Life

Luna Plină a Lupului, în zodia Leu! Camelia Pătrășcanu dă vești proaste pentru trei zodii

Luna Plină a Lupului din 25 ianuarie 2024 aduce transformări uriașe. Camelia Pătrășcanu face previziunile pentru fiecare zodie.
24.01.2024 | 11:20
Luna Plina a Lupului in zodia Leu Camelia Patrascanu da vesti proaste pentru trei zodii
Luna Plină a Lupului. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Luna Plină a Lupului, așa cum e denumit fenomenul din 25 ianuarie 2024, ne schimbă viețile! Camelia Pătrășcanu face previziunile momentului, în exclusivitate pentru FANATIK!

Luna Plină a Lupului și efectele sale. Camelia Pătrășcanu, vești dure pentru unele zodii

Luna Plină pe axa Leu-Vărsător va fi șoc: evenimentele mari și colective ne ating viața personală. Suntem înconjurați de ecourile evenimentelor de pe planetă. Ne punem problema viitorului, iar această Lună ne arată că tot ce facem acum duce la anumite efecte, dar ele pot fi modelate sau deviate de evenimentele mari, globale.

ADVERTISEMENT

Cumva, simțim că în plan personal, în mic, ne ating lucrurile care se întâmplă în mare. Ce este în exterior este și înăuntru, practic suntem ca într-o sală a oglinzilor. Începe să înțelegem că există niște legi subtile care arată că toate se leagă.

Această Lună ne provoacă să vedem lucrurile dincolo de gardul nostru pentru care sunt legile după care viața asta se întâmplă în mare și în mic.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, Luna Plină poate pune problema grupului în care ei se află acum. Poate fi vorba de un grup social saua un grup de familie. Se gândesc la grupul de care e bine să se lipească, urmăresc cu atenție care le sunt prietenii devotați, cei care le stimulează calitățile. Dacă nu își găsesc tovarăși de drum sau sfătuitori, vor merge singuri înainte.

Taurii vor să scape de anumite poveri

Taurii au o Lună care le dă de gândit. E picătura chinezească menită să umple un pahar. Se gândesc că nu mai vor anumite responsabilități, să fie țapi ispășitori. Nu mai vor poveri, vor să se elibereze de ele. Povara poate fi și o anumită tradiție, o anumită cutumă socială. Vor să se rupă și își dau seama că stânjeneala lor e generată de niște răspunderi pe care nu mai vor să le aibă.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, e o Lună Plină care îi ajută să înțeleagă dacă legătura lor cu străinătatea are viitor. Lor le place să călătorească, iar unii cochetează cu ideea unei mutări sau șederi. Au ocazia să se gândească dacă pe viitor mai doresc acest context. Își caută locul, își caută un viitor într-un loc prielnic. E o căutare geografică și această Lună vine cu răspunsuri. Pentru alții, e o căutare intelectuală, iar asta înseamnă că le poate fi zgâlțâită o anumită viziune.

Pentru Raci, ideea de colaborare materială e zgâlțâită. Pot constata că pot face anumite lucruri, dar nu cu un colaborator sau un partener de viață. Sunt discuții tranșante, sunt foarte radicali, nu mai vor să piardă timpul. Își dau seama ce câștigă și ce pierd în cazul unei rupturi, în cazul unei colaborări. Se lămuresc în legătură cu asta și e foarte bine

ADVERTISEMENT

Leii pot face schimbări radicale în felul în care se prezintă lumii

Pentru Lei, Luna Plină schimbă felul în care ei se arată lumii. Pot face niște schimbări radicale. Cei care sunt grași pot slăbi, cei care sunt timiși devin curajoși. Se înțeleg mai bine și aduc la suprafață alte calități, alte trăsături, altă dispoziție. Relațiile personale se pot rupe definitiv.

Fecioarele au Luna Plină pe axa profesională. Sunt motivate de un statut nou profesional, pot accepta niște propuneri, au idei, fac proiecte. Simt că dacă nu fac acest pas în față viitorul lor profesional nu există. Ori închid și se apucă de altceva, ori fac un pas în față.

Balanțele vor vedea altfel iubirea. Dacă până acum doreaua un parteneriat în anumiți termeni, acum pot schimba registrul. Simt că e important să se iubească pe ele însele. Descoperă că și singurătatea are darurile ei.

Scorpionii sunt vizați în zona îngrijirii personale, a stilului de viață. Pentru că e o Lună Plină plutoniană, parcursul lor poate fi schimbat pentru următorii 20 de ani, Dacă se apucă de dietă, îi va ține. O iau pe o pantă care le schimbă viitorul pe termen lung.

Săgetătorii au Luna Plină cu accent pe hobby-uri, pasiuni. Mulți se întreabă încotro o ia lumea care li se pare nebună. Studiază, citesc pentru a înțelege vremurile pe care le trăiesc. Sunt provocați de ideile noi care circulă, care le ating principiile după care au trăit până acum.

Luna Plină a Lupului. Vărsătorii se trezesc la realitate

Capricornii au Luna Plină concentrată pe investiții și bani. Exploatează alte talente pe care le au și își negociază altfel onorariul. În viitor, multe din planurile lor vizează un nou loc de muncă. Dacă bagă bani într-o casă, înseamnă că în casa aia se poate desfășura o activitate.

Vărsătorii sunt vizați direct de Luna Plină din 25 ianuarie. Pot avea o trezire după un coșmar sau un somn lung, o inerție grea. Se pot scutura de o apăsare pe care o aveau. Iau hotărârea de a avea un alt rol în mediul lor.

Peștii au Luna Plină a Lupului cu focus pe lăsarea în urmă a unor poveri. Nu toate lucrurile sunt rezolvabile. Acceptă că unele lucruri așa rămân, țin de viață, de destin, de inteligența vieții. Sunt aspecte pe care nu le pot rezolva și această neputință trebuie să o proceseze bine acum.

 

ADVERTISEMENT