Life

Luna Neagră în zodia Fecioară din 3 octombrie! Camelia Pătrășcanu dă semnalul de alarmă!

Luna Neagră (Lilith) se instalează în zodia Fecioară pe 3 octombrie 2023. Camelia Pătrășcanu explică efectele acestui fenomen astrologic.
02.10.2023 | 12:45
Luna Neagra in zodia Fecioara din 3 octombrie Camelia Patrascanu da semnalul de alarma
Luna Neagră în zodia Fecioară. Previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Luna Neagră se instalează în zodia Fecioară din 3 octombrie 2023. Efectele vor fi destul de serioase, potrivit previziunilor realizate de Camelia Pătrășcanu în exclusivitate pentru FANATIK.

Luna Neagră în zodia Fecioară, din 3 octombrie 2023! Camelia Pătrășcanu face previziunile

Luna Neagră ne poate aduce pentru nouă luni multe teste în relațiile cu ceilalți, colegi sau șefi de la muncă. E un tranzit important, pentru că ne mai întâlnim cu el peste nouă ani. Tranzitul lui Lilith în Fecioară este în opoziție cu Saturn în acest moment, în luna octombrie, și aduce teste care vor defini următoarele luni.

ADVERTISEMENT

Luna Neagră poate să aducă un dezgust profesional sau sentimentul că lucrurile nu mai merg în munca noastră. Schimbările ne sunt indicate de Uranus în Taur încă din 2018. Cei care s-au prins să își dezvolte alt hobby, altă pasiune, nu vor fi surprinși de schimbare. Cei care nu s-au prins și au mizat totul pe o singură carte pot avea parte de probleme.

Pentru Berbeci, pot fi următoarele 9 luni de test mai curând organizatoric, legate de disciplina și rutina muncii. E posibil să simtă că ei trag mai tare decât ceilalți. Nu prea au pe cine să se bazeze, așa că muncesc mai mult singuri. Dacă trec la treabă și nu se plâng, rezultatele pot veni căci au aspecte minunate cu Uranus și Jupiter în zona banilor.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, Luna Neagră în zodia Fecioară stimulează ingeniozitatea și creativitatea. Le dă curajul să aibă idei originale, să vină cu propriile lor propuneri și stil de lucru, să aibă curajul să încerce versiunea lor, chiar dacă trendurile le spun că ar trebui să facă lucrurile altfel.

Gemenii au mare nevoie de a-și găsi locul de confort. Sentimentul poate fi de cuib nesigur sau incert sau ambiguu. Unii nu știu exact care e căminul lor, unde să se fixeze. Alții pendulează între un rost în viață și alt rost în viață. Caută cu adevărat cauza situației incerte care s-a creat.

ADVERTISEMENT

Racii se întorc pe băncile școlii

Pentru Raci, Luna Neagră în zodia Fecioară pune în discuții studiile. Au gust pentru învățătură. Este, cumva, un dor de învățat și o lipsă pe care simt nevoia să o compenseze. Ar fi bine să studieze sau să își completeze studiile, căci se vor îndrepta spre ceva ce vor face cu pasiune. Cei care au demersuri care implică acte pot fi confuzi, căci nu înțeleg de ce li se cer o grămadă de hârtii.

Pentru Lei, acest fenomen astrologic vine cu activități care duc la bani. Pot avea un sentiment amar că tot ce au încercat până acum nu mai merge. Pot simți că sunt într-un moment de gol sau de oboseală.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să își depășească niște complexe, căci se critică prea aspru. Mai mult de atât, chiar se pot pedepsi. Există o puternică tendință în sensul ăsta, au mai avut un astfel de blocaj acum nouă ani, deci în 2014 n-au avut curajul să se manifeste. De data asta trebuie să facă pasul.

Pentru Balanțe, sănătatea e luată în vizor. Apelează mai mult la dietă și fitoterapie sau alte tehnici de regenerare a corpului. În relațiile profesionale, au sentimentul că muncesc singure pe brânci. Trebuie să se adune cu echipa, să selecteze oamenii potriviți cu care să muncească.

Pentru Scorpioni, Luna Neagră în zodia Fecioară poate aduce o perioadă provocatoare. Sentimentul de popularitate, de imagine bună este un pic știrbit. Sunt ceva mai atenți la ce spune lumea despre ei. Aud tot felul de opinii legate de ce fac și cum sunt ei. Le pot fi activate niște nemulțumiri legate de integrarea lor în societate. Pot avea senzația că nu sunt destul de bine înțeleși.

Capricornii nu sunt siguri de viitorul lor

Pentru Săgetători, fenomenul vorbește despre a cântări bine responsabilitățile mari pe care le au de luat sub aripa lor. Parcă ar prefera mai curând să fie pe lângă șefi. Aici poate apărea o problemă, una chiar de morală.

Capricornii au o Lună Neagră în zodia Fecioară cu neclaritate cu privire la viitor. Au multe gânduri și proiecte în cap și nu știu care funcționează. Uneori nu văd drumul, tocmai pentru a se raporta la prezent, la suflet, la conștiință.

Vărsătorilor li se atrage atenția că se bazează foarte mult pe o echipă. Sunt nemulțumiți și ei că nu dau tot ce au mai bun în perioada asta. Le face bine, însă, să lucreze cu o echipă, dar să fie cea potrivită. Se mai dinamizează, se mai mobilizează.

Peștii au o Lună Neagră în zodia Fecioară care anunță o mare exigență față de sine, de fapt, e un test al exigenței. Excesul de exigență nu e decât o biciuire în cazul lor. Dacă n-au o cauză care să merite, nu e tocmai bine să se tortureze singuri.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Halep, greșeala care i-a răpit șansa revenirii în tenis: decizia ei proastă se...
Halep, greșeala care i-a răpit șansa revenirii în tenis: decizia ei proastă se repetă acum într-un alt caz de dopaj
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Un fost premier, semnal de alarmă. Tehnologia devine tot mai periculoloasă
Un fost premier, semnal de alarmă. Tehnologia devine tot mai periculoloasă
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta...
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta acestora
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română