Life

Zodia Rac în luna martie 2022. Iubirea plutește în aer!

Zodia Rac are parte de bucurii uriașe în luna martie 2022. Iubirea plutește în aer pentru nativii de apă, încă din primele zile ale primăverii! Iar asta nu e tot!
12.02.2022 | 12:25
Zodia Rac in luna martie 2022 Iubirea pluteste in aer
ZodIa Rac în luna martie 2022. Foto: wallpaperaccess.com
ADVERTISEMENT

Cei născuți în zodia Rac vor avea o lună martie ca-n povești! Totul se va schimba în bine, am putea spune chiar la 180 de grade.

Prima jumătate a lunii martie va fi una benefică pentru cei care au de rezolvat chestiuni administrative. Fie că este vorba despre casă, despre un teren ori despre anumite activități de la locul de muncă, nativii de apă își vor aduna toate forțele și vor reuși să scape de probleme.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 martie, totul devine mai clar pentru cei care voiau să ia anumite decizii și se temeau. Își vor da seama că marile lor griji nu sunt fondate și vor scăpa cu bine de obstacolele create chiar de propria lor minte.

Zodia Rac în luna martie 2022

În a doua jumătate a lunii, Racii sunt cuprinși de iubire. Oferă, dar și primesc, iar cei care sunt singuri trebuie să se pregătească pentru lucruri mărețe.

ADVERTISEMENT

După data de 16 martie, majoritatea Racilor au ocazia să cunoască marea lor dragoste acolo unde nu și-ar fi închipuit niciodată.

Totul decurge frumos în viața lor, iar entuziasmul care îi va cuprinde se va răsfrânge și asupra celorlalte activități ale lor.

ADVERTISEMENT

Racii au noroc nu doar în dragoste, ci și la bani. Își găsesc, în sfârșit, resursele de care aveau nevoie pentru a avea un trai liniștit.

Încep multe proiecte mai ales pentru cei tineri, pentru cei aflați pe băncile facultății. Studenții care au o groază de idei și nu cred suficient de mult în ele ar trebui să îi dea bătaie. În martie, astrele sunt de partea lor.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 4, 6, 9, 11, 14 și 27 martie 2022. Pe 4 și 6 vor definitiva anumite proiecte mai vechi. Vor încheia anumite etape profesionale din viața lor. Se vor simți mult mai ușurați.

Din 9 martie se poate spune că încep să vadă totul cu ochi mai buni. Zilele de 11 și 14 martie sunt foarte bune pentru a le petrece alături de oamenii care chiar contează în viața lor. Pe 27 martie, Racii se pot îndrăgosti de o persoană cu totul magică.

Zilele ghinioniste sunt 12, 13, 19 și 21 martie. Pe 12 și 13 ar trebui să evite semnarea unor documente importante, mai ales dacă nu s-au informat suficient de mult asupra problemei.

19 și 21 martie sunt alte două zile în care acești nativi ar trebui să se gândească de două ori înainte să facă anumite investiții.

ADVERTISEMENT