Life

Lună Plină în zodia Fecioară pe 18 martie 2022. Provocări uriașe pentru Lei și Vărsători

Noua Lună Plină se va forma în zodia Fecioară pe data de 18 martie 2022. Ce ne aduce acest fenomen cu totul special în a doua parte a primei luni de primăvară?
08.03.2022 | 15:58
Luna Plina in zodia Fecioara pe 18 martie 2022 Provocari uriase pentru Lei si Varsatori
Lună Plină în zodia Fecioară pe 18 martie 2022. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Plină din zodia Fecioară de pe 18 martie 2022 vine cu tot felul de provocări pentru multe semne ale horoscopului european. Este o perioadă de reașezare, dar și de noi începuturi.

Lună Plină în zodia Fecioară pe 18 martie 2022

Berbecii nu se vor clinti din ideile lor, chiar dacă unele sunt preconcepute. Luna Plină le va arăta realități la care nu s-au gândit până acum. Taurii se vor focusa mai mult pe muncă și vor conștientiza ce fel de greșeli nu mai trebuie să repare pentru ca totul să meargă ca pe roate.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt destul de vulnerabili în perioada următoare. Sunt afectați emoțional de anumite evenimente care se petrec în jurul lor. Le va lua ceva timp să se detașeze. Racii își fac planuri de viitor. Au tot felul de presimțiri, iar unii s-ar putea chiar să se hotărască să înceapă o viață nouă în afara țării.

Leii sunt determinați mai mult ca oricând să schimbe foaia. Au parte de provocări uriașe la locul de muncă. Dacă nu se impun acum, vor pierde un tren important al vieții lor.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt pozitivi

Fecioarele au și ele gând de ducă, doar că mai trebuie să rezolve anumite chestiuni birocratice. Pot apărea niște nervi în rezolvarea unor probleme cu autoritățile. Balanțele trec de la o stare la alta cu ocazia Lunii Pline. Sunt ba vesele, ba triste. Simt că nu își mai găsesc locul.

Cât despre Scorpioni, aceștia sunt ceva mai zen în perioada aceasta. Sunt printre puținii nativi care reușesc să vadă partea plină a paharului, să își păstreze optimismul în orice context posibil. Săgetătorii se concentrează asupra casei. Încă mai au de făcut anumite schimbări, anumite renovări. 18 martie ar putea fi ziua în care vor finaliza toate treburile restante.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt destul de ciufuți, iar în unele situații au dreptate. Important e să nu se impună prin ridicatul tonului, ci prin argumentare. Vărsătorii au provocări mari pe plan amoros. Cineva interesant apare în viața lor. Peștii își croiesc un nou destin și sunt focusați pe a lua decizii cât mai corecte.