Life

Luna în Taur! Camelia Pătrășcanu, horoscop inedit. Cele două zile care vor marca zodiile

Luna în Taur, pe 10 și 11 aprilie 2024, va marca toate zodiile. Camelia Pătrășcanu face previziuni în exclusivitate pentrru FANATIK.
05.04.2024 | 12:00
Luna in Taur Camelia Patrascanu horoscop inedit Cele doua zile care vor marca zodiile
Luna în Taur. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Luna în Taur, pe 10 și 11 aprilie 2024, aduce momente minunate, mai ales că se apropie de conjuncția Uranus-Jupiter. Conjuncția ocupă Taurul, un semn al prosperității, al banilor, al rezolvării tuturor situațiilor complicate pentru noi.

Luna în Taur. Camelia Pătrășcanu explică ce ni se întâmplă pe 10 și 11 aprilie

Clasic, vorbind în primul rând de banii munciți. Conjuncția va fi lovită, pe rând, de mai multe corpuri cerești. Prima este Luna în Taur, extrem de implicată în această conjuncție. Se creează un soi de energie laser care ajunge în viața noastră și ne ajută să știm exact ce se întâmplă și ce vrem.

ADVERTISEMENT

Luna în Taur aduce aspecte minunate. Viața este cu plin înainte. Nu ne pică din cer ceva, ci descoperim cum putem să ne facem mai bine treaba. Avem inspirație în legătură cu propriile noastre abilități, căci toată lumea muncește, dar puțini prosperă.

Berbecii au Luna în Taur benefică, sigur, cu calitățile lor, în zona oportunităților noi. Este o conjuncție foarte favorabilă, ce aduce prosperitate, mai ales într-o situație pe care o considerau blocată.

ADVERTISEMENT

Taurii se autoîncurajează. Au încredere în ei că lucrurile vor fi bine. În momentul ăsta au nevoie de încredere în ei, că de acum știu ce să facă și cum să abordeze oamenii și lucrurile. Încrederea în sine e valabilă și în relațiile sentimentale.

Gemenii au conjuncția Lună-Jupiter-Uranus plină de revelații. Pot profita de ocazii favorabile create de contexte sau de alții. Se uită un pic mai atenți în jur și le poate pica fisa.

ADVERTISEMENT

Racii primesc ajutor în rezolvarea unor probleme

Racii au Luna în Taur cu susținere, suport și prieteni. Au nevoie de ajutor atât în problemele profesionale, cât și cele relaționale. Pot crea niște simpatii instantanee chiar cu oamenii de la ghișee. Apoi, contează cum își apără crezurile, valorile.

Leii au cornul abundenței legat de curajul de a-și urma drumul, steaua. Unii merg pe cont propriu când vine vorba de afacere sau de profesie. Au sentimentul că, urmându-și drumul, vor reuși.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au Luna în Taur în zona studiilor pe care le pot valorifica. Diplomele din sertar pot fi puse în valoare. Pot găsi oportunități de a se prezenta la un concurs unde exact de pregătirea lor este nevoie.

Balanțele au un ajutor care poate veni nesperat. Poate fi vorba despre o moștenire, de bunuri de mare valoare. Pentru alte Balanțe, e vorba despre succesului partenerului de viață, succes pentru care și ele au pus osul la treabă.

Scorpionii au Luna în Taur în zona relațiilor, a parteneriatelor și a imaginii publice. Li se recunosc meritele. Sunt flatați pentru niște invitații pe care le primesc și știu să reacționeze și în cazul unor invitații-capcană.

Capricornii sunt cuprinși de iubire

Săgetătorii muncesc cu drag și sârg și pot avea idei fabuloase în plan sentimental. Rămân doar cu operațiunile fructuoase, aducătoare de mulțumire și bani.

Capricornii au fenomenul astrologic în zona iubirii. Poate fi un moment de deja-vu, de claritate, au niște trăiri deosebite pe 10 și 11 aprilie. Își dau seama cât de mult iubire au pentru persoanele apropiate și sunt foarte expresivi.

Vărsătorii au aspectul Lună-Jupiter-Uranus în zona căminului. De asemenea, au relații bune în casă, optimiste, tonice, asta e atitudinea. Poate fi chiar și veselie, în sensul unei întruniri, regăsiri.

Peștii au două zile de spor și abundență datorită cunoștințelor lor practice, acolo unde dovedesc un real talent. Își dau seama care e oul lor de aur. Pot să se prezinte în fața lumii cu toată încrederea că nu sunt impostori, că stăpânesc foarte bine ceva ce știu să facă, dar trebuie să învețe să vorbească despre asta, să arate lume că au geniu.

 

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are...
Simona Halep a luat o nouă hotărâre radicală şi vinde tot ce are în România! Tocmai a încasat milioane de euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor,...
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Prințul Harry, șocat. Ultima lovitură de la Regele Charles
Prințul Harry, șocat. Ultima lovitură de la Regele Charles
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor....
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face...
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face primele declarații: „Eu am invitat-o în oraș”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii