Life

Lună Nouă în Berbec pe 12 aprilie 2021. Patru zodii vor fi sub protecție divină

07.04.2021 | 14:30
Luna Noua in Berbec pe 12 aprilie 2021 Patru zodii vor fi sub protectie divina
Lună Nouă în zodia Berbec pe 12 aprilie 2021. Foto: yahoo.com
ADVERTISEMENT

Vom avea Lună Nouă în zodia Berbec pe 12 aprilie 2021, un fenomen astrologic care își va pune puternic amprenta asupra tuturor. 

Evenimentul care se va produce marțea viitoare va fi unul benefic în special pentru patru dintre zodii, care se vor afla sub protecție divină și vor avea parte de adevărate revelații mai ales în planul sentimental, al relaționării cu cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile care vor fi protejate de Divinitate în perioada următoare sunt Săgetătorul, Vărsătorul, Capricornul și Fecioara.

Lună Nouă în Berbec pe 12 aprilie 2021: efectele asupra zodiilor

Acești patru nativi trebuie să lase toate grijile deoparte și să continue să facă lucrurile bune pe care le-au început în ultima perioadă, să îndepărteze negativitatea cu orice preț.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au parte de multă iubire și de recunoștință din partea unor persoane de la care nu aveau mari așteptări, iar Capricornii și Vărsătorii au baftă în afaceri, iar banii aproape că se lipesc de ei.

Fecioarele trec printr-o perioadă de reechilibrare sufletească, Luna Nouă aducându-le mai multe perspective pozitive și noi oportunități de relansare.

ADVERTISEMENT

Balanțele își dau un restart

Berbecii sunt prinși între ciocan și nicovală, dar vor da de cap problemelor, căci Luna Nouă aduce soluții și multă inspirație pentru a ieși la liman.

Taurii se focusează asupra lucrurilor pe care trebuie să le repare la ei înșiși mai ales când vine vorba despre comunicarea cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Gemenii pot întâmpina tot felul de blocaje emoționale, însă dacă se concentrează cum trebuie toate problemele vor fi evitate la timp.

Racii au o perioadă bună, căci Luna Nouă le deschide uși mai ales din punct de vedere profesional.

Leii sunt dornici de noi aventuri și de noi evenimente explozive în viața lor, așa că dacă ele nu vin, le vor provoca.

Balanțele sunt pregătite pentru un restart din toate punctele de vedere în viața lor, iar Scorpionii plătesc anumite datorii karmice legate de familie.

Peștii sunt și ei destul de debusolați și trebuie să ceară ajutorul celor care se pricep la problemele cu care se confruntă. Rușinea nu are ce căuta în anumite situații, mai ales în acele contexte unde este evident că nu se pricep deloc.

 

ADVERTISEMENT