Life

Lux și opulență în fosta fabrică Vulcan. Cum arată un apartament de 3 camere dintr-un bloc recent construit aici. Prețul e unul pe măsură

Lux și opulență se află acum în fosta fabrică Vulcan. Cum arată și costă un apartament de 3 camere dintr-un bloc construit recent.
06.11.2023 | 19:59
Lux si opulenta in fosta fabrica Vulcan Cum arata un apartament de 3 camere dintrun bloc recent construit aici Pretul e unul pe masura
Apartamente de lux în fosta fabrică Vulcan. Sursa foto: REPTILIANUL, Vulcan Residence, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta fabrică Vulcan este de nerecunoscut. În zonă s-au ridicat blocuri cu apartamente de lux, în care oricine și-ar dori să locuiască. Însă, pe cât de plăcut sunt amenajate, pe atât sunt de scumpe unele dintre ele. Prețurile sunt de sute de mii de euro.

Cum arată un apartament de 3 camere dintr-un bloc din fosta fabrică Vulcan

Pentru unele locuințe, de tip studio, deja este ”sold out”, adică nu mai sunt disponibile, fiindcă s-au cumpărat sau s-au închiriat, așa cum apare pe site-ul oficial al fostei fabrici, vulcan-residence.ro. Pentru restul, aflați că trebuie să scoateți bani grei din portofel.

ADVERTISEMENT

În prezent, în Vulcan Residence se mai pot achiziționa doar apartamente de două, trei și patru camere. Un imobil format din trei camere are 71 mp în mare parte, la care se adaugă terasă cu 15 și aproape 30 de mp, iar la costul său total intervine și ”TVA-ul”.

Concret, un apartament din 3 camere, din Vulcan Residence costă pese 150.000 de euro, plus TVA, iată aproape 200.000 de euro. Înainte de a-l achiziționa, viitorul proprietar poate arunca o privire pe schița locuinței, care se află tot pe site-ul oficial al blocului construit recent.

ADVERTISEMENT

Living, bucătărie, balcon, baie sau dormitor matrimonial. De asemenea, în dormitorul matrimonial poate exista și baie, care asigură o intimitate proprietarilor, dacă au musafiri într-o altă cameră din locuință și se simt stânjeniți să treacă prin fața lor ca să folosească baia.

În același timp, apartamentele din Vulcan Residence mai conțin și aer condiționat, televizor, sisteme de împrospătare a aerului pentru eliminarea riscului de condens, uși blindate la intrare, iar ferestrele dispun de câte trei straturi ale termopanelor.

ADVERTISEMENT

Cine este dezvoltatorul ”Vulcan Residence”

Dacă v-am stârnit curiozitatea, puteți accesa site-ul oficial pentru vizualizare, vulcan-residence.ro și puteți lua legătura cu un reprezentant al construcției la secțiunea ”Contact”. Aici va trebui mai întâi să completați un formular și veți fi apoi sunat.

Dezvoltatorul este NEPI Rockcastle, care activează pe piața imobilialelor, din Europa Centrală, dar și din cea de Est, de peste 14 ani. De asemenea, este listat la unele dintre cele mai mari burse din lume, Johannesburg și Amsterdam.

ADVERTISEMENT

”Prezent pe piață europeană de peste 14 ani, NEPI Rockcastle este principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, cu o capitalizare de piață de 5,8 miliarde EUR, fiind listat pe bursele din Johannesburg (JSE și A2X) și Amsterdam (Euronext). Grupul deține un portofoliu remarcabil de proprietăți cu poziție cheie în România, Polonia, Slovacia, Croația, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Serbia și Lituania, și continuă dezvoltarea printr-un program de expansiune în regiune.

Cu 52 de proprietăți în cele nouă piețe și abilități de gestionare geografice diverse, NEPI Rockcastle urmărește în mod eficient oportunitățile imobiliare din zona CEE, beneficiind de un avantaj strategic în achiziționarea, dezvoltarea și gestionarea proprietăților”, mai apare pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT