Life

Lună Plină pe 1 august 2023! Camelia Pătrășcanu, vești excelente pentru Gemeni

O nouă Lună Plină se produce pe 1 august 2023. Camelia Pătrășcanu vine cu vești excelente pentru Gemeni. Ce se întâmplă cu restul zodiilor?
26.07.2023 | 11:22
Luna Plina pe 1 august 2023 Camelia Patrascanu vesti excelente pentru Gemeni
Lună Plină în prima zi din august. Predicții făcute de Camelia Pătrășcanu
ADVERTISEMENT

Această Lună Plină de pe 1 august ne aduce în față bucuria de a trăi, de a ne bucura de viață, informează Camelia Pătrășcanu. Luna Plină vine cu momente de inspirație, lucruri, relații, acțiuni care merită din plin energia noastră sub toate formele.

Lună Plină pe 1 august 2023. Camelia Pătrășcanu face marile anunțuri

Efectele de Lună Plină se mențin până pe 3 august 2023, la răsărit. Putem face multe pentru noi. Conștientizăm care sunt darurile, capacitățile noastre ca să facem alegeri mai potrivit pentru noi. Rezultatele alegerilor noastre pot fi mai puțin solare, mai puțin aducătoare de prosperitate. Putem să reflectăm la cine suntem.

ADVERTISEMENT

Putem să ne gândim să îmbrățișăm un hobby, o activitate și chiar dacă nu e foarte eficient, foarte necesar, ne cunoaștem cumva trăsăturile sau abilitățile productive, creative.

Pe de altă parte, această Lună Plină ne pune în legătură cu copilăria, cu copiii din preajma noastră, unde am pierdut. Și celulele noastre au nevoie de această energie.

ADVERTISEMENT

Berbecii își activează puterea de creație

Pentru Berbeci, e un moment de revelație, de bucurie interioară, de conștiență de sine. Tot la Lună Plină se activează puterea lor creatoare, de a face cu geniul lor lucruri mari, nu cu prezența altcuiva, nu cu banii altcuiva.

Taurii au o Lună Plină aducătoare de conștientizări în privința rolurilor în casă și în cămin. Pot înțelege dacă s-au purtat cu demnitate, dacă s-au purtat cu corectitudine. Fiind o Lună care îi tensionează, Venus le spune că pot să își ceară iertare, să corecteze, să înțeleagă lucruri retroactiv.

ADVERTISEMENT

Gemenii au parte de noi perspective de viață, o altă cărare de viață care poate implica mari schimbări la nivel profesional. Poate fi vorba de alte alegeri vocaționale. Poate fi vorba de acceptarea unui adevăr lăuntric pe care l-au ocolit.

Pentru Raci, această Lună Plină e legată de prosperitate și spor. Sunt bani pe care îi pot obține prin munca lor, talentele pe care și le evaluează mult mai corect acum. Își dau seama că și le-au risipit pe o parte din ele, că și le-au folosit într-o relație care nu a mers, nu funcționa. Poate că nu sunt apreciați la adevărata lor valoare și abia acum realizează această irosire. Pot lua hotărârea să își vadă de drumul lor autentic.

ADVERTISEMENT

Leii, Lună Plină pe axa puterii

Leii pot avea sentimentul că sunt constrânși în relațiile personale, că și-au asumat anumite responsabilități, că partenerul se plângea de anumite lucruri pe care ei le executau. Simt că nu au suficientă libertatea să fie ei înșiși.

Fecioarele au o Lună Plină deosebită, delicată. E pe axa puterii personale și a creativității, dar într-un spațiu cu restricții. Își pot da seama că sunt mai eficiente când lucrează pentru cineva, când vor să salveze ceva. Vor să degajeze toată puterea lor interioară și, în sensul acesta, pot face multe analize: care e crezul și care e cauza care merită sacrificiul lor.

Balanțele au revelații sentimentale. E vorba de o iubire care vizează puterea de a dărui, de a fi generoase, de a ierta, mai ales dacă au fost episoade de posesivitate, de gelozie, de confruntare.

Scorpionii trebuie să dirijeze foarte multe lucruri. Luna în Vărsător le spune că pentru a merge lucrurile bune, trebuie să creeze un echilibru între control și libertate.

Săgetătorii, mai multă libertate în gândire

Săgetătorii au o Lună Plină aducătoare de mai multă libertate în gândire. E posibil să existe confruntări la această Lună Plină. În general, ideea de a oferi credit și libertate chiar și persoanelor tinere, care vor să învețe, este o libertate plină de demnitate pe care o pot oferi celuilalt.

Pentru Capricorni, această Lună Plină aduce revelații, mai ales privind felul în care partenerul de viață își separă cumva viața sau își vede de propria viață. Trebuie să dea libertate cuiva să își exprime potențialul de lucru, talentele practice.

Peștii, cuprinși de emoții

Vărsătorii au reflecții privind imaginea lor publică, dacă lucrurile pe care le transmit sunt clare și corecte. Le pasă foarte mult de impactul pe care îl au, dacă e pozitiv sau negativ. Simt că nu îi pot dezamăgi pe ceilalți.

Pentru Pești, este o Lună Plină care răspunde de viziunea muncii. Au o hartă bună în ceea ce privește munca, dar nu știu exact ce poate ieși. Nu sunt stăpânii viitorului și pot avea emoții, trac. Realizează că efectele nu sunt chiar cele scontate. Pentru alte previziuni astrologice realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT