Life

”Mă gândeam la ce putea fi mai rău”. Coșmarul prin care a trecut Lili Sandu, prezentatoarea de la Vorbește lumea

Lili Sandu a vorbit deschis despre cel mai greu moment din viața sa. Cum și-a găsit vedeta de la PRO TV puterea de a rămâne mereu optimistă.
07.02.2024 | 10:50
Ma gandeam la ce putea fi mai rau Cosmarul prin care a trecut Lili Sandu prezentatoarea de la Vorbeste lumea
Lili Sandu a fost devastată când a aflat că mama ei este bolnavă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lili Sandu este una dintre veteranele lumii mondene. De-a lungul timpului, aceasta a cochetat cu muzica, cu actoria și, mai nou, cu rolul de prezentatoare. Prin prisma profesiei pe care o are, Lili Sandu este mereu cu zâmbetul pe buze, dar asta nu înseamnă că nu are parte și de momente mai puțin plăcute în viața sa.

Lili Sandu a vorbit deschis despre cumpăna prin care a trecut

Lili Sandu este una dintre vedetele de la noi care se bucură de un imens succes profesional. Deși a fost mereu prezentă pe micile ecrane, revenirea sa în postura de prezentatoare pare că îi priește foarte mult.

ADVERTISEMENT

De mai bine de un an, aceasta este la cârma emisiunii Vorbește lumea, ea fiind cea care a înlocuit-o pe Adela Popescu. Vedeta se descurcă de minune în această ipostază și este mereu cu zâmbetul pe buze.

Deși este o persoană publică, Lili Sandu a încercat, pe cât posibil, să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Tocmai de aceea, fanii nu știu prea multe detalii despre ea, atunci când se închid camerele de filmat.

ADVERTISEMENT

De obicei, prezentatoarei de la PRO TV nu îi place să vorbească despre evenimentele neplăcute din viața ei. Însă, la un moment dat, a simțit nevoia să împărtășească cu urmăritorii ei episodul trist prin care a trecut.

Vedeta a rămas puternică pentru mama sa

În 2023, Lili Sandu a avut parte de un adevărat coșmar. În toamnă, mama ei s-a îmbolnăvit și a avut nevoie de spitalizare. Acela a fost momentul în care prezentatoare a simțit că îi fuge lumea de sub picioare.

ADVERTISEMENT

De departe, acela a fost unul dintre cele mai grele episoade din viața ei. Faptul că a trebuit să își vadă mama suferindă a reprezentat o durere imensă pentru vedetă. Lili Sandu a recunoscut că s-a așteptat la ce este mai rău, iar aceste gânduri au copleșit-o.

Suferința mamei sale a fost cea care a doborât-o din punct de vedere emoțional. Vedeta nu a suportat să vadă că nu poate face nimic pentru cea mai importantă ființă din viața ei. Deși credea că totul este pierdut, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru Lili Sandu și pentru familia ei, mama vedetei și-a revenit și se simte mult mai bine. Însă, vedeta nu va uita niciodată acel episod și cât de mult a consumat-o emoțional. Atunci, a fost momentul în care a simțit că trăiește un adevărat coșmar.

”În toamna lui 2023, am avut parte și de momente mai puțin fericite, deoarece s-a îmbolnăvit mama mea. Am trăit clipe grele, urâte, stresante. Îmi venea să plâng non-stop, fiindcă mă gândeam la ce putea fi mai rău”, a spus Lili Sandu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT