Life

Mercur retrograd! Camelia Pătrășcanu, vești proaste până pe 25 aprilie 2024

E Mercur retrograd, iar Camelia Pătrășcanu dezvăluie cum ne afectează fenomenul astrologic, în funcție de zodie, până pe 25 aprilie.
03.04.2024 | 11:33
Mercur retrograd Camelia Patrascanu vesti proaste pana pe 25 aprilie 2024
Mercur retrograd. Camelia Pătrășcanu, previziuni importante. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mercur e retrograd în Berbec începând din 1 aprilie, în zodia Berbec, până pe data de 25 a lunii. Camelia Pătrășcanu vorbește despre impactul fenomenului asupra fiecărei zodii.

Mercur retrograd până pe 25 aprilie 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni clare

Trebuie să reflectăm la cum ni se par nouă niște lucruri, cum ni se așază. Dăm răspunsuri cu propriul nostru cap. Dacă nu vrem să ne doară capul, trebuie să învățăm să privim o problemă, să o simplificăm.

ADVERTISEMENT

Mercur ne dă puterea de a fi lucizi. Ne ajută să înțelegem de ce luăm anumite decizii. Important e să adaptăm deciziile la propria noastră fire, la propriile noastre posibilități. Mercur ne spune că e important să facem lucruri în care credem, dar e bine să analizăm ca să eliminăm tot ce e străin de noi.

E posibil ca în perioada asta, unii să se reașeze, să se confirme, să aibă mai multe argumente decât ce le-a spus până acum intuiția.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, cu Mercur retrograd în semnul lor, vor fi descumpăniți, ezitanți. Își dau seama de trăirile mai profunde, nevoile mai profunde, puterile reale, dar și puterile mai închipuite.

Taurii au o poziție mai discretă. Observă ce se întâmplă în jur. Mercur ajută la repararea unor situații pe care poate le-au lăsat să treacă. În legătură cu lucrurile la care n-au vrut să se uite, Mercur le spune că nu îi lasă să treacă peste, să fie de o mie de ori mai atenți.

ADVERTISEMENT

Gemenii, dacă au greșit, își dau seama acum despre cum trebuiau să procedeze. Pot analiza situațiile în care au făcut prea mult după cum au zis alții, cele în care s-au luat după grup.

Racii își analizează deciziile asumate

Pentru Raci, Mercur retrograd aduce o reevaluare a obligativităților, sarcinilor. Unele sarcini nu le pot onora. Rămâne să analizeze unde și le-au asumat. Cumva, e o perioadă bună pentru a spune ce au vrut, ce și-au dorit cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Pentru Lei, Mercur retrograd poate să aducă o reevaluare a obiectivelor, în funcție de ce consideră ei că este corect sau incorect. Unele reguli pe care și le-au stabilit pot fi acum regândite.

Fecioarele sunt învățate să nu se teamă de pierderi personale: poate însemna imagine, faimă, respect, credibilitate, drepturi diverse. Deci, pot face demersuri și chiar e indicat să fie curajoase, să iasă la bătaie, să-și spună punctul de vedere. Să nu considere că doar pentru că sunt corecte totul iese așa cum își doresc ele.

Balanțele au un Mercur retrograd în zona imaginii și a relațiilor. Undeva, lucrurile pe care le transmit nu ajung la celălalt. Poziția lor e poate prea intransigentă ori prea dispusă la compromis.

Scorpionii sunt puși pe treabă și fac ce trebuiau să facă de mult. Se apucă de activități pe care le-au tot amânat și fac acele activități cu mult mai multă îndârjire. Această reluare a unor activități sau corectare a unor activități e foarte bună, în primul rând că le rezolvă inclusiv lucruri din punct de vedere medical.

Săgetătorii se pot apuca de hobby-uri noi

Pentru Săgetători, Mercur retrograd e sprijin pentru a analiza niște porniri, imbolduri pe care le au în acest moment. Acolo unde au tot amânat, Mercur le spune că pot da curs unor hobby-uri, chiar unui sport.

Capricornii au un Mercur retrograd orientat către casă și cămin. Analizează cum se simt, au o autoevaluare drastică a puterii lor, a vigorii, a vitalității, a energiei.

Vărsătorii își fac planuri diverse, pe care și le-au tot țesut de-a lungul anului, de prea multă vreme. Apoi, sunt învățați cum să facă mai bine anumite lucruri, cum să continuie ceva ce au început. Mai mult de atât, Mercur le atrage atenția că mai trebuie să învețe sau să își organizeze informațiile pe care le au pentru următoarele etape.

Pentru Pești, Mercur retrograd e foarte pragmatic și îi ajută să fie conștienți de instrumentele pe care le au pentru a obține ce își doresc. Mercur îi învață pe Pești să se antreneze, să facă exerciții pentru orice vor să facă.

 

ADVERTISEMENT