Life

Horoscop rune pentru întreaga lună octombrie 2023. Două zodii dau de necaz

Horoscop rune pentru toată luna octombrie 2023. Mhai Voropchievici oferă previziunile pentru următoarele 30 de zile. Ce pățesc zodiile?
01.10.2023 | 12:33
Horoscop rune pentru intreaga luna octombrie 2023 Doua zodii dau de necaz
Horoscop rune luna octombrie 2023. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune pentru luna octombrie 2023. Mihai Voropchievici aduce cele mai importante predicții ale momentului, în exclusivitate pentru FANATIK!

Horoscop rune octombrie 2023: Previziuni marca Mihai Voropchievici

Luna octombrie 2023 are o încărcătură cu totul aparte și vine cu o predispoziție generală pentru toate zodiile. Este a zecea lună a anului și ne oferă câteva oportunități interesante, dar și atenționări pe măsură. Nu va fi o lună perfectă pentru toate zodiile.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune octombrie 2023. Runa lunii octombrie 2023 spune așa: Luna ne anunță că putem susține câte o mică bătălie furtunoasă. Poate apărea pentru oricare din zodii o mică altercație, o contradicție de păreri, un ton mai ridicat. Tot runa ne spune că nu trebuie să fim îngrijorați, căci, în final, tot noi câștigăm în mod sigur.

Runa ne spune să lăsăm îngrijorarea deoparte și indiferent de disputele cu alții, noi vom fi cei care câștigăm, indiferent de zodie. Și, totuși, ce se anunță pentru fiecare semn zodiacal? Vă spunem, în linii mari, care sunt aspectele cele mai importante pentru primele zile ale lui octombrie, zodie cu zodie.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune octombrie 2023. Berbecii sunt constrânși de soartă să facă lucrurile altfel decât le-au făcut până acum. Nu trebuie să mai abordeze tacticile vechi, ci să se înnoiască. Doar așa vor ieși din orice problemă și vor respira ușurați. Taurii, pe de altă parte, se pregătesc în luna octombrie 2023 de câștiguri pe toată linia. Cel puțin până pe 8 octombrie, acestor nativi li s-a arătat runa Wunjo, cea mai norocoasă dintre toate!

Gemenii, marcați de ce vor afla

Gemenii vor fi destul de mișcați de informațiile în posesia cărora vor intra încă din primele zile ale lunii octombrie 2023. Vor descoperi ceva ce i-ar putea debusola, ceva ce le poate schimba din temelie viața.

ADVERTISEMENT

Racii au un octombrie destul de călător. Dacă nu s-au gândit la vreo călătorie până acum, ar face bine să își împacheteze hainele și alte lucruri necesare și să le pună în bagaje! Leii încep luna octombrie 2023 în spiritul runei generale! Și anume, vor susține un mic scandal, o ceartă furtunoasă! Ceva nu le convine și nu prea se pot abține!

Fecioarele bifează schimbări în mai multe domenii, mai ales în intervalul 2-8 octombrie 2023. Vorbim despre schimbări majore. Dă norocul și peste ele, în cele din urmă! Balanțele au parte și ele de o renaștere. Se simt mai energice, mai deschise să facă lucruri noi, să încerce ceva ce nu au mai încercat. Luna octombrie este benefică și pentru ele, așadar!

ADVERTISEMENT

Săgetătorii se îndrăgostesc lulea

Horoscop rune octombrie 2023. Scorpionii își schimbă calitatea vieții. O vor duce mult mai bine față de lunile precedente. Săgetătorii întâlnesc pe cineva cu totul special. Au parte de o dragoste nouă, fierbinte, de zici că suntem în plină lună iulie!

Capricornii trebuie să fie atenți la toate semnalmentele Universului, dar și la mesajele pe care le vor tot primi de acum încolo. Unul dintre acele mesaje le poate dezvălui ceva uriaș.

Vărsătorii nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții lor. Runa le arată că trebuie să se poarte cu mănuși, căci se umblă pe nisipuri mișcătoare. Peștii s-ar putea să schimbe mașina, locul de muncă sau casa. Luna octombrie este un nou start în viață pentru acești nativi de apă.

ADVERTISEMENT