Life

Lili Sandu, detalii despre starea medicală a mamei sale, după ce a paralizat: ”Suntem pe drumul cel bun”

Lili Sandu, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a suferit o paraplegie. Ce a declarat prezentatoarea.
02.01.2024 | 20:40
Lili Sandu detalii despre starea medicala a mamei sale dupa ce a paralizat Suntem pe drumul cel bun
Lili Sandu, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a suferit o paraplegie. Ce a declarat prezentatoarea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu, detalii despre starea medicală a mamei sale, după ce a paralizat. Vedeta de la Pro TV consideră că femeia care i-a dat viață este pe drumul cel bun deja, precizând că a fost externată din spital.

Lili Sandu, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a suferit o paraplegie. Ce a declarat prezentatoarea

Lili Sandu a făcut mai multe dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a suferit o paraplegie. Ce a declarat prezentatoarea de la Vorbește lumea despre cea care se află într-un proces lung de recuperare.

ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță a avut parte de momente grele în 2023 și perioade în care era confuză și se simțea neputincioasă. Boala cu care se confruntă mama sa este una neobișnuită și cu care vedeta nu era deloc familiarizată la început.

Din fericire, Emilia Sandu a fost externată de cadrele medicale și este încurajată constant de fiica sa să se pună treptat pe picioare. Se simte mai bine, însă recuperarea este de lungă durată, susțin doctorii care au îngrijit-o până acum.

ADVERTISEMENT

„Este mult mai bine acum. Au fost niște săptămâni grele, fără prea mult somn și cu multe, multe griji și sentimente neplăcute. Surprinzător, nu am clacat, am reușit să fiu curajoasă, puternică și prezentă.

Am avut parte de clipe în care simțeam că disper. Mă culcam plângând și rugându-mă la Dumnezeu să se facă bine. Am fost ascultată, iar mama a ieșit din spital. Acum este acasă cu noi și este pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

Nu este ca nouă, încă îi este greu să se descurce singură, dar avem răbdare și încredere că totul va fi bine”, a mărturisit Lili Sandu într-un interviu pentru revista viva.ro. Mama vedetei a fost diagnosticată cu poliradiculonevrită acută.

Lili Sandu, despre problemele medicale ale mamei sale

Lili Sandu a vorbit mereu deschis despre problemele medicale ale mamei sale care au apărut după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. Virusul a trimis-o direct la Spitalul Matei Balș, unde avea să primească un diagnostic crunt.

ADVERTISEMENT

Poliradiculonevrita acută este, de fapt, o boală neurologică asociată cu infecția acestui virus. În prima fază, afecțiunea poate provoca și paralizia mușchii respiratori. Din fericire, în cazul mamei vedetei nu a fost cazul de așa ceva.

Cu toate acestea prezentatoarea de la Vorbește lumea a trecut prin clipe groaznice și se adună cu greu pentru a apărea pe sticlă sau pentru a avea grijă de fiul său. Lili Sandu a încercat să rămână puternică pentru copilul ei.

ADVERTISEMENT