Life

Destinația ireală care face ravagii pe TikTok. Este foarte aproape de România, iar experiența unică merită toți banii

Destinația de vacanță care a început să atragă din ce în ce mai mulți români. După ce au văzut-o pe TikTok, toți vor să ajungă aici.
28.04.2024 | 18:08
Destinatia ireala care face ravagii pe TikTok Este foarte aproape de Romania iar experienta unica merita toti banii
Destinația virală pe TikTok care atrage din ce în ce mai mulți români. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, TikTok-ul a început să fie sursa de inspirație a multor persoane. Dincolo de videoclipurile amuzante, pe TikTok au început să se viralizeze și destinații de vacanță. Una dintre ele deja i-a cucerit pe români și pare că este ideală pentru minivacanța de 1 Mai.

Destinația virală de pe TikTok care i-a cucerit pe toți românii

Cine nu știe unde să mai călătorească, trebuie să intre pe TikTok. Aici, diverși creatori de conținut și nu numai împărtășesc cu fanii diverse descoperiri. Acum, la mare căutare sunt destinațiile de vacanță.

ADVERTISEMENT

Pentru a te distra și a te deconecta de la rutină, nu ai nevoie de mulți bani. Asta susțin cei care au descoperit, la câțiva kilometri de România, o destinație de vis.

Locația este deja virală pe TikTok și multă lume a luat-o cu asalt. Nu este de mirare, având în vedere că este foarte ieftin să ajungi aici. Nici la locație prețurile nu sunt mari, așa că tot mai multe persoane au trecut-o pe listă.

ADVERTISEMENT

La 100 de kilometri distanță de Timișoara, adică la o ară jumătate de mers cu mașina se află Mako, orașul din Ungaria. Aleea Cununilor este punctul principal care a făcut ca această destinație să devină virală pe TikTok.

Orașul Mako are multe obiective turistice care pot fi admirate la tot pasul

La tot pasul, peisajul este uimitor și îți taie respirație. Totul pare desprins din povești, iar cei care au ajuns deja aici, spun că este locul ideal pentru o escapadă alături de familie.

ADVERTISEMENT

O pasarelă lungă de 200 de metri îi va ghida pe turiști către cele mai înalte vârfuri. De la această înălțime, priveliștea este uimitoare.

Turiștii au la dispoziție inclusiv un tobogan pe care îl pot folosi pentru a coborî de la înălțime. Cei mai curajoși trebuie să scoată 15 lei din buzunar pentru această experiență unică.

ADVERTISEMENT

Turiștii care ajung în orașul Mako din Ungaria trebuie să știe că nu doar Aleea Cununilor merită vizitată. De pe lista obiectivelor turistice mai face parte și Piața Szechenyi, locul unde, cândva, se întâlneau toți bărbații orașului pentru a discuta diverse probleme.

Foarte aproape de această piață se află și Palatul chiriașilor, o clădire impresionantă construită în stil baroc. În continuare, aceasta este cea mai reprezentativă clădire rezidențială din întregul oraș. Alte simboluri ale orașului Mako sunt Statuia Cepei, Palatul Poștei, Școala Germană Bartok Bela și vechea biserică reformată.

ADVERTISEMENT