Vestea bună”, victoria lui Nicușor Dan
23.04.2024 | 11:06
Ludovic Orban despre cutremurul din Coalitie Am anticipat corect ca doctorul este pa
Liderul Forța Dreptei a ironizat „spectacolul grotesc al comasaților” / Foto: Facebook, Ludovic Orban
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, a comentat retragerea doctorului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Generală, apreciind că „vestea bună” este că primarul general Nicușor Dan va câștiga la București.

Ludovic Orban: „Spectacolul grotesc al comasaților”

Ludovic Orban, liderul Forța Dreptei, a comentat ironic retragerea candidatului PSD-PNL din cursa pentru Primăria Capitalei, apreciind că, mai ales după ședința de luni spre marți, asistăm la un „spectacol grotesc al comasaților” în care „vestea bună” este, potrivit lui, victoria lui Nicușor Dan la PMB.

ADVERTISEMENT

După o ședință maraton, în noaptea de luni spre marți, PSD și PNL au decis să meargă cu candidați separați în cursa pentru Primăria Generală, cu Gabriela Firea și respectiv cu Sebastian Burduja.

„Cu un ochi râd, cu unul plâng. Râd, pentru că nu mă pot abține când îi văd cât de caraghioși, cât de penibili sunt. Plâng cu un ochi pentru că mă gândesc că biata țară este pe mâna lor și este în pericol să mai rămână încă 4 ani sub acest stigmat al prostiei și hoției.

ADVERTISEMENT

Se vede totuși și o veste bună în acest spectacol grotesc al comasaților: Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei. Victorie care poate să însemne începutul sfârșitului pentru struțocămilă”, a scris Ludovic Orban pe contul său Facebook.

„Am anticipat corect că doctorul este pa”

Liderul Forța Dreptei a mai adăugat că nu se compară cu o prezicătoare celebră, dar a „anticipat corect” că medicul Cătălin Cîrstoiu va pleca.

ADVERTISEMENT

„Nu mă compar cu Mama Omida, dar am anticipat corect în postarea de acum 10 zile că doctorul este pa. Nu mă uit deloc la A3. Voi face totuși o excepție în zilele următoare. Doar ca să mă lămuresc cum va rezolva Varanul dilema în care se află: rămâne cu Piedone sau se întoarce la Firea?, a mai scris Orban.