Life

Lumea filmului este în doliu. Un actor din serialul “Beverly Hills 90210” a murit

Doliu în lumea filmului. A murit un renumit actor din serialul ”Beverly Hills 90210”. Starul internațional avea 58 de ani.
22.01.2024 | 15:34
Lumea filmului este in doliu Un actor din serialul Beverly Hills 90210 a murit
Despre ce actor este vorba. Sursa foto: KQED
ADVERTISEMENT

Veste tristă pentru fanii serialului american ”Beverly Hills 90210”. Unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai peliculei, difuzate în perioada anilor ’90 și începutul anilor 2000, a încetat din viață. Starul de la Hollywood a murit la vârsta de 58 de ani.

Îndrăgitul actor din Beverly Hills 90210 care a murit. Avea 58 de ani

David Gail, renumit pentru rolul personajului Stuart Carson, din serialul ”Beverly Hills 90210” , a decedat. Anunțul a fost făcut de familia sa. Sora lui, Katie Colmenares, a transmis sâmbătă, pe Instagram, că fratele său a plecat din această lume.

ADVERTISEMENT
david gail
David Gail a murit. Sursa foto: US Weekly

 

Katie Colmenares nu a precizat și data exactă a morții sau cauza care a dus la sfârșitul starului. În schimb, și-a exprimat durerea profundă a pierderii celui care i-a fost alături din copilărie. L-a catalogat cel mai bun prieten și pregătit tot timpul să facă față oricărei provocări.

Sora actorului, profund îndurerată

De asemenea, sora lui David Gail a mai spus fanilor acestuia și că-și va păstra fratele în suflet viu pentru totdeauna, ca pe o ființă uimitoare, plină de dragoste. Îi va fi foarte dificil de acum încolo să trăiască fără el, îi va simți în fiecare zi lipsa.

ADVERTISEMENT

”Abia dacă a fost o zi în viața mea în care nu ai fost cu mine alături. Întotdeauna partenerul meu, întotdeauna cel mai bun prieten al meu, gata să înfrunte orice și oricine. Îmbrățișările tale de urs nu vor mai fi niciodată la fel, dar te voi ține atât de strâns în fiecare zi, în inima mea.

Tu, ființă superbă, iubitoare, ființă umană feroce, îmi lipsești în fiecare secundă a fiecărei zile, pentru totdeauna. Nu va mai exista alta”, este mesajul postat pe Instagram de sora lui David Gail.

ADVERTISEMENT

Comentariile admiratorilor nu au întârziat să apară la postarea femeii. Mulți și-au exprimat uimirea, subliniind că în ultimii ani i-au observat absența actorului din lumina reflectoarelor. De asemenea, unii chiar au revăzut serialul american.

”Chiar de curând am încheiat de urmărit serialul Beverly Hills 90210. Sunt uimită. Din ce cauză a murit?, a comentat o fană a starului. ”David a fost un om bun. Cineva cu care mi-aș fi dorit să vorbesc mai mult. Era plin de viață și de povești. Sunt recunoscător că l-am cunoscut”, a mai scris o altă persoană.

ADVERTISEMENT

David Gail s-a mai remarcat de-a lungul carierei în actorie și prin alte pelicule. A mai jucat în ”Robin’s Hood”, în ”Savannah”, în ”The Round Table” sau în ”JAG”.  În anul 2019, a ajuns din nou pe culmile succesului, prin interpretarea vocii lui Sam în jocul video ”Blacksad: Under the Skin”.

ADVERTISEMENT