Life

Horoscop karmic pentru vara anului 2024. Iulie și august, luni speciale pentru Berbeci și Fecioare

Horoscop karmic pentru vara anului 2024. Urmează o perioadă de vis, de trei luni, pentru foarte multe semne zodiacale. Care sunt norocoasele?
28.04.2024 | 18:31
Horoscop karmic pentru vara anului 2024 Iulie si august luni speciale pentru Berbeci si Fecioare
Horoscop karmic pentru vara anului 2024. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru vara anului 2024. Sezonul cald aduce multe bucurii, realizări peste măsură pentru o serie de semne zodiacale.

Horoscop karmic pentru vara anului 2024

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o vară plină, cu realizări fantastice la toate capitolele. Luna iunie este favorabilă Taurilor care vor să atingă un țel la care lucrează de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Pentru Fecioare și Capricorni, iulie și august sunt cele mai bune luni chiar din acest an, așa că trebuie să profite de toate oportunitățile care vin în calea lor.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) renasc din propria cenușă în luna iulie. Iulie și august sunt luni excelente din punct de vedere financiar pentru Berbeci.

ADVERTISEMENT

Leii sunt remarcați într-un domeniu nou, așa că vara asta se schimbă niște paradigme. Săgetătorii sunt pe linia de plutire și se însănătoșesc atât fizic, dar și psihic după câteva luni în care au avut ceva de tras pentru liniștea lor sufletească.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o vară de vis. În iunie, Racii care sunt singuri s-ar putea să își întâlnească sufletul pereche. Iulie este luna schimbărilor radicale pentru Scorpioni.

ADVERTISEMENT

Scorpionii pot ieși în evidență și culeg laurii muncii lor. Unii dintre ei se pot trezi, peste noaptea, în posesia unei moșteniri de care au și uitat sau nu aveau habar.

Zodiile de aer, nu tocmai norocoase

Horoscop karmic pentru vara lui 2024. Peștii sunt un pic mai agitați, mai încercați de soartă, dar asta doar în iunie și iulie. După ce vor depăși greutățile, se vor distra pe cinste. August e lună de răsfăț și continuă petrecere pentru ei.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) nu sunt tocmai norocoase vara asta. Au multe examene de dat atât la serviciu, cât și în cuplu sau în viața de familie. Abia din toamnă răsare soarele și pe strada lor.

Mai au de demonstrat multe lucruri, de clarificat niște pitici pe care îi au pe creier. În vara asta vor scăpa de multe poveri, se vor curăța pe interior.

ADVERTISEMENT