Life

Lună Plină în zodia Scorpion, 27 aprilie. Care sunt cele mai afectate zodii de acest fenomen

25.04.2021 | 15:30
Luna Plina in zodia Scorpion 27 aprilie Care sunt cele mai afectate zodii de acest fenomen
ADVERTISEMENT

Lună Plină în Scorpion de marți, 27 aprilie, aduce preocupări de ordin emoțional, fizic și psihic, dar și momente neplăcute care le pot afecta pe multe dintre semnele zodiacale. Totodată, este un fenomen care aduce dorințe și vise reprimate. 

Lumina astrului determină zodiile să privească cu mare atenție în adâncul sufletului și să se gândească ce vor cu adevărat de la viață. Din păcate, se anunță și probleme de comunicare sau de sănătate, printre cei mai afectați nativi fiind zodiile fixe.

ADVERTISEMENT

Potrivit libertatea.ro, este vorba de persoanele născute în zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Aceste semne vor fi obligate de Luna Plină să schimbe rapid macazul și să facă anumite schimbări care le pot ajuta să iasă din situații și conjuncturi complet nefavorabile.

Lună Plină în zodia Scorpion. Cum sunt afectați nativii pe 27 aprilie

Berbec

Vindecă toate rănile din trecut care ar putea să te răscolească. Nu lăsa gelozia, neîncrederea în tine și resentimentele să-ți afecteze relația cu cel de lângă tine.

ADVERTISEMENT

Taur

Siguranța familiei și a locuinței sunt grav afectate de Luna Plină din 27 aprilie. Fii cu ochii pe economii și nu te arunca cu capul înainte legat de investiții.

Gemeni

Dorințe reprimate și vise neîmplinite ies la suprafață. Profită de momentele frumoase din prezent și caută cele mai bune soluții pentru tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Sănătatea trebuie să fie pe primul loc perioada asta, când există risc de afecțiuni genitale sau legat de rinichi. Este cazul să fii precaut.

Leu

Preocupări care țin de confortul familiei și al casei. E un moment bun să pui bani deoparte și să te gândești la investiții care nu costă prea mult.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Privește complet diferit situațiile din viața ta și vei găsi cheia. S-ar putea să descoperi avantaje care îți pot schimba radical cursul destinului. Gândește-te mai mult la tine.

Balanță

O perioadă excelentă legat de bani. Se anunță o recompensă sau beneficii la locul de muncă. Ai grijă și la cheltuielile care tot cresc pe zi ce trece.

Scorpion

Clarificarea unor situații dificile din relația de cuplu sau cu membrii familiei. Rezolvă toate tensiunile mocnite din ultima perioadă.

Săgetător

Un moment perfect pentru a-ți consolida statutul sau pentru a avansa în carieră. Fii mai atent la serviciu și vei sta tot mai departe de concediere sau șomaj.

Capricorn

Posibilă direcție nouă într-o situație neplăcută. E cazul să ieși la liman, totul este să asculți de sfaturi și să fii atent la detaliile din jurul tău.

Vărsător

Pune punct dacă simți că nu poți duce la capăt un proiect mai vechi. E timpul să bați în retragere, dacă simți că nu ai suficiente motive pentru a merge mai departe.

Pești

E o perioadă excelentă pentru călătorii, pentru a redescoperi locuri în care ai fost fericit. Te poți întâlni cu oameni dragi, care ți-au rămas la inimă.

ADVERTISEMENT